תגובה: טנדר טיולים חדש: היילקס Revo ידני
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
ככל הנראה רשת של סמואל מטריפנט
+1, גם לי יש סט כזה ממנו.
מחזיק שנים.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
דיון עתיק על רשת:
http://www.jeepolog.com/forums/showt...A0%D7%93%D7%A8
שני הדברים העיקריים שהשתנו מאז הם, א: כניסה של הרבה יצרנים ומשווקים של רשתות, ורשתות מתכת ; ב: עליאקספרס.
אני תפרתי לעצמי. משתמש בה בעיקר כדי לרתק את המטען כלפי מטה, אבל יש גם נקודות עיגון עליונות באוטו לטובת רשת הפרדה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני לא יודע אם יש ייבוא סדיר או לא - אבל יש כאלה בעולם.
באווירת כחול-לבן אני מציע לחפש יוצאי אמל"חיות שתופרים ציוד - יש לא מעט כאלה - בטוח שאם תחפש בגוגל 'אמל"חיה' תמצא לפחות חמישה כאלה.
תשומת לב מיוחדת - שימוש בחוטים עמידים ל uv.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
תודה!
הטנדר אצלי בדיוק שנתיים. סיכום ביניים עם מספרים.
נסועה בשנתיים:
36,000 קילומטר
כסף במוסך:
עבר ארבע טיפולים - 70, 80, 90 ו100K.
6,800 שקלים בקבלות של המוסך. ממוצע של 1,700 שקלים לטיפול, 3,400 שקל לשנה חשבון מוסך.
פרוט טיפולים:
שמן - 360 שקלים/טיפול
פילטר שמן - 100
פילטר סולר - 235
פילטר אויר - 250
(הכל מקורי טויוטה ממחסן היבואן)
ב80 אלף הוחלפו גם כל השמנים בגיר/טרנספר/סרנים, נוזל בלמים.
החמרות שלי: שמן כל K10 במקום 20K. פילטר סולר ואויר כל K20 במקום 40K. בואו נגיד שעשיתי ארבע טיפולים במקום שלושה בתקופה הזאת שדורש היבואן. לפי שגרת טיפולים מומלצת הייתי יכול להוציא 5,000 שקלים במוסך במקום 6,800. כמובן שבטיפול עצמי אפשר לחסוך עוד.
בלאי:
בK100 ברקסים אחוריים (500 שקל קיט סנדלים מקורי טויוטה, כלול בחשבוניות מוסך לעיל)
המצבר המקורי נגמר בגיל 4 (מצבר חדש 500 שקלים, לא במוסך)
סט צמיגי שטח מלא התקנתי מייד עם קניית הרכב, עשה כבר 80-90% מהקריירה. יוחלף בחודשים הקרובים.
תקלות:
לא היו עדיין. הרכב בדיוק בן 5 שנים (עלה על הכביש אוקטובר 2015).
עריכה-
נ.ב. התשלום למוסך כלל גם העברת שני טסטים (דמי טסט, ולוחית רישוי/מחזירי אור ושעת עבודה. חלק מהחשבונית).
2 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 131337
קובץ מצורף 131335
הטנדר משמאל זהה לטנדר שלי אבל מקורי. הארגזים בשניהם עמוסים בציוד טיול רב-יומי של משפחות 5 נפשות.
הגבהה מוסיפה 2 מעלות לזוית הגישה - 37 לעומת 35 מעלות. הגבהה יחד עם פגוש מינימלי מעלים את זוית הנטישה במידה משמעותית הרבה יותר מ22 ל33 מעלות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
קובץ מצורף 131337
קובץ מצורף 131335
הטנדר משמאל זהה לטנדר שלי אבל מקורי. הארגזים בשניהם עמוסים בציוד טיול רב-יומי של משפחות 5 נפשות.
הגבהה מוסיפה 2 מעלות לזוית הגישה - 37 לעומת 35 מעלות. הגבהה יחד עם פגוש מינימלי מעלים את זוית הנטישה במידה משמעותית הרבה יותר מ22 ל33 מעלות.
תמונה השוואתית מצוינת, תודה.
שאלה, במתלה הקדמי ההגבהה ושינוי זווית הצירייה לא יוצרים בעיה בפעמון?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
קובץ מצורף 131337
קובץ מצורף 131335
נתון מאוד יפה לזווית נטישה.
איזו מידה ודגם של צמיג אתה נועל?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
קובץ מצורף 131337
קובץ מצורף 131335
נראה שההבדל בזוויות יותר קשור למידות הצמיג והפגוש מאשר לערכת המתלים - האם אכן כך?
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Gilad
נראה שההבדל בזוויות יותר קשור למידות הצמיג והפגוש מאשר לערכת המתלים - האם אכן כך?
גם וגם. הפגוש מאד משמעותי. בהרבה, אם לא רוב הטנדרים שמסתובבים בארץ, מותקנים התקני גרירה ופגושים מונמכים שהם אפילו יותר גרועים מהפגוש המקורי. הנקודה היא שזוית הנטישה הגרועה ניתנת לשיפור בקלות עד שהיא לא רחוקה משל דפנדר 110 סטנדרטי למשל.
קובץ מצורף 131342
תוסיף שהוא מוגבה וגובה הצמיג סוף-סוף במידה הנכונה.
עד כמה משפיע האורך הארוך יותר של הטנדר על העבירות בשטח בהשוואה ל SUV כדוגמת ל"ק או דיסקו?
תפסיקו למכור כאן שקרים בבקשה.
זווית נטישה של טנדר היא בעייתית ומפריעה.
נכון,
אפשר להגביה טנדר ולקצץ פגושים עד לרמה שהזווית נהיית כמו של רכב עבירות, או שהארגז כלכך גבוה שזה נהיה לא רלוונטי מה הזווית (ראיתי כמה היילקסים מהדגמים הנכונים, שהארגז בהם כלכך גבוה, עד שמדרגות נבלעות מתחתיהם גם בלי קשר לזווית),
אבלזאת מניפולציה שניתן לבצע גם על כל suv ולקבל תוצאות יותר קיצוניות.
בהגבהה סבירה וחוקית, וצמיגים חוקיים הטנדר עדיין מצריך קיצוץ משמעותי כדי להפטר מזווית התחת. מי שרוצה להשאר חוקי צריך לקחת זאת בחשבון.
אתה צודק עקרונית. יותר משמפריעה הזווית - מפריע אורך השלוחה האחורית. נקודת הפתיחה למול כל SUV מכוון שטח - פחות טובה.
אבל קל מאוד לתקן. הגבהה צמיגים ופגוש.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
איפה הימים שקיצרנו ארגזים... 🤣🤣
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DavidL
מדובר בציוד צבאי! ניתן לייצר מפח מכופף בעלות לא יקרה.
מדובר בפסולת צבאית. מצווה לעשות בה שימוש חוזר ולא לתת לה להזרק לפח.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
תפסיקו למכור כאן שקרים בבקשה.
זווית נטישה של טנדר היא בעייתית ומפריעה.
נכון,
אפשר להגביה טנדר ולקצץ פגושים עד לרמה שהזווית נהיית כמו של רכב עבירות, או שהארגז כלכך גבוה שזה נהיה לא רלוונטי מה הזווית (ראיתי כמה היילקסים מהדגמים הנכונים, שהארגז בהם כלכך גבוה, עד שמדרגות נבלעות מתחתיהם גם בלי קשר לזווית),
אבלזאת מניפולציה שניתן לבצע גם על כל suv ולקבל תוצאות יותר קיצוניות.
בהגבהה סבירה וחוקית, וצמיגים חוקיים הטנדר עדיין מצריך קיצוץ משמעותי כדי להפטר מזווית התחת. מי שרוצה להשאר חוקי צריך לקחת זאת בחשבון.
לא נוח לכם להודות בזה אבל היילקס מוגבה חוקית עם פגוש בנוי נכון, נותן זויות נטישה טובות לפחות אם לא יותר טובות מחלק מה-SUV.
נכון,
יש סרח ארוך יותר, אבל השיפור בזוית מחפה על זה וחברים עם SUV מנגחים הרבה יותר ממני.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
לא נוח לכם להודות בזה אבל היילקס מוגבה חוקית עם פגוש בנוי נכון, נותן זויות נטישה טובות לפחות אם לא יותר טובות מחלק מה-SUV.
נכון,
יש סרח ארוך יותר, אבל השיפור בזוית מחפה על זה וחברים עם SUV מנגחים הרבה יותר ממני.
ההילקס שלך (הדגם, לא האקזמפלר) הוא לא דוגמא לשום טנדר. הגובה שלו והארגז הקצר באופן קיצוני שמים אותו בקטגוריה משל עצמו (או אם מתעקשים, בזאת של רכבי שטח, ולא suv).
טנדר טיולים חדש: היילקס Revo ידני
הארגז שלי באורך סטנדרטי והגובה מדוד לפי הגבהה חוקית בלי קומבינות.
וההבדל בקו הארגז בינו לבין היילקס חדש מוגבה די קטן.
יש פגוש אחורי כמעט צמוד לקו הדלת וזה עושה הבדל ניכר.
דורון אי אפשר להשוות היילקס ישן עם שום טנדר מודרני מבחינת גובה. עם הגבהה צמיגים וכו' וכו' סביר להניח שהזווית שלך יותר טובה מ90 אחוז מרכבי השטח שמסתובבים, אבל בטנדרים החדשים יותר אין מה להשוות... זה אחד החסרונות הבולטים שלהם. עם זאת, בהיילקס מודרני עם הגבהה ופגוש נורמלי, זה לא אמור לתקוע אותך בשום מסלול טיול.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoni_0000
דורון אי אפשר להשוות היילקס ישן עם שום טנדר מודרני מבחינת גובה..
אבל נמרוד מראה לך שיש עם מה להשוות..