תגובה: חוזר: למה שונאים פורנר?
כמה עולה נעילת דטרוית?מה כדי אחורה או קדימה?
היי, חשוב לדעת:
ע"מ להרכיב נעילה קדמית דטרויט או כל נעילה אוטמטית אחרת, חובה שיהיה לרכב קודם כל נועלי טבור ידניים, אחרת הנעילה תרצ'ט לך באמצע היגוי על הכביש ואתה בבעיה.
אגב, לי יש כיום פורנר, שאני מאוד מאוד אוהב, הרכב נוסע בערך פעם בשבועיים, התחלתי לחשוב על מכירה שלו בעקבות חוסר שימוש ומעבר למשהו ריאלי יותר, אבל המחשבה הזו עושה לי רע אז בנתיים הוא משתזף לו בצל ומחכה :)
אני מחזיק פוראנר שנת 94 כבר 5 שנים ומרוצה עד הגג.
מי ששונא פוראנר כנראה קנה חתול שחור ומוזנח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אור .ס.
היי, חשוב לדעת:
ע"מ להרכיב נעילה קדמית דטרויט או כל נעילה אוטמטית אחרת, חובה שיהיה לרכב קודם כל נועלי טבור ידניים, אחרת הנעילה תרצ'ט לך באמצע היגוי על הכביש ואתה בבעיה.
וחשוב לדייק, למרות שזה דיון ישן שמישהו כאן העלה מהאוב: ניתן להתקין נעילה אוטומטים גם בסרן קדמי, גם כשאין נועלי טבור ידניים, ברכב שבו נוסעים בכביש כרגיל בהנעה אחורית בלבד (כמו פוראנר, היילקס, ג'יפ CJ וסופה, סוזוקי סמוראי ועוד רבים). כשהסרן הקדמי לא מקבל כוח, הנעילה לא מפריעה ולא מורגשת, אם או בלי נועלי טבורים.
לגבי הפוראנר - הזמן עשה את שלו כמו לכל רכב, עברו שלוש שנים מהדיון הזה שנערך בשלהי עידן הפופלריות של הפוראנר. היום פוראנר משנות 94-96 הם כבר בשלב הסופי של החיים שלהם - או שהם בידיים של מישהו שמעריך אוהב וישמור עליהם כרכב שטח קלאסי, או שהם בדרך למגרש גרוטאות ( אם לא שם כבר).