שברתי את כל הדיסקית חיתוך מסביב , שימנתי הכל אבל החיכוך בין הדיסקית חיתוך לדיסקית אבטחה הנועלת אותה גדול מידי והמפתח 2 פינים לא מצליח לשחרר,
http://site.unbeatablesale.com/img076/altrd031.gif
Printable View
שברתי את כל הדיסקית חיתוך מסביב , שימנתי הכל אבל החיכוך בין הדיסקית חיתוך לדיסקית אבטחה הנועלת אותה גדול מידי והמפתח 2 פינים לא מצליח לשחרר,
http://site.unbeatablesale.com/img076/altrd031.gif
פטיש ואיזמל קטן.
יש בצד מלמעלה כפתור שלחיצה עליו נועלת את הדיסק מלהסתובב ואז קל לפתוח עם המפתח 2 פינים
אני מנחש שדיסקית חיתוך דקה היתה בתוך הכלי שזה קרה ו/או הדיסק ניתפס בחומר תוך כדי עבודה.
בכול מקרה אל תנסה עם הפי נעילה אתה רק תשבור אותו קח מפתח פתוח מתאים לציר של הדיסק ומפתח צינורות ועם שני אלו זה יפתח .
עם אחת מהסיבות נכונה אז כאשר פתחת את הדיסקה שים לב שיש לה כתף שהלב של הדיסק יושב עלו צריך לקצר אותה ל 1 מ"מ , אז זה לא יקרה לך שוב .
עידו
לעידו:
זאת הבעיה,
צריך מפתח 15 פתוח לציר הדיסק אבל הרווח כל כך צר שמפתח רגיל עבה מידי,
ואין לי מפתח כל כך דק.
לדיסקית אבטחה יש כתף אבל היא לא בצד של הדיסקית חיתוך כי חשבתי שכך יותר בטוח,
חששתי שההדיסקית חיתוך תשתחרר תוך כדי סיבוב .
לחנן : איפה להכות עם האזמל ? הכל תפוס כל חזק שהמכה רק תסובב את הכל ביחד .
אלוני : ידוע לי, לא הולך. ניסיתי .
בקדור,
יש לקנות מפתחות שטוחים שהם כמו פלאח עם חריץ.
אתה יכול לייצר כזה לבד בלי בעיה, מחתיכת פלאח או ממפתח 15 ישן ופשוט להשחיז אותו לעובי דק
כמובן שזה דורש שתהיה לך עוד משחזת...
להבא, לא צריך להדק יותר מידי, המערכת בנויה כך שכיוון הסיבוב של הדיסק מהדק ואין חשש לפתיחה.
עידו, אתה מתכוון דיסקה שמתחת לדיסק או לאום הנעילה? הרבה משחזות עברו לי מתחת ליד ואף פעם לא שמעתי על זה...
(אולי כי משתמשים מעט מאוד בדיסקים דקים מ-3 מ"מ)
איל
דיסקית החיתוך אכן דקה מאוד, פעם אחת לא הידקתי בכלי, אבל הייתי מספיק זהיר להפעיל לשנייה את המשחזת באויר כדי לגלות שהדיסקית מתחילה להשתחרר, את הצד עם הכתף אני מהדק לדיסקיות השחזה העבות מאוד מאחר ובמרכזן יש שקע מתאים שבו הכתף בדיוק מתלבשת וההידוק טוב.
עם דיסקית דקה שטח מגע הכתף קטן מידי, והנחתי שצריך להדק את דיסקית האבטחה בחלק השטוח שלה.
איזמל קטן או דורן באחד מהחורים של המפתח כיוון הדורן צריך להיות מדיוק אחרת המכה מיותרת
http://cafe.themarker.com/nodes/t/15...file_0_big.jpg
מכה תסובב את כל הציר ביחד עם הדיסקית זה תפוס חזק מידי.
אמור להיות כפתור מהצד השני שנועל את הציר במקום בזמן הפתיחה.
עוד רעיון,
שבור את הדיסקית בצורה שתוכל לתפוס את הדיסק ביד חמושה בכפפה עבה, תוודא שיש לך אחיזה טובה.
יש סיכוי שזה יהיה קל יותר לפתוח בצורה הזו כי נק' האחיזה עליה אתה מפעיל כוח יש מומנט גדול יותר ממכה קרוב לציר.. למרות שעם דורן ומכת פטיש זה גם אמור להיפתח.
ניסיתי את זה כבר, במקום כפפה הידקתי את הדיסקית למלחציים וניסיתי לפתוח בכמה נסיונות.
הדיסקית נשברה בכל נסיון, עד שמה שנשאר לא בולט מתחת לדיסקית הנעילה.
הדרך היחידה כנראה זה מפתח פתוח 15 דק מספיק, רק שאין לי עוד משחזת להכין אחד כזה. 
בכלל נהדר,
עכשיו יש גישה לתפוס את האום נעילה עם פלייר פטנט גדול, אפילו להוסיף עליו מאריך... חייב להיפתח, אלא אם כןן עשית משהו באמת לא בסדר.
סובב את הדיסק עד שהוא ינעל על ידי הפין שאמור לנעול אותו שלא יסתובב.
תוך כדי לחץ לא גדול על הדיסק כנגד סיבוב השעון על מנת שפין הנעילה לא יברח,
החזק איזמל קטן ביד שמאל (אם אתה שמאלי) כשפינת האיזמל בתוך אחד מהחורים המיועדים למפתח - רצוי העליון, מכת פטיש אחת טובה כנגד סיבוב השעון וזה נפתח.
אל תשכח לנתק מהחשמל לפני כל המשחקים הללו.
עם אתה רוצה אתה מוזמן אלי לסדנה אני יתן לך מפתח כזה וגם תביא את הכלי אני יפתח לך אותו , אני במושב בית שערים 0527468878
עידו
אני לא יודע אפילו איפה זה.