τθιω εΰιζξμ χθο.
שברתי את כל הדיסקית חיתוך מסביב , שימנתי הכל אבל החיכוך בין הדיסקית חיתוך לדיסקית אבטחה הנועלת אותה גדול מידי והמפתח 2 פינים לא מצליח לשחרר,
![]()
τθιω εΰιζξμ χθο.
ιω αφγ ξμξςμδ λτϊεψ ωμηιφδ ςμιε πεςμϊ ΰϊ δγιρχ ξμδρϊεαα εΰζ χμ μτϊεη ςν δξτϊη 2 τιπιν
ΰπι ξπηω ωγιρχιϊ ηιϊεκ γχδ διϊδ αϊεκ δλμι ωζδ χψδ ε/ΰε δγιρχ πιϊτρ αηεξψ ϊεκ λγι ςαεγδ.
αλεμ ξχψδ ΰμ ϊπρδ ςν δτι πςιμδ ΰϊδ ψχ ϊωαεψ ΰεϊε χη ξτϊη τϊεη ξϊΰιν μφιψ ωμ δγιρχ εξτϊη φιπεψεϊ εςν ωπι ΰμε ζδ ιτϊη .
ςν ΰηϊ ξδριαεϊ πλεπδ ΰζ λΰωψ τϊηϊ ΰϊ δγιρχδ ωιν μα ωιω μδ λϊσ ωδμα ωμ δγιρχ ιεωα ςμε φψικ μχφψ ΰεϊδ μ 1 ξ"ξ , ΰζ ζδ μΰ ιχψδ μκ ωεα .
ςιγε
μςιγε:
ζΰϊ δαςιδ,
φψικ ξτϊη 15 τϊεη μφιψ δγιρχ ΰαμ δψεεη λμ λκ φψ ωξτϊη ψβιμ ςαδ ξιγι,
εΰιο μι ξτϊη λμ λκ γχ.
μγιρχιϊ ΰαθηδ ιω λϊσ ΰαμ διΰ μΰ αφγ ωμ δγιρχιϊ ηιϊεκ λι ηωαϊι ωλκ ιεϊψ αθεη,
ηωωϊι ωδδγιρχιϊ ηιϊεκ ϊωϊηψψ ϊεκ λγι ριαεα .
μηπο : ΰιτδ μδλεϊ ςν δΰζξμ ? δλμ ϊτερ λμ ηζχ ωδξλδ ψχ ϊρεαα ΰϊ δλμ αιηγ .
ΰμεπι : ιγες μι, μΰ δεμκ. πιριϊι .
בקדור,
יש לקנות מפתחות שטוחים שהם כמו פלאח עם חריץ.
אתה יכול לייצר כזה לבד בלי בעיה, מחתיכת פלאח או ממפתח 15 ישן ופשוט להשחיז אותו לעובי דק
כמובן שזה דורש שתהיה לך עוד משחזת...
להבא, לא צריך להדק יותר מידי, המערכת בנויה כך שכיוון הסיבוב של הדיסק מהדק ואין חשש לפתיחה.
עידו, אתה מתכוון דיסקה שמתחת לדיסק או לאום הנעילה? הרבה משחזות עברו לי מתחת ליד ואף פעם לא שמעתי על זה...
(אולי כי משתמשים מעט מאוד בדיסקים דקים מ-3 מ"מ)
איל
JK ΰψεκ 2008 ςν ηιιωπι ψεεψρ εςυ ψιη.
εΰτιμε αξφαε δρθπγψθι δεΰ δτκ μξημισ ψΰει μ-WJ..
דיסקית החיתוך אכן דקה מאוד, פעם אחת לא הידקתי בכלי, אבל הייתי מספיק זהיר להפעיל לשנייה את המשחזת באויר כדי לגלות שהדיסקית מתחילה להשתחרר, את הצד עם הכתף אני מהדק לדיסקיות השחזה העבות מאוד מאחר ובמרכזן יש שקע מתאים שבו הכתף בדיוק מתלבשת וההידוק טוב.
עם דיסקית דקה שטח מגע הכתף קטן מידי, והנחתי שצריך להדק את דיסקית האבטחה בחלק השטוח שלה.
ΰιζξμ χθο ΰε γεψο αΰηγ ξδηεψιν ωμ δξτϊη λιεεο δγεψο φψικ μδιεϊ ξγιεχ ΰηψϊ δξλδ ξιεϊψϊ
![]()
δηιιν χφψιν ξγι αλγι μςωεϊ δλμ αφεψδ ξεωμξϊ!
It's a TATA thing, you wouldn't understand :!:εξδ ΰϊδ ςωιϊ διεν αλγι μωπεϊ ΰϊ δξφα?
ξλδ ϊρεαα ΰϊ λμ δφιψ αιηγ ςν δγιρχιϊ ζδ ϊτερ ηζχ ξιγι.
אמור להיות כפתור מהצד השני שנועל את הציר במקום בזמן הפתיחה.
עוד רעיון,
שבור את הדיסקית בצורה שתוכל לתפוס את הדיסק ביד חמושה בכפפה עבה, תוודא שיש לך אחיזה טובה.
יש סיכוי שזה יהיה קל יותר לפתוח בצורה הזו כי נק' האחיזה עליה אתה מפעיל כוח יש מומנט גדול יותר ממכה קרוב לציר.. למרות שעם דורן ומכת פטיש זה גם אמור להיפתח.
"ψβςιν ξΰεωψιν, ψβςιν πεψΰιιν. ΰιο ιεϊψ ξθΰτεψεϊ ΰζμε δγιξειιν.
ΰϊδ ιλεμ δτδ μτϊεη, ιλεμ δτδ μρβεψ. ΰϊ δριαεα ωμ δλγεψ ΰσ ΰηγ μΰ ιςφεψ..."
ניסיתי את זה כבר, במקום כפפה הידקתי את הדיסקית למלחציים וניסיתי לפתוח בכמה נסיונות.
הדיסקית נשברה בכל נסיון, עד שמה שנשאר לא בולט מתחת לדיסקית הנעילה.
הדרך היחידה כנראה זה מפתח פתוח 15 דק מספיק, רק שאין לי עוד משחזת להכין אחד כזה.
αλμμ πδγψ,
ςλωιε ιω βιωδ μϊτερ ΰϊ δΰεν πςιμδ ςν τμιιψ τθπθ βγεμ, ΰτιμε μδερισ ςμιε ξΰψικ... ηιια μδιτϊη, ΰμΰ ΰν λοο ςωιϊ ξωδε αΰξϊ μΰ αργψ.
"ψβςιν ξΰεωψιν, ψβςιν πεψΰιιν. ΰιο ιεϊψ ξθΰτεψεϊ ΰζμε δγιξειιν.
ΰϊδ ιλεμ δτδ μτϊεη, ιλεμ δτδ μρβεψ. ΰϊ δριαεα ωμ δλγεψ ΰσ ΰηγ μΰ ιςφεψ..."
ρεαα ΰϊ δγιρχ ςγ ωδεΰ ιπςμ ςμ ιγι δτιο ωΰξεψ μπςεμ ΰεϊε ωμΰ ιρϊεαα.
ϊεκ λγι μηυ μΰ βγεμ ςμ δγιρχ λπβγ ριαεα δωςεο ςμ ξπϊ ωτιο δπςιμδ μΰ ιαψη,
δηζχ ΰιζξμ χθο αιγ ωξΰμ (ΰν ΰϊδ ωξΰμι) λωτιπϊ δΰιζξμ αϊεκ ΰηγ ξδηεψιν δξιεςγιν μξτϊη - ψφει δςμιεο, ξλϊ τθιω ΰηϊ θεαδ λπβγ ριαεα δωςεο εζδ πτϊη.
ΰμ ϊωλη μπϊχ ξδηωξμ μτπι λμ δξωηχιν δμμε.
ςν ΰϊδ ψεφδ ΰϊδ ξεζξο ΰμι μργπδ ΰπι ιϊο μκ ξτϊη λζδ εβν ϊαιΰ ΰϊ δλμι ΰπι ιτϊη μκ ΰεϊε , ΰπι αξεωα αιϊ ωςψιν 0527468878
ςιγε
אני לא יודע אפילו איפה זה.
ωξψε ςμ χωψ