אם כבר..
יונתן, הזכרת לי את הבאנדים, שלדעתי זה חובה.
ומה שהצגת מצומצם ונכון, אבל לא הייתי מוותר על מפתח צינורות, כדי לתפוס קונטרה על עצמים עגולים כמו מוט הגה.
בשביל לחסוך כלים, יש ב-ל.כ. מפתח שוודי עם לשונית מתהפכת שהופך למפתח צינורות.
הכל שאלה לאיזו מטרה.
אם על מנת להמשיך ולטייל בכל מחיר, מבלי שהטיול ייפגע יותר מדי, אז הרשימה של דורון (שדי דומה למה שיש אצלי) היא נכונה וטובה.
אם מדובר על ''הישרדות'', ז''א סבירות גבוהה לפתרון כזה או אחר לרוב התרחישים הסבירים, בפרק זמן שישאיר אותך בחיים, אז הרשימה מצומצמת מאוד ויכולה גם להיות מאוד קומפקטית.
מצרף תמונה של ציוד החילוץ והכלים שלקחתי איתי לקירגיסטן למסע של 8 ימים בג'יפ בודד.
הציוד הזה הוכיח את עצמו לגמרי וזו לדעתי הרשימה הבסיסית ביותר שנותנת מענה לכמעט כל התרחישים הסבירים.
קח מקל קח תרמיל..., הי הג'יפ הי הג'יפ...
אם כבר..
יונתן, הזכרת לי את הבאנדים, שלדעתי זה חובה.
ומה שהצגת מצומצם ונכון, אבל לא הייתי מוותר על מפתח צינורות, כדי לתפוס קונטרה על עצמים עגולים כמו מוט הגה.
בשביל לחסוך כלים, יש ב-ל.כ. מפתח שוודי עם לשונית מתהפכת שהופך למפתח צינורות.
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
אני חושב שזה גם מאוד תלוי בסוג הרכב.
דין ג'ימני חדש מהניילון אינו כדין סמוראי בן 30.
כל העניין הוא לשתות משהו קר בלב מדבר.
מה שדורון לוקח לטיולים של יותר מיום או טיולים טכניים זה מה שיש אצלי קבוע ברכב, ועוד... וכן, אני מודע שאני סוחב הרבה, זה הציל אותי וכמה מחברי מסיטואציות לא נעימות.
עובדים לפי מרפי.. אם תיקח כנראה שלא תצטרך. אם לא תיקח כנראה שתתצטרך בדיוק את מה שלא לקחת.
כל העניין הוא לשתות משהו קר בלב מדבר.
לפני שבועיים קניתי בשוכראללה בסכ'נין סט כלים של Pioneer PSTS120 ב500 ש"ח. כולל בוקסות אינציות ומילימטריות, שלושה גדלים של ידיות רצ'טים, מפתחות פתוחים וסגורים, בוקסות ארוכות, ראשי טורקס, מברגים ועוד.
אין לי מושג אם הכלים איכותיים או לא, אבל כיוון שאני לא מוסך, נראה לי שהם ישרדו לנצח אצלי
אני חושב שרק כשמתפוצץ לך מפתח והיד עפה לפרצוף, אתה מבין את המשמעות של כלים זולים מדי.
אסף.
מסכים לגמרי אסף.
היום הייתי בחנות הבניין ליד הבית
רכשתי כפפות כפפות עבודה איזולירבנד כמה בנדים לצינורות אזיקונים ושקלים קניתי עוד רצועה בנוסף למה שיש שיהיה.
מחר אעשה סקר שוק לגבי הכלים כי זה כבר לא כמה שקלים פיליפס ושטוח לא נראה לי שיש אדם שאין לו 😆
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
משווק ומגדל אפרוחות לומן להטלה,לולי חופש,לולים חכמים,לולי סוללות..אבי- 0545707658
תג מחיר הוא ערובה לאיכות? Since when?
זו חברה לא מוכרת, מיוצר באיזה מפעל מבודד בסין, מדבקה, והופ למדף. תשים על זה גם מדבקה עם 5 ספרות - זה לא ישנה את האיכות.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
זולים לא במחיר אלא באיכות.
וכן. מחיר נמוך מאוד לא יכול להיות של מוצר איכותי.
בגלל שאני לא יודע לחוש או להעריך איכות של כלים - אני כן מסתמך על השם שעל האריזה ועל האחריות שמתלווה אליו.
בוא נגיד שבשביל לתקן מכונת כביסה כנראה גם סט עלום שם יספיק. אבל לתיקונים ברכב היכן שמפעילים כוח גדול לעתים קרובות, ושהדיוק במידה של הכלי מבטיח שברגים לא ייהרסו למשל - אני חושב שזו טעות להשתמש באופן גורף בכלים כאלה. גם אצלי יש כמה כלים של הבזול- אבל כגיבוי או למקרים שצריך כלי שני רק להחזיק וכן הלאה.
וזה מגניב שמצאת סט ב500 במקום 1000. אבל זה שהמחיר שלו 1000 לא אומר שלא יישברו לך שיניים בראצ׳ט בפעם הראשונה שתפעיל עליו כוח.
וגם לא מבטיח שזה כן ייקרה. זה סוג של הימור.
אסף.
הכל תלוי בכלי עצמו אני מאמין
חברה שמאמינה שהגלי שלה לא יישבר אחרי 2 או 3 פתיחות נותת אחריות מסויימת על הכלי.
יש לי סט מפתחות פתוחים שקניתי ב25 שקל בחול פותחת ברגים ועושה עבודה יפה בבית
אבל מפה ועד לקחת אותה באוטו ולסמוך עליך לצורך תיקון ההפרש ענק
משווק ומגדל אפרוחות לומן להטלה,לולי חופש,לולים חכמים,לולי סוללות..אבי- 0545707658
תכיר את הרכב שלך והכלים שלך. ככל שיהיה לך יותר בטחון והכרה, כך תדע מה לקחת קבוע ומה לשים בתיק כלים שיבוא איתך רק בטיולים ארוכים יותר.
כלי עילית תשאיר לעבודה בבית. כלי ביניים יש בשפע. אל תקנה באייס/הום סנטר.
אם יש ספק, תעלה לפה שאלה.
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
Yato נחשבת חברה טובנ?
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
לא בעייתי כל פעם לצאת לטיול ולהכין ארגז..לא עדיף לשים כמה שקלים ושיהיה לך איד ברכב מוכן לכל צרה שהיא
תקשיבו קטע.
במקרה היום חצי שעה אחרי שכתבתי את התגובה הקודמת, קיבלתי משימה לפרק איזה רהיט שבניתי לפני כמה שנים.
יש לי סט ראצ׳ט ובוקסות עלום שם ב100 שקל שקניתי פעם בהום סנטר שיהיה בבית לדברים קטנים כשאין לי כוח להביא בוקסות מהאוטו.
בקיצור... בבורג השלישי הראצ׳ט מתחיל לעבוד שן כן שתיים לא. עד הבורג הרביעי הוא כבר הפסיק להסתובב לצד אחד. שתי חבטות והוא הסתדר. הלכתי להביא מהארגז כלים את הראצ׳ט הטוב...
אסף.
זה ידוע אבל שכלים טובים גם מאריכים אץ.חייך וגם את חיי עצמם
שמרו על קשר