Close
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

נושא: האמר H3 alpha

ברירת מחדל האמר H3 alpha

יש לי פאטיש למראה של האמרים .. אני חושב שהוא יפיוף אמיתי .
    אני יודע שיש לא מעט חברים במתעבים את המראה עם הניקלים . לי הוא דווקא עושה את זה .
    ראיתי בלוחות H3 alpha עם מנוע HEMI מטורף ו 43 קג"מ ואיזה 300 סוסים, והוא כולל חבילת שטח מהיצרן .
    רציתי לשאול את דעתכם על הדגם הספציפי הזה .
    גם לי יש חלום - LC70 Wagon GXL

ברירת מחדל תגובה: האמר H3 alpha

מה פתאום Hemi? זה לא קרייזלר. זה ג'נרל מוטורס, מנוע וורטק 5.3 ליטר.

בכל מקרה - אוטו בן זונה. V-8. טרנספר 4:1 מקורי, נעילה אחורית ויש מצב שגם קדמית מקוריות, צמיגי 33 אינץ אמיתיים מקוריים. מתלים פרימיטיביים לכאורה אבל עובדים מצויין. רכב שטח מעולה, עיצוב מוזר-מיוחד-מכוער. את הניקלים אפשר לצבוע בשחור מט. לדעתי האישית יחשב בעתיד לקלאסיקה נדירה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
    איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
    היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988

טעות שלי לגבי ה HEMI ..השפעה אינדינית לשעת לילה מאוחרת.
    אני רוצה אחד כזה בחניה ..
    הצעתי לאישתי להחליף את ה 150 ולהשאיר עודף מזומנים .. היא הרגיעה אותי מיד!חבל!

חבר רשום דרור ברלי's Avatar

על העיצוב אפשר להתווכח. אם כבר עיצוב מזעזע, אז H2 היה באמת בלתי אפשרי.
    אבל H3 הציע פרופורציות נעימות לעין וגודל לא מאיים.
    ניקלים וג'נטים אפשר ורצוי להשחיר.
    רק מי שנהג בו בשטח יודע שהאמר H3 היה אחד מה-SUV היותר טובים.

ה"סביבתנים" והירוקים יימח שמם וזכרם, הרגו אותו, במסע שיסוי ושינאה שלא היה כדוגמתו.

גם לדעתי שווה לשים יד על אוטו כזה ויפה שעה אחת קודם... ועוד מדגם אלפא עם מנוע V8 וצמיגי 33, איך אפשר להשוות את זה לעוד טויוטה לנדקרוזר כמו של כולם?.... צריך לחטוף דבר כזה. תוך זמן לא רב הוא יהיה קלאסיקה נדירה ומבוקשת.
    לא עונה בפורום
    לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ

חבר רשום

אני היחידי ש H2 SUT עושה לו את זה יותר?
    גם פיקאפ, גם האמר, V8, צמיגים בגודל מפלצתי ברשיון.
    אפילו טסט הוא יעבור כי הבוחן ישפריץ ניטים.

חבר רשום מיכה100's Avatar

משהו אחד לחובתו של עיצוב ההאמר זה שהוא יצר (למיטב ידיעתי) את אופנת החלונות הצרים, עד כדי קלאוסטרופוביה לנהג ולנוסעים.
    אני לא מוותר על החלונות הגדולים של הכרכרה..

ציטוט נכתב במקור על ידי דרור ברלי צפיה בהודעה
    על העיצוב אפשר להתווכח. אם כבר עיצוב מזעזע, אז H2 היה באמת בלתי אפשרי.
    אבל H3 הציע פרופורציות נעימות לעין וגודל לא מאיים.
    ניקלים וג'נטים אפשר ורצוי להשחיר.
    רק מי שנהג בו בשטח יודע שהאמר H3 היה אחד מה-SUV היותר טובים.

ה"סביבתנים" והירוקים יימח שמם וזכרם, הרגו אותו, במסע שיסוי ושינאה שלא היה כדוגמתו.

גם לדעתי שווה לשים יד על אוטו כזה ויפה שעה אחת קודם... ועוד מדגם אלפא עם מנוע V8 וצמיגי 33, איך אפשר להשוות את זה לעוד טויוטה לנדקרוזר כמו של כולם?.... צריך לחטוף דבר כזה. תוך זמן לא רב הוא יהיה קלאסיקה נדירה ומבוקשת.
    אני לחלוטין מסכים איך , ואם היה לי אור ירוק מהאישה שנוהגת ברכב 99.9% הייתי הולך על זה בלי למצמץ.
    ה 150 הוא רכב מצויין , אבל כפי שנאמר אין בו שום דבר ייחודי במראה , ויש אותו לכולם.
    חשוב כן לציין שההאמר רחב בכ 30 ס"מ למול ה 150 .. כך שהחניה איתו תהיה קצת יותר מוגבלת .
    מעבר לזה הדגם הספציפי מדליק חבל על הזמן .

דבר אחד שלא הצלחתי להבין על האמרים בכלל זו התחזוקה שלהם , האם היא יקרה יחסית למקבילים בהנחה שמטפלים אך ורק בחברה , והאם הרכב מרובה תקלות ?

חבר רשום

האמר אכן מדליק, אבל כרכב לנהיגה יום יומית של האישה....אסון.

חלונות צרים כמעט בגודל של חרכי ירי...תחושה קלסטרופובית קשה בפנים. תוסיף לזה מימדים נכבדים כפי שציינת ושדה ראייה שואף לאפס והנה המתכון לאסון...
    שלמה מרבאום, עו"ד - ביטוח נזיקין - תאונות דרכים ובשטח
    03-6883445

בתור אחד שחיפש בעבר האמר וגם היום פוזל לכיוון (ראה שירשורי עבר שלי בנושא).
    אני יכול להגיד לך:

האלפא רכב חזק מאוד וטוב בשטח. קצת עתיק מבחינת המבנה עם קפיצי העלים מאחור ומהלך מתלה אפסי מלפנים. כמו שאומרים האמריקאים: Hummers don't flex' they ballance.

גם את ההאמר הספציפי הזה אני ראיתי עוד לפני שהבעלים הנוכחי קנה אותו. אלפא עם חבילת שטח שעל פניו הוא תמורה מצויינת למחיר. נעילה אחורית. אין לו קדמית (זה הגיע רק בדגמי 2009 ומעלה), ממוגן, יחס נעברה נמוך מאוד וכו'. הרכב הספציפי הזה ממונע גם בגז (אני לא אוהב את זה ואשתך.. היא לא תוכל להכנס איתו לחניה בקניון). בנוסף:

1. שאלת אותו למה הוא מוכר? כי אשתו לא מוכנה לנהוג ברכב. היא ניסתה במשך חודשיים ופשוט לא יכולה. ואשתך? אולי פעם אחת היא צודקת :-)
    2. פה הבעיה היותר גדולה: האלפות 5.3 הגיעו רק ביבוא אישי, מה שאומר שאין הרבה מכונאים שבאמת יודעים לטפל ברכב ויש בעיית חלפים ח-מ-ו-ר-ה מאוד !!. בקרתי במוסך UMI תל אביב לא מזמן ולטענתם גם ל 3.7 שהובאו ביבוא סדיר במשך 3 שנים אין חלפים זמינים (כי החוק כבר לא מחייב את היבואן). אז אם זה רכב שלישי בבית, ואתה חזק בעניני EBAY וכדומה, ניחא. תקנה. כשיעצר, תתארגן לבד על חלפים ותשבית את הרכב לחודשיים כל פעם ובעוד 10 שנים יהיה לך רכב ייחודי. כרכב שני לאשה זה ממש בעיה.

ציטוט נכתב במקור על ידי sgill צפיה בהודעה
    בתור אחד שחיפש בעבר האמר וגם היום פוזל לכיוון (ראה שירשורי עבר שלי בנושא).
    אני יכול להגיד לך:

האלפא רכב חזק מאוד וטוב בשטח. קצת עתיק מבחינת המבנה עם קפיצי העלים מאחור ומהלך מתלה אפסי מלפנים. כמו שאומרים האמריקאים: Hummers don't flex' they ballance.

גם את ההאמר הספציפי הזה אני ראיתי עוד לפני שהבעלים הנוכחי קנה אותו. אלפא עם חבילת שטח שעל פניו הוא תמורה מצויינת למחיר. נעילה אחורית. אין לו קדמית (זה הגיע רק בדגמי 2009 ומעלה), ממוגן, יחס נעברה נמוך מאוד וכו'. הרכב הספציפי הזה ממונע גם בגז (אני לא אוהב את זה ואשתך.. היא לא תוכל להכנס איתו לחניה בקניון). בנוסף:

1. שאלת אותו למה הוא מוכר? כי אשתו לא מוכנה לנהוג ברכב. היא ניסתה במשך חודשיים ופשוט לא יכולה. ואשתך? אולי פעם אחת היא צודקת :-)
    בזה מסתכם יופי של טיעון !!

ובחתימה שלך בכלל יש לך "חלום" אחר....

אכן חלום ... הכי קרוב שאוכל להגשים אותו הוא לבצע רילוקשיין לדרום אפריקה או אוסטרליה

נושאים דומים

1. האמר צבאי
    על ידי הייכל בפורום פורום רכב צבאי
    תגובות: 38
    עדכון אחרון: 12-04-11, 02:55
  2. צמיגים האמר h3
    על ידי Grand01 בפורום פורום רכב שטח 4X4 כללי
    תגובות: 0
    עדכון אחרון: 08-02-11, 23:53
  3. האמר שלי
    על ידי omer_eilat בפורום פורום Readers Rides