ראשית, אם יש לך בעיה איתי הדרך לפתור אותה היא בה"פ אלי או לחבר מערכת אחר, לא בפורום. אנחנו שומרים על רמת הדיון, ההערות שלך אינן במקומן הנכון. אם אתה מרגיש שנעשה לך עוול, יש די והותר לאן לפנות (נסה את נמרוד, אם אתה לא חושב שכאן יש עם מי לדבר). הודעות כאלו נמחקות כאן, את זו אני משאיר, שלא תטען למשוא פנים. זו הראשונה והאחרונה, יש דרך לנהל דיון.
עכשיו שליבנו את זה, תסביר לי בבקשה איפה אני טועה, סעיף סעיף. אני אחזור על ההסבר שלי באופן יותר נעים לעין:
לא הגדרת על איזה שיפורים אתה מדבר ולכן נניח שדיברת על סד"ג של מה שאני דיברתי (סמוראי ארוך, מנוע 1.6, דנה 44, צמיגים 31, יחסי העברה, 2 נעילות, מערכת מתלים משובחת כלשהי). את ההסברים שלי אני כבר נתתי, אפשר למצוא אותם במעבר אחורה על השרשור.סמוראי עם השיפורים שאני מדבר עליהם יהיה עביר בכמה רמות מעל סופה ולו רק בגלל מרחק הסרנים הקצר (זוית בטן)
לגבי זוית הבטן, אתה פשוט טועה. אין כאן עניין של אולי או בערך, אין שום בעיה להביא סופה סטנדרטית לאותן זויות בטן של סמוראי (המשופר כמתואר) בעזרת ערגול בלבד.
לגבי בסיס הסרנים, אתה טועה גם כאן. נכון, יש גבול ממנו בסיס הסרנים מתחיל להיות ארוך מדי, אבל זה לא מתקרב אליו - וודאי שלא ביחסים המדוברים. שוב, אם אתה מסוגל לייצר אותה זוית בטן, בסיס הסרנים הגדול יהיה יתרון בלבד.
הסופה סטנדרטית. היא מתוכננת לעמוד - ועומדת - במכלולים האלו. הסמוראי לא, אז הרבה יותר יקרוס. אם אתה מנסה לומר שנחליף כל דבר בסמוראי שלא עומד בעומסים האלו לאורך זמן, אז אתה כבר לא מדבר במסגרת תקציבית של 30-40K, שלא לדבר על הזמן ואבי הטיפוס שלך. בסופו של דבר אתה יכול להגיע לרכב בעל אמינות מאוד דומה, עם השקעה יותר מכפולה, עם הפרשי זמנים בין הטיפולים דומים - אבל רק כי 90% מהמכלולים זהים... אתה לא יכול לבנות על מכלולי סמוראי משהו שיהיה חזק כמו מכלולים של סופה. שים צלב יותר גדול על הדרייבשאפט, הסליפ יוק יהיה החוליה החלשה. יש דוגמא כזו לכל מכלול, הפתרון - החלף לדרייבשאפט של רכב גדול וחזק יותר, כמו זה של סופה.ואם תבנה בצורה טובה ונכונה זה יהיה אמין ועדיף פי כמה וכמה על סופה.
ההשוואה היא סמוראי כפי שתיארתי לסופה סטנדרטית, דהיינו שום דבר לא מוחלף בהן. זו כל הנקודה, בלי להחליף בסופה כלום אתה מקבל רכב יותר אמין (ליתר דיוק, עם בלאי נמוך יותר).אל תשכח שגם סופות שלדוגמא מגדילות צמיג ונעילה שוברות "וכמעט כל חלק" מוחלף למחוזק
שמרו על קשר