ראשית, אין לי ניסיון אישי עם יוקון, לכן אתייחס לעניין היום יום.
שנית, האם זה ג'יפ ראשון? אני מניח שאתה מתכוון לטייל ברכב.
לדעתי הנסועה שאתה צופה מאוד נמוכה - 6000ק"מ בשנה כולל טיולים. אתה בטוח?
לא יודע היכן אתה גר, אבל טיול מהמרכז לנגב זה סיפור של כ-400-500ק"מ. כמה כאלה בשנה + טיולים קצרים אתה מגיע לאיזור ה6000ק"מ רק על טיולים. ואיפה היום יום?
ניתן לצפות צריחת דלק של 1 ל4-5, על הנסועה שלך מדובר על הבדל של אלפי שקלים בשנה מול רכבים פרטיים סבירים, חשוב לקחת בחשבון.
(דוג' - נסיעה של 10,000ק"מ בשנה בצריכה של 1 ל5 תעלה 12.5אש"ח, ובצריכה של משפחתית מודרנית תעלה חלקי 3 מזה. מדובר על המון כסף)
כל טיפול ברכבים האלה יקר פי 2 פחות או יותר מרכב פרטי(פי 2 שמן מנוע, פי 2 דיפרנצאלים, פי 2 נוזל קירור, פי 2 פלאגים וכן הלאה) , וחלקי החילוף פחות זמינים בארץ, ואם כן הם לא זולים כמו רכב פרטי.
כל זה הוצאות אקסטרה לפני שדיברנו על גיל הרכב ותקלות..
רכב משנות ה-90 זה רכב ישן. כדי שישמש אותך היטב ביום יום תצטרך למצוא אחד שמור היטב, להעביר אותו יישור קו רציני ולצפות בהתחלה לתקלות מעצבנות, קטנות או גדולות שידרשו להכניס למוסך. לאחר מכן המצב יתאזן, אך מידי פעם יהיו תקלות שיעצבנו ויתקעו אותך. חלק מהחיים עם בהמה אמריקאית ישנה.
כמובן שפה ושם שוברים משהו בשטח וגם זה עולה כסף..
אני יודע שזה קצת פאסימי, אבל אני רואה שזאת הודעה ראשונה ואני לא יודע מה הניסיון של עם רכבים כאלה, ולא רוצה שתיכנס לעסק ואז תקבל "שוק" ותברח מהר
(גילוי נאות - נסעתי שנתיים באופן יום יומי עם צ'ירוקי 94, ביום שישי עלה את ורדית, וביום ראשון הסיע אותי לעבודה. ההתחלה הייתה קשה, מידי פעם ישב במוסך והייתי צריך להסתדר. אבל לקחתי את זה בחשבון ויש עוד רכבים ואנשים בבית שעזרו בשינוע שלי לעבודה ושל הצ'ירוקי למוסכים.. כרגע הצ'ירוקי רק לטיולים, וההבדל בכיס מורגש... לפני זה היה פוראנר 96 ששימש לרכב יום יומי, הדלק והתקלות גרמה לנו למכור אותו)
שמרו על קשר