Close
עמוד 24 מתוך 24 ראשוןראשון ... 41421222324
מציג תוצאות 461 עד 470 מתוך 470

נושא: טוארג...??!

חבר רשום גיא's Avatar

ברירת מחדל תגובה: טוארג...??!

ציטוט נכתב במקור על ידי ishc צפיה בהודעה
    אבל.... הסרטון עושה חשק!!!
    אני מחכה לאמיץ הראשון שיעלה סרטונים פורשה בכמריר
    פה עוד מחכים לאמיץ שיעלה את הסרטון של הטוארג מפרצים עליון
    צועניה ..

חבר רשום דרור ברלי's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי נמרוד צפיה בהודעה
    כתבה עדכנית של רוני נאק:

כשפורשה זול יותר מטויוטה

אמל"ק:

1. תמונות דוגמנות מגניבות של פורשה קאיין מדוגמים לשטח.

2. ציטוט כמעט ישיר של דרור ברלי:

"טויוטה לנדקרוזר, שגם ככה "נהנה" ממחיר מופרך ונסחר בעשרות אלפי שקלים מעל למחירון. הופך ללא רלוונטי כשבוחנים אותו דרך עדשת התמורה מול המחיר. לא משנה עד כמה הרכב הזה גיבור בשטח (יותר או פחות) ועד כמה הוא הדימוי של האמינות המוחלטת (מה שהוא לא) לשלם 150 אלפי שקלים או יותר עבור קרוזר בן 12 שנים שעבר 4 ידיים ומעל ל-300 אלף קילומטרים זו טיפשות לא יותר."

3. סקר שוק מעמיק:

"הצצה ביד 2 מגלה די מהר מנעד מחירים רחב למדי. מ-40,000 אלף שקלים לקאיין מודל 2004 ויותר מ-10 ידיים. 150 אלף שקלים לקאיין 2012 יד שלישית ומנוע V8 עם 400 כ"ס. אקיצר יש מבחר גדול וכדאי לברור את המוץ מן התבן."

אני אומר - כתבי רכב, מומחים? - Put your money where your mouth is

לקרוא ולא להאמין.
    נמרוד הוציא לי את המילים מהפה.

אני לא אתייחס לקהל היעד של המותגים האלה, שמחפש את השופוני, "יש לי פורשה"/"ריינג'רובר", להשתעשע במחזיק מפתחות עם מותג יוקרתי - להצטייד ברכב עם ניחוח יקר כדי להרשים צ'אחלות מהסוג הזול.

גם לא רוצה לפתוח מחדש את הדיון "הקאיין הוא פורשה אמיתית או לא" (ברור שלא. חסידי המותג הזהירו מההתחלה שזה לא יאה, אבל מי התייחס אליהם?... האוטו הזה היה הברקה שיווקית. הוא הציל את פורשה. הביא לה קהלי יעד חדשים וגדולים ממגזרים וסוגים שמנהלי החברה אולי מאוד לא רוצים להכיר אישית, אבל הם מלאים בכסף. וכמה שהכסף במגזרים האלה מטונף, עדיין אין לו ריח, כידוע).

פלטפורמת הקאיין (הוא היה הראשון במשפחה, נהגתי בו כבר ב-2002 כשהושק, זה היה הרבה לפני השקות הטוארג וה-Q7) מאבדת גובה וערך במהירות לא רק אצלנו. כי המורכבות ומחירי החלקים והתיקונים ההזויים הופכים את האוטו למעשה לבלתי ניתן לתחזוקה. עלויות האחזקה של מפלצת כזו נשארים בסקאלות של אלפיון עליון גם כשהאוטו שווה פחות מ-20,000 שקלים (וכבר ראיתי אחד אומלל במיוחד למכירה ב-15,000..... שלפני שנחבט והוזנח, הושחת במיטב טוב הטעם האופייני לעדות/מגזרים שכל כך מתפעלים ממנו. האוטו ההוא היה כל כך דוחה למראה, גם 5,000 לא הייתם משלמים עבורו).

כולנו פה בעלי מספיק נסיון כדי לדעת שנסיעה בשטח מפרקת את כל כלי הרכב בעולם לגורמים והם נדרשים לתחזוקה בלתי פוסקת, במיוחד כשהם ישנים - מה שהופך כלים מורכבים מבחינת מכניקה ואלקטרוניקה למאתגרים במיוחד או כמו שרמי הגדיר "מאמללים את בעליהם" (במובן הפיננסי של המושג.....)
    אני אגדיר את זה אחרת - ברכבי שטח ישנים, מה שלא עובד פשוט, פשוט לא עובד. מכונית לא יכולה להיות גם מעולה בכביש, גם מעולה בשטח, גם מפוארת ומלאה בגאדג'טים וגם מתוחכמת ומורכבת מכנית ואלקטרונית וגם להישאר אמינה לאורך שנים....

ושוב נמרוד קלע לדעתי - אם זה כל כך מגניב, למה הכתב המתלהב לא מעמיד אחד כזה בעצמו בחניה הפרטית שלו?....

הכותב המדובר הוא דווקא מהותיקים בברנז'ה ונחשב אחד מהיותר-מבינים-מכוניות (אני מתכוון לבנאדם שמבין מכוניות, לא רק מבין במכוניות. יש הבדל), במיוחד על רקע הבורות והרדידות הכלליים המאפיינים את הברנז'ה הזו היום - ממנו ציפיתי שיבין את הדקויות. ולא רק את העובדה ששינויים כאלה מוציאים את הרכב מהגזרה החוקית/מותרת בישראל, אלא במיוחד שעדיין יש קוראים שמתייחסים לכל מילה שעיתונאי כותב כאל דברי אלוהים חיים. מישהו מהם באמת עלול להחליט שאם אתה המלצת, הוא אשכרה הולך על דבר כזה. ואז להפסיד את המכנסיים.

בדבר אחד רוני צדק (ואולי ציטט אותי) - לנדקרוזר 120-150 בפרט (וטויוטה בכלל) אינו מציאה כמו שעושים ממנו, בוודאי לא בסכומים המופרכים הנדרשים ומשולמים עבורו.
    אבל זה עדיין לא הופך מפלצת מוצצת אמיתית כמו הקאיין, שנועדה לנסוע מהר על אוטובאן בגרמניה ולהצליח לא להתקלקל בשנתיים הראשונות לחייה - לרכב שטח. אפילו שיש לה 4X4, LOW ונעילה. בוודאי לא כשהיא כבר בת 17-18 עם עבר אפל בידיהם של ערסים/כדורגלנים/משפחות פשע, וזכתה ליחס ולתחזוקה ישראליים טיפוסיים.

רוצים "לרדת לשטח בפחות מ-100,000 שקל?...."
    יש הרבה בחירות טובות ונכונות יותר מאשר הרפתקאה כזו. כן, כולל לנדקרוזר באותו מחיר ואפילו במחיר שגבוה ב-50% או 100% מקאיין לעוס ושחוט. בחירות נכונות שיאפשרו לכם לעשות שטח אמיתי ולהינות באמת, אפילו פעמיים ושלוש בחודש, בלי לפשוט רגל. ראו הוזהרתם.

ומי שמוכרח שברזומה שלו ייכתב "יש/היתה לי פורשה", יתכבד ויחסוך פרוטה לפרוטה לפורשה אמיתית. 911 כלשהי. מכל שנת ייצור שהיא - מי שיש לו 911, אני מקנא בו. ברצינות. כי זה הדבר האמיתי.
    911 יקר לכם?... ברור. אבל רציתם פורשה אמיתית.
    אפשר גם "פורשה לעניים" במחיר זול יחסית - כל מיני 924/944/928 אספנות שמביאים מאמריקה. אהה.... "924/944 זה לא פורשה אמיתית"?.... זה נכון, אבל הקאיין הוא כן פורשה אמיתית?.........................
    ילדים, תתעוררו.
    לא עונה בפורום
    לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ

מצטט:
    "אחרי הכל תקבלו מכונת שבילים נהדרת"

מבחינת עבירות זה מקביל למה? לפורסטר? פגארו סטוק?

יותר לכיוון פאג'רו, פאטפיינדר,disco3, wk2, דיפנדר החדש....
    למעשה דומה לכל רכב עם הילוך כח, טרקשן יעיל ומתלים נפרדים רק באריזה יותר מתורבתת.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

מנהל GodsFather's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי grand צפיה בהודעה
    יותר לכיוון פאג'רו, פאטפיינדר,disco3, wk2, דיפנדר החדש....
    למעשה דומה לכל רכב עם הילוך כח, טרקשן יעיל ומתלים נפרדים רק באריזה יותר מתורבתת.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
    דאסטר?

Sent from my HD1903 using Tapatalk
    לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!

מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...

בחו"ל לוקחים אותם לשטח קשה וגם לראלי.
    ולא סתם חולי נפש אלא ממש מועדונים מסודרים כמו כל מותג אחר. אבל אלה כלים משופרים בכבדות והתחזוקה בוודאי יקרה מאוד
    מי שמתחבר לקטע והכיס שלו מספיק עמוק, למה לא בעצם?

Sent from my SM-A505F using Tapatalk

אם התקציב אינו מגבלה, וסתם כי בא לך, אין שום סיבה שלא.
    גם אין שום סיבה לא לצאת לגרוטראלי, או לבנות חללית מארגז תנובה.

אבל כל הכתבה נפתחת בכותרת - "פורשה במחיר טויוטה". המחיר הוא כן אישו. הוא-הוא האישו!
    נוצרה מציאות מסויימת, יש שיגידו שהיא הזויה - טויוטה יקרה משמעותית מפורשה בת גילה.
    יש לזה סיבות טובות, אפילו מצויינות - ואת זה אני אגיד לך מהפוזיציה של זה שלא מתפעל מטויוטה....
    מה טויוטה? סופה יקרה מפורשה!!!! לך תמצא סופה 2004 למכירה ותגיד לי כמה דורשים ומקבלים עבורה - אני אגלה לך שתוכל לרכוש בסכום הזה שני פורשה קאיין במצב מצויין.

כן - בסוף הכל כסף.

תוסיף לזה את המציאות הישראלית על מגבלותיה המובנות ותבין שטכנית הכל אפשרי, אבל במציאות זה לחיות בסרט הזוי.
    לא עונה בפורום

חבר רשום ד ו ר ו ן's Avatar

דרור,
    הקאיין האלו זולים יותר מסיקס משופץ איכותי או היילקס ישן במצב טוב..
    ההנאה שבאיטיות..

"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
    Hary Wagner

המחיר בהחלט אישיו ורצוי שכל מי שמתעניין בתחום יבין ויפנים שעלות הרכישה היא רק נק' המוצא ממנה מתחיל כל הסיפור
    יש עלויות לשיפורים
    לתחזוקה שוטפת יקרה יותר
    פוטנציאל נזקים
    צריכת דלק
    לעזאזל אפילו לעבור בשטיפת רכב גובים פרמיה מסוימת
    לפעמים גם בביטוח ו/או רישוי

סתם לשים כותרת "פורשה 1+1 חינם" זה בהחלט לא חוכמה

ציטוט נכתב במקור על ידי Yaki5500 צפיה בהודעה
    המחיר בהחלט אישיו ורצוי שכל מי שמתעניין בתחום יבין ויפנים שעלות הרכישה היא רק נק' המוצא ממנה מתחיל כל הסיפור
    יש עלויות לשיפורים
    לתחזוקה שוטפת יקרה יותר
    פוטנציאל נזקים
    צריכת דלק
    לעזאזל אפילו לעבור בשטיפת רכב גובים פרמיה מסוימת
    לפעמים גם בביטוח ו/או רישוי

כל זה נכון לחוויית הבעלות על כל רכב שטח בעולם. מסמוראי ועד מה שתרצה.
    הקאיין פשוט מקצין את זה.

בתכל'ס, הכתבה הזו אומרת מה בעצם?... "עוגת בוטיק עולה כמו לחם, אולי פחות מלחם". מה שגם שה"לחם" גם בכלל לא משהו, לא באמת טעים, אולי קצת יבש, אולי אפילו קצת מעופש - ועולה נורא ביוקר, כמו עוגת בוטיק. אז עזבו אתכם מלחם. שווה לכם לעבור לעוגות.

אני רק אומר שלעוגה הזו יהיו השלכות רציניות. תכאב לכם הבטן חזק.
    לא עונה בפורום

עמוד 24 מתוך 24 ראשוןראשון ... 41421222324

נושאים דומים

1. טוארג סלילים - הגבהה
    על ידי asafk בפורום פורום רכב שטח 4X4 כללי
    תגובות: 18
    עדכון אחרון: 28-08-18, 23:39
  2. ג׳יפ טוארג
    על ידי דורון קינן בפורום לוח מודעות רכב שטח וג'יפים למכירה
    תגובות: 0
    עדכון אחרון: 30-03-13, 17:19