Close
ξφιβ ϊεφΰεϊ 1 ςγ 3 ξϊεκ 3

αψιψϊ ξηγμ ξιβεο γιτ 60 +ϊερτεϊ εΰετφιεϊ περτεϊ

πςψκ μΰηψεπδ ςμ ιγι πξψεγ; 22-01-06 αωςδ 10:48.
    ρελπεϊ δαθεη δβγεμδ εδεεϊιχδ αΰψυ μϊψαεϊ δτπΰι
    θμ 09-7676728 www.rotberg.co.il

αψιψϊ ξηγμ ηεζψ: ξιβεο γιτ 60 +ϊερτεϊ εΰετφιεϊ περτεϊ

ξΰιψ, ΰν ΰπι ξαιο πλεο ζδ μΰ ξιβεο, ΰμΰ αριρ ςμιεο μηιαεψ ζψεςεϊ ωμ ξϊμδ 4 ηιαεψι. δραψ - αιϊ δρψο ςωει ξιφιχϊ τμγδ ωμΰ λμ λκ πςιν μψϊκ ΰμιδ, δφεψδ ωμδ ξΰγ μΰ ξεβγψϊ... ςν ξϊχο λζδ, ΰϊδ ξψεϊκ αωπι δφγγιν μφιπεψεϊ δρψο (χμι χμεϊ) εξδ ωρεβψ επεϊο ΰϊ δηεζχ ζδ δξλρδ δηζχ ξΰγ. ςλωιε ιω μκ ωθη ηζχ ωμ τμγδ ςαδ εχμδ μψιϊεκ αξψλζ ξςμ αιϊ δγιτψπφιΰμ αωαιμ μηαψ ΰϊ ζψες δA.

ιτδ ξΰγ - ζδ δπγρδ. τωεθ, τψχθι ειςιμ.
    ΰιεπιχ 5 | β'ιτ CJ-7 1979 | διιμχρ 2015
    διε: β'ιτ XJ φ'ψεχι 1994| διιμχρ 2008| διιμχρ 1997 | β'ιτ CJ-8 1989 | ρξεψΰι 1988

αψιψϊ ξηγμ ηεζψ: ξιβεο γιτ 60 +ϊερτεϊ εΰετφιεϊ περτεϊ

εΰεε ΰϊδ ζψιζ τωεθ μΰ δρτχϊι μφψσ ΰϊ δδραψιν
    Dana 60 Rear Truss System
    [BTF03056] $349.99

Click to enlarge
    BTF's Rear Dana 60 Truss System is the perfect answer for anyone looking to build a 4 link suspension. The truss system was designed on state of the art 3D CAD software for a perfect fit part. The main body of the truss is CNC laser cut from a huge 1/2" thick steel plate. The parts are then formed on a press brake. The truss ties into the diff cover provided with the kit for extra strength. The four link tabs provided with the kit are laser cut from 5/16" plate. The tabs weld to the top of the truss. The kit includes: 1 - diff cover, 1- bolt set for diff cover, 1 - truss body, 1 - bolt pack for truss, 1 - diff cover plug, and 4 upper link tabs. THIS IS A WELD ON KIT. AN EXPERIENCED WELDER IS REQUIRED TO INSTALL THIS PART.
    ρελπεϊ δαθεη δβγεμδ εδεεϊιχδ αΰψυ μϊψαεϊ δτπΰι
    θμ 09-7676728 www.rotberg.co.il

πεωΰιν γεξιν

1. απζιο ΰε ρεμψ εςμειεϊ περτεϊ.
    ςμ ιγι amiteylon ατεψεν τεψεν ξιφεαιωι Mitsubishi
    ϊβεαεϊ: 3
    ςγλεο ΰηψεο: 24-03-11, 20:20
  2. πςιμεϊ γιτψπφιΰμ - ωΰμεϊ περτεϊ
    ςμ ιγι ξγαψι ατεψεν τεψεν β'ιτ ριχρ CJ
    ϊβεαεϊ: 44
    ςγλεο ΰηψεο: 30-06-10, 21:31

δψωΰεϊ τψρεν