טעינה מהרכב בלי שום בקר באמצע?
ולמה אי אפשר להשתמש במטען קיר גם ל-4 תאים?
טעינה מהרכב בלי שום בקר באמצע?
ולמה אי אפשר להשתמש במטען קיר גם ל-4 תאים?
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
כן.
אפשרי. ניסיתי להביא את הגישה המינימליסטית.
איך משיגים תאי lev40?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
גיא, אני חיברתי את סוללת הליתיום למצבר הרכב, ע"י כבלי התנעה, בזמן שהרכב היה מונע.
אוקי. זה בשביל לטעון. אני שואל על התנעה .. זכור לי שאולי נדב (?) אנר משהו שאסור לחבר בלי מצבר ...
בכל מקרה. אוי לאותה בושה. אין לי מושג איפה נעלמו כבלי ההתנעה שלי .. וכל מה שיש לי כרגע זה התנינים האלו של הבוסטר בלאי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
צועניה ..
אני לא רואה בעיה, לא בהתנעה כשמצבר החומצה עופרת מחובר ולא כשהוא מנותק.
לגבי התנינים של הבוסטר בלאי, מכיוון שאתה יכול להביא את הסוללה הזו עד לתא המנוע, והכבלים יכולים להיות קצרים מאוד ללא מפל מתח משמעותי, יתכן שהם יספיקו.
כי הסט של נדב הוא עם 4 תאים! טעונים מלא! וחיבור שלהם לרכב ללא מצבר, יבשל לו את המחשב של הרכב......
לגבי הריבוע האדום על הכבל של הבוסטר, זה לא בקר, זה אוסף דיודות שטוקי (או מוס-פט, תלוי ביצרן), שהתפקיד שלו להשרף (או לנתק מבלי להשרף במקרה של מוס-פט) במקרה של זרם גבוהה מדי.
דרך אגב , בוסטר טוב משתמש ב LIPO (ולמעשה יותר מסוכן ממצבר LION), אבל שרוצים לדחוף 300-400A מתא בגודל כזה......
לקנות אפשר
https://shop.evtun.com/product/outla...yuasa-lev40-8/
לא יודע אם ניתן ליבא
כן :-)
ואני יודע שזה מה שכל הבוסטרים עושים.
אבל לך ותקרא את המפרט של ec5, הוא לא מיועד לזרם הזה .
לדעתי, חלק מהבוסטרים כושלים בדיוק במקומות האלו, בפלג, בחוטים המצחיקים, בקרוקדילים....
ועדיין, לשאר המערכות ברכב, אני אוהב ומשתמש ב EC5
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
מנסה לעשות סדר פרקטי
אם אני רוצה בוסטר גיבור ברכב, אני מזמין סוללה 4 תאים, למשל כזו: https://chinahobbyline.com/index.php...product_id=214
4 תאים, 1500ma, 120C מה שאומר שהיא יכולה לספק זרם רציף של 180A ופיק של 360A במחיר מצחיק של 16 דולר + משלוח.
בנוסף אני צריך לטעון אותה דרך חיבור של הבלנסר שלה עם רכיב BMS ל 4S (ואולי גם מעגל DC2DC בשביל מתח טעינה מהרכב)
בנוסף - זוג קרוקודילים עם חיבור XT60.
כמו כן מזמין מעטפה חסינת אש שבה היא תישמר ותיטען.
פספסתי משהו?
אם כן - אז האירו את עיני
אם לא - אז שאלות:
1.בשביל להיות בטוח עם הטעינה שלה, אני צריך BMS שיטעין אותה למתח נמוך יותר (מתח אחסנה)
2. איך אני מגביל את זרם היציאה בשביל למנוע פריקת יתר? הרי אני מחבר ישירות למצבר וצורך מאות אמפרים..