תנסו לעשות את זה עם טויוטה נראה איזה תפוח יקרוס ראשון...![]()
נתקבל מהמזרח
הי, רק רצינו להתעניין איך אתם מעבירים את הימים האחרונים. על כולנו עוברים ימים לא פשוטים - אבל חייבים להישאר אופטימיים ותמיד לזכור שגם זה יעבור. בינתיים, יש לנו משהו קטן עבורכם שיסייע לכם להעביר את הזמן בבית. אפליקציה מדליקה שבה תוכלו "לבחון" את הדיפנדר החדש בתנאי שטח שונים, להצטלם איתו ולהשתעשע בהרכבת תוספות שונות. תוכלו להוריד את האפליקציה בקישורים הבאים:
למכשירי אנדרואיד >>> bit.ly/defender_app
למכשירי אייפון >>> apple.co/LR_defender_app
תכנים נוספים ממתינים לכם בעמוד הפייסבוק שלנו. מוזמנים לעקוב ולהתעדכן.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
LAND ROVER = THE ULTIMATE JEEP IMPROVEMENT
תנסו לעשות את זה עם טויוטה נראה איזה תפוח יקרוס ראשון...![]()
RAM 3500 on "35
דיברנו על זה.
זה בערך אמין כמו תאריך יציאת הסרט באפריל 2020
Sent from my iPhone using Tapatalk
When your options low, I lift you from belowתגלי איך האויר מחוץ לעיר מרגיש אחרת...
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
הכל סטנדרטי חוץ מכלוב התהפכות שהותקן במיוחד לסצנה.
RAM 3500 on "35
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
דורון, כמה קפיצות יש בסצנה? נסיעה מהירה בתוך ערוץ נחל עם חלוקים וסלעים, מעניין לבדוק רכבים סטנדרטיים אחרים במתווה כזה, דגש על פראדו
מה זה נהרס אחרי סצנה אחת? אם אתה קורא למעיכה בכנף/דופן ימין "נהרס" אשרינו, אחרי צילום של קפיצה מרמפה מוחבאת בין השיחים ברור שזה מה שיקרה... ועדיין כדי לתפוס את הסצנה שהבמאי רוצה הוא צריך כמה צילומים כאלה אז מן הסתם שישתמש בכמה רכבים שצריך.
ואחרי כל זה הרכב על גלגלים עם כנף מעוכה וממשיך לנסוע בקו ישר, מתערב איתך שכל הרכבים שהשתתפו בסצנה יחזרו לנסיעה או לפחות יוצגו במוזיאון ככאלה שהשתתפו בסרט ה 25...![]()
RAM 3500 on "35
אפרופו אמינות וזה
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
LAND ROVER = THE ULTIMATE JEEP IMPROVEMENT
נדב, אני באמת מקווה שהבידוד לא השפיע ואתה לא רציני במה שאתה כותב.
מודה שלא התעמקתי בסרט, אבל לפחות בהפיכה נראה שיש מיגון מסיבי של התחתית.
רכבי פעלולים הם רכבים סטנדרטיים שעוברים שינויים מבניים בעיקר ע״מ לעמוד בפעלול שלאחריו הרכבים מושבתים.
לא נראה לי שכאן זה שונה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
When your options low, I lift you from belowתגלי איך האויר מחוץ לעיר מרגיש אחרת...
הבידוד משפיע על כולנו😭
ברור שיהיה מיגון, אתה מכיר רכב סטנדרטי בלי מיגון?
השנוי היחיד שציינו זה הכלוב התהפכות.
אבל תראה איזה יופי, חלק למטה בלי שום טרנספר בולט...![]()
RAM 3500 on "35
האמת, נדב,
אם תביט בתמונת השער של הסרטון הקודם שקישרת, רואים את הרכב מהפרונט בזווית נמוכה.
רואים שם רכיבים שבולטים מטה (נדמה לי מיכל דלק) ועוד.
פלטת מיגון חלקה לחלוטין ניתן לשים בכל רכב, אם משווים גבהים כלפי מטה.
ההנאה שבאיטיות..
Hary Wagner
לא.
ונראה לי החום עלה לך ומשפיע על שיקול הדעת.. לך להבדק!
![]()
ההנאה שבאיטיות..
Hary Wagner
אאוץ'
נצפה במחוזות ארצנו
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
שמרו על קשר