כמו בכל אגדה, יש בסיס של אמת - יש כאן בפורום חבר עם היילקס 94 למעלה מ700 אלף קילומטר יד ראשונה. אני מכיר עוד שניים לפחות עם למעלה מחצי מליון קילומטר במצב מצויין. 75,000 קילומטר בלי טיפול? אני מאמין שכן, באפריקה אולי. זה לא מעיד על אמינות זה מעיד על טמטום מוחלט. אגדות כאלו עדיף שימותו.
יש לטויוטה פורום טכני בג'יפולוג, זה אומר הרבה. מה שלא ברור לך נדמה לי, זה שכמעט כל הדיונים פה הם דווקא על ההילקס הישנים יותר, הדגם של עד 97', שני סרנים חיים, מנוע ללא טורבו, הרכב האיטי ביותר שנסעת עליו כנראה בחיים - ועדיין אנחנו (ואני אישית) אוהבים אותם ומחזיקים אותם:
![]()
אז שיעור מס' 1 - כוחות סוס, ונתונים- של-נייר בכלל, לא שווים הרבה בשטח.
בשנת 98' ההילקס השתנה - קיבל מתלה קדמי נפרד, ומנוע עם טורבו. לא ממש חזק, אבל חזק יותר מהקודם (אם זה משנה, מנוע 2L הישן סיפק על הנייר 82 כ"ס, ומנוע 2LT - אותו מנוע בדיוק עם טורבו - נדמה לי 92 כ"ס. שניהם עגלות). בשנת 2002 למיטב זכרוני (אולי אני טועה, שנה לפה או לשם בטויוטה זה כלום), הגיע מנוע מודרני, אבל עדיין די חלש - הD4D, עם 102 כ"ס, וזה בגדול אותו המנוע עד היום, כולל בויגו.
לגבי הויגו - לפני כמה חודשים בחננו אותו ואתה יכול לקרוא את המבחן כאן:
http://www.jeepolog.com/179.html
לגבי מצב השוק - זה טנדר עבודה, אף אחד לא קונה היילקס חדש בשביל לסוע 15K קילומטר בשנה. קשה עד בלתי אפשרי למצוא קילומטראג'ים נמוכים. מצד שני, הטנדרים האלו בהחלט אמינים ומחזיקים מעמד יפה, המנועים הישנים מחזיקים בקלות חצי מליון קילומטר ויותר בתנאי שטופלו לפי הספר. אם אתם מוצאים קילומטראז' נמוך במיוחד, חובה-חובה-חובה לבדוק שהקילומטראז' אמיתי!!! סוחרי רכב מתים על היילקסים, הם קונים רכב שעבד קשה עם 400-500 אלף קילומטר, ומורידים 100-200 אלף קילומטר בשעון ומוכרים הלאה לפראיירים, אני ראיתי כאלו כלים בעיניים ולא אחד, אני לא יכול להדגיש את הנקודה הזאת! קונה לא מנוסה לא ידע להבחין, כי הההילקסים בסך הכל מחזיקים מעמד יפה מכל הבחינות. זהירות!
אם אתם מחפשים רכב לכביש בעיקר, קניית טויוטה היילקס מכל שנה, ובמיוחד הישנים יותר, תהיה טעות מרה. אם אתם מחפשים רכב שטח, מתוך כוונה להשתמש בו בשטח, אתם בכיוון הנכון.
שמרו על קשר