רק קפה עלית אדום בלי סוכר וחם אש, בכל פעם שניסיתי משהו אחר, לא הצלחתי להתרגל אליו. מעבר לטעם הגוף מכור לריח שלו.
אחת לחודש בממוצע אני בחו"ל, קבוע לוקח איתי קפה עילית ואת הכוס זכוכית ,שלא יפריעו לי באמצע הקפה
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
קפה כמו אוכל או משקאות אחרים זה ענין של טעם אישי , אין טוב יותר או פחות. 20-30 שנה אני טוחן קפה - כנראה של סנדוקא בצור באחר , שועפת ובית חנינא. יש להם 3-5 מיכלים/עמודות , ואני לוקח את הכהה/שרוף לבד עם הל. בהתחלה ניסו המוכרים להסביר לי שאי אפשר/לא מומלץ לקחת את השרוף לבד בלי לערבב אותו עם " בלונד " ( בהיר ). הסברתי להם בעדינות שלא בדיוק שאלתי אותם איך אשתה את הקפה שלי. גם הבוס שלי , ערבי , לא רוצה/מוכן לשתות את הקפה " הבדואי " שלי , להגדרתו.
sj413 LWB , "3 , 5.14 , 2x1510 , "7.50-"16/ "7.00-"15
רק קפה עלית אדום בלי סוכר וחם אש, בכל פעם שניסיתי משהו אחר, לא הצלחתי להתרגל אליו. מעבר לטעם הגוף מכור לריח שלו.
אחת לחודש בממוצע אני בחו"ל, קבוע לוקח איתי קפה עילית ואת הכוס זכוכית ,שלא יפריעו לי באמצע הקפה
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
במקינטה יש לפעמים ניואנסים/הנחיות שאנשים לא שמים לב אליהם כמה שנתקלתי לאחרונה.
* בבריקה בחלק העליון יש סימון לגובה מים - מלבן מתכת. מי שלא שם לב ימלא קצת מתחת לשסתום ועשוי לקבל את אותו דלוח שבועז הזכיר.
* עובי הטחינה הוא שונה מבמכונה.
* לא דוחסים עם טמפר במקינטה
* רצוי מים קרים
* כשהבריקה/מקינטה מוציאה בועות גדולות זה כבר הטעם השרוף. לא להגיע לשם.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
תה .. לא עושים אותו מתה ...
אז ממה עושים אותו ? .. את התה ?
עושים אותו מקפה שחור !
זה תה נון תה !
צועניה ..
אני שמח שהצלחתי להעביר חצי חיים מבלי לדעת מה זה ומבלי שמישהו בטעות יכין לי "דאבל".
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
לא רואה בושה בלנסות. רק בניסוי והרבה טעייה מתקדם המין האנושי.
"לא הביישן למד"
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
חובבי הנס החזק נסו כפית וחצי מהדבר הזה. הוא לא רע. יתכן והזמן בין מצמוצים יגדל לכמה שעות.
בבית ובעבודה קפה שחור עלית רגיל, 2 כפיות גדושות ומים מהקומקום, בלי סוכר.
לעיתים גם טייסטר צויס, כפית וקצת, מים, ללא חלב ללא סוכר.
לעיתים יותר רחוקות טייסטר צויס עם שמנת מתוקה 38%.
יכול להיות שמלבד הפרמטרים המוכרים כמו סוג הקפה, הקלייה, אופן ההכנה וכו' יש עוד גורם מפתיע שיכול להשפיע על הבדלי הטעם....
הקם להשכימך השכם להורגו!
שמרו על קשר