תשקיע בצמיגי שטח טובים וערכת תיקון.
יותר יעיל מאשר 2 גלגלי ספייר.
כשטיילנו טיולי שטח ארוכים ברכב בודד אז לקחתי 2 צמיגי שטח.
אם אתה נוסע עם חברים עם אותו סוג רכב אז תתייחס לזה כאל חלק ממאגר הצמיגים לטובת חילוץ לכביש.
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
תשקיע בצמיגי שטח טובים וערכת תיקון.
יותר יעיל מאשר 2 גלגלי ספייר.
כשטיילנו טיולי שטח ארוכים ברכב בודד אז לקחתי 2 צמיגי שטח.
אם אתה נוסע עם חברים עם אותו סוג רכב אז תתייחס לזה כאל חלק ממאגר הצמיגים לטובת חילוץ לכביש.
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
תודה חברים,
אופי הטיולים נע בין סיבוב בחצר האחורית עם הילדות דרך חד יומי ועד יומיים במדבר. לא טיולי עבירות וכו'...
אכן מאז שעברתי לצמיגי mt לא נתקלתי בפנצרים (טפו טפו).
הרכב הפך רשמית להיות רכב שלישי לטיולים בלבד, ככה שסוגיית "היומיום" לא רלוונטית...
לגבי רכבים בשיירה עם גלגל ספייר זהה, ברור לע שבמקרה כזה גלגל נוסף הוא מיותר.
בקיצור, אקבל את עצתכם ואלא אם ארגיש צורך נקודתי, אשאר עם התולעים והקומפרסור ואקווה שמרפי לא יתפוס אותי.
תודה
דורון צודק.
תתחיל מסט צמיגי שטח מהיותר טובים* שגם קצת יותר יקרים, אבל גם יותר עמידים ולכן מייתרים את הצורך בגלגל רזרבי נוסף. במיוחד ברכב קטן וצמוק כוחות כמו ג'ימני שכל סמ"ר של שטח, סמ"ק של נפח או ק"ג של משקל, הם קריטיים מבחינתו. ואז גלגל רזרבי אחד (רצוי צמיג מסוג זהה במצב טוב ולא סמרטוט יבש ושחוק) + ערכת תולעים וקומפרסור טוב, יתנו מענה הולם לכל צורך רגיל בטיולים בארץ.
*לגבי סט טוב - אני יודע שבמידה המקורית של ג'ימני (205/70R15) אין אפשרויות בחירה - רק דגם אחד של צמיגי שטח מלא - מקסיס טרפדור 8060. אישית אני לא משתגע על התוצרת של המותג הזה, אבל אין ספק שהם נותנים תמורה טובה למחירם ושרוב המשתמשים של הדגם הזה בדרך כלל מרוצים ממנו. לא תטעה אם תבחר בהם, כולל אחד רזרבי במצב טוב, שייתן לך שקט.
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
דווקא בעייתי רזרבי של טרפדור.
הצמיג הינו עם כיוון נסיעה מוגדר, כך שהוא יתאים רק לצד אחד..
עד לפנצ׳רייה לא תרגיש את זה ...
וְנִגְלָה בְאָזְנָי יהוה צְבָאוֹת; אִם־יְכֻפַּר הֶעָוֹן הַזֶּה לָכֶם עַד־תְּמֻתוּן
שמרו על קשר