ראשית צריך להחליט האם אתה מסתפק בשני מוטות רוחב או מוטות עם עריסה.
ברכב יום יומי מוטות רוחב ניתן להשאיר קבועים אך יחידת מוטות+עריסה כדאי לפרק בין הטיולים ונוחות ההרכבה והפירוק גם שיקול.
לסחיבת ציוד רך מומלצת עריסה אחרת הציוד הרך "נוזל" ממוטות הרוחב לגג ובכלל פחות נוח לקשור ציוד רך ללא תחתית קשיחה למוטות רוחב.
בכל מקרה אני ממליץ על הנחת מוטות הרוחב על מוטות האורך האורגינלים ותפיסתן על ידי אומגות שטוחות מלמטה, כך גובה המוטות יהיה מינימלי, יש המשתמשים ב"רגליים" לחיבור מוטות הרוחב למוטות האורך, מגביה את כל העסק באופן מיותר, השאיפה שלך צריכה להיות למינימום הגבהה לטובת מרכז כובד נמוך ונוחות העמסה.
במידה ואתה מתקין עריסה, אני ממליץ על עריסה שטוחה לחלוטין וללא דפנות, לטובת העמסה נוחה ומינימום הפרעה לרוח ביום יום, לדפנות העריסה אין שימוש בפועל ומיותרות.
עריסה שטוחה כמוצר מדף אינה נפוצה ויהיה קשה למצוא, אני חושב שרק המותגים היקרים כמו ריינו-רק מוכרים כאלו או מיצור עצמי, העריסות הזולות שבשוק מגיעות עם דפנות.
במידה ואתה מאיזור השפלה, אוכל להראות לך להתרשמות פתרונות משני הסוגים בפורסטר שאצלי אך עם עריסה מסיבית למדי הכוללת דפנות שכבר הייתה ברשותי, קצת אובר קיל על הפורסטר ולכן מפורקת בין הטיולים.
בהצלחה
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
שמרו על קשר