לא. אל תיקח ויטרה ותהרוס אותה. בטח לא אחת טובה. זה לא מגיע לה ולא לשוק הויטרות ההולך ומצטמצם.... בבקשה ממך.
הציעו פה טנדרים במגוון סוגים. זה כיוון סביר בהחלט. את האמריקאים יש עכשיו בלוח יד2/פייס ב20-25 אשח לכלים יפים בהחלט, בגרסת הנעה אחורית בלבד. לפני מומ.
גם דייהטסו שרמנט היא הנעה אחורית ועולה גרוש וחצי... קשה למציאה כבר אבל כשמוצאים, דיינו. הייתה לי כזו שנת 82...זה לא רכב שהייתי לוקח ליום יום אבל בשביל לזרוק תחת בשבילים לא הייתי פוסל...
*לפני חצי שנה מצאתי חבוב בשוהם שרצה למכור פורסטר טורבו באיזור ה25 אשח לפני מומ. החיסרון היחיד שהיה הוא שמדובר במנוע יקר לתחזוקה יחסית...
ומי ששאל על סובארו טנדר 4x4, יש בלוח גם כזה בחודש האחרון במחיר 25 אשח לפני מומ. רכב שנראה לפחות סביר מאד בפנים ובחוץ.
הכל שאלה של לשבת על הלוחות...
Sent from my HD1903 using Tapatalk
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
הויטרה נראת קשוחה יחסית, אני לא חושב שאצליח לעשות משהו מספיק נורא בשביל להרוס אותה (לפני שאתפך), וחלק מהענין בשבילי זה לנסות לתחזק ולתקן רכב, אז בתקווה שאשאיר אותה במצב טוב.לא. אל תיקח ויטרה ותהרוס אותה. בטח לא אחת טובה. זה לא מגיע לה ולא לשוק הויטרות ההולך ומצטמצם.... בבקשה ממך.
נמרוד למה אתה מתכוון לגבי פורם מישהו המנוסה, יש בפורם חברה שיסכימו סתם לבוא איתי לבדוק רכב? (נשמע נחמד מידי)
ואם כן באיזה פורם אני צריך לפרסם הודעה?
ארים טלפון לבעל הרכב מחר. (היום בצהרים)
אעדכן!
תגיד מאיפה אתה ואיפה הרכב שצריך לבדוק, ואולי יש מישהו בסביבה שיוכל לתת מבט.
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
זו ויטארה ארוכה ידנית - לא ייבאו כאלו לארץ אז או שעברה הסבת גיר או שהיא יבוא אישי.
על הנייר נתוני המודעה נהדרים - אפילו מעלי חשד.
ויטארה כזו לא תתהפך בקלות ותוכל להינות ממנה בהנעה אחורית, אבל זה רכב עדין, ונסיעת "כסאח" לאורך זמן תפרק לה את הבודי. אתה מוזמן לבוא לראות איך נראה בודי כזה אחרי כמה שנים...
וְנִגְלָה בְאָזְנָי יהוה צְבָאוֹת; אִם־יְכֻפַּר הֶעָוֹן הַזֶּה לָכֶם עַד־תְּמֻתוּן
קראתי כמה פעמים את ההודעה שלך ולא בטוח שהבנתי מה אתה רוצה!
רכב לטייל בארץ , אין חשיבות לעבירות
טכניקות נהיגה ראלי שונות
לא הבנתי אם אתה רוצה לטייל בארץ במסלולי שטח או לטייל להגיע לנקודות עניין בארץ עם רכב כביש.
אם מסלולי שטח, אזי ג'יפ/ג'יפון טנדר זה מה שנדרש.
מאידך הם לא בדיוק אופטימליים לנהיגת ראלי
(צרים, מרכז כובד גבוה, מע' מתלים מהלך עבודה גדול שגורם לזויות גלגול ).
עבור לימוד נהיגת ראלי,
רצוי רכב כביש עם הנעה אחורית , עדיפות שניה הנעה קידמית , עדיפות שלישית הנעה AWD .
כמובן שרצוי שיהיה קל משקל ובעל הספק גדול.
בקיצור,
קשה (ויקר מאד) להכין רכב לטיולי מסלולי שטח, גם לנהיגת ראלי, ולבסוף שגם יהיה רכב יום יומי.
לדעתי, תצטרך יותר מרכב אחד עבוד הדרישות הללו.
תתמקד יותר ויהיה אפשרות לייעץ פרטני יותר.
בהצלחה
רענן
חשבתי על זה שוב..
בתכלס, קצת גזגוזים בפניות זה לא נורא... ואם גם תלמד אצל מישהו איך עושים נכון, אז תוכל לצמצם נזקים פוטנציאליים. ולטיולים בכללי זה אחלה רכב ראשון.
תבדוק את הויטרה.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
נכון לעכשיו יש לי רכב פרטי לניסיעות יומיומיות, אני כרגע מחפש רכב אקסטרה לשטח, לא הייתה בכוונתי ללכת למסלולי שטח אשר דורשים מעברי אבנים וכולי, אך ככל שעובר הזמן זה נשמע יותר מענין.
המטרה העיקרית היא לרכב בעל הנעה אחורית או 4x4, שלא יהיה כלכך נורא אם אני דופק את הגחון או עושה טעות.
בנוגעה לויטרה, התקשרתי למוכר והוא טוען שהיא אוטומטית ושמישהו אחר מגיע לראות אותה מחר, הכי מוקדם שאני יכול זה יום שני.
אז אני שומר אותה בצד וממשיך לחפש.
וואלה, עדיין לא מבין מה אתה רוצה.
יש לך בכלל מקום בקרבתך להתאמן בנהיגת ראלי ?
בכל מקרה, ויטרה לא מתאימה לנהיגת ראלי בפרט האוטומטית (חסר לה כוח).
רענן
הוא לא הולך להתחרות.
כל רכב שמגיע ל60 קמ"ש יהיה טוב.
טנדר של ניסאן
קמ לא יודע
https://www.yad2.co.il/item/8iwvc2po
שווה לי לנסות?
לדעתי מה שבאמת מתאים לדרישות שלך זה בינבה יד2 מבן 4 שעבר לאופניים.
פלטפורמה בסיסית כזו+מדרון תלול יספקו לך את כל הכייף שבעולם מינוס העלות של רכב אמיתי והוצאות מוסך אחרי הנסיעת התחראות הראשונה, בהנחה שתצליח להתחמק מהעצים בפרדס המדובר.
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
הבעיה היא לא העצים.
הבעיה היא הרכב/טרקטור/אופניים שבדיוק מהצד השני של הפניה/שיוצאים פתאום מהשורה.
שמרו על קשר