Close
עמוד 5 מתוך 8 ראשוןראשון ... 2345678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 81 עד 100 מתוך 156
    חבר רשום yoni_0000's Avatar

ברירת מחדל תגובה: קרוסאוברים ושטח

ציטוט נכתב במקור על ידי yovavz צפיה בהודעה
    השרשור התחיל מקרוסאוברים שלא מתאימים לשטח, הפך לכל נהגי הקרוסאוברים שלא יודעים לנהוג/מכירים את מגבלות הכלי ועכשיו זה כל הקרוסאוברים שנוסעים לאט מדי ולא נותנים לעקוף?
    מה השלב הבא?
    הקרוסאוברים שבגללם כולם שונאים את הג'יפים והרט"ג סוגרת שטחים?
    הקרוסאוברים שהורסים את השבילים ומטנפים כל פינה טובה שנשארה?
    אה, חוץ מגיא, גיא בסדר,, אבל לא מייצג.

זכות כולם לטייל ולהנות ומי אני שאגיד למישהו מה לעשות. יכולים לא יכולים, נתקעים נשברים או מככבים במעלות הנגב, זה לא ממש מעניין אותי... מה כן.. אל תחסום את השביל, אל תעקב אותי ותגיד "שיחכה".. זה אולי לא פוליטקלי קורקט להגיד אבל לא ממש אכפת לי.. קרוסואברים מנגישים את השטח לעם ישראל, שזה בדרך כלל מה שאני מנסה לברוח ממנו כשאני נוסע לטייל.

וכן.. סטטיסטית, לאיפה שמגיעים הרבה רכבים וכל כוכב שמתעד את מסע הכיבוש שלו במעלה זיבי, אלו המקומות שנסגרים.
    כל העניין הוא לשתות משהו קר בלב מדבר.

חבר רשום גיא's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי yoni_0000 צפיה בהודעה
    עייפתי מעקיפות כאלה.. לא באתי לריב עם אף אחד ואין טעם לצפור כמו מטומטם... עם זאת, לא פעם אני נתקל ברוכבי אופניים שלא נותנים לעקוף אותם ואפילו נדחפים בתוך השיירה במעין הפגנתיות לא מובנת... קרוסאוברים שלא יודעים/ לא יכולים לנסוע מהר, בטח ובטח שפרייבטים, וכן גם ג'יפאים שסתם בא להם לנסוע לאט.. קצת דרך ארץ.. עצרו רגע בצד, תנו למהיר לעקוף, תמשיכו בדרככם.. לא יקרה לכם כלום.
    חביבי .. אני לא מנומס כמו יובב ...

רוצה לטוס ?
    סע לפצאל ..

מי אתה ( או כל אחד אחר ) שיצפור לי בשטח ? למה מה ? ..
    אני בא לשם בשביל לנסוע 7 קמ"ש מינימלי שמאפשר לי הדאסטר, עם חלונות פתוחים ולשמוע את הדשדש מדשדש .. לנקות את הראש מכל מיני טייסי רמזורים עצבניים שצופרים כל היום .. הדבר האחרון שאני צריך בשטח זה איזה טייס חלל עצבני שחושב שהוא על אוטוסטרדה וכולם חייבים לזוז לכבודו .. בדיוק כמו שרוכבי אופניים מסרבים לפרוס לפניך שטיח אדום כשאתה מגיע .. השביל שלי ושלהם בדיוק באותה מידה שהוא שלך, מעט דרך ארץ. תרגיע, תוריד את הרגל מהגז ותחכה שיתפנה .. לא יקרה לך כלום.

אף אחד לא חייב לך כלום. אבל ממש כלום.

לגמרי .. אבל .. לגמרי נסחפת.

( סליחה שנסחפתי גם והתשובה שלי קשה. אבל בחיי שהגזמת )
    צועניה ..

וכן.. סטטיסטית, לאיפה שמגיעים הרבה רכבים וכל כוכב שמתעד את מסע הכיבוש שלו במעלה זיבי, אלו המקומות שנסגרים.
    וואו
    תוכל אולי לרענן את זכרוננו אילו מעלות שנסגרו לאחרונה, נסגרו בשל התפארויות של נהגי קרוסאוברים?
    ולא, הדיפנדר החדש, לא ברשימה של הקרוסאוברים.
    (הוא כנראה ברשימת שינאה אחרת - של יצרני רכבי שטח אגדיים שמעדיפים לעשות כסף מאשר את מה שהג'יפאים האמיתיים אומרים להם לעשות)

חבר רשום yoni_0000's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי גיא צפיה בהודעה

רוצה לטוס ?
    סע לפצאל ..

אני בא לשם בשביל לנסוע 7 קמ"ש מינימלי שמאפשר לי הדאסטר, עם חלונות פתוחים ולשמוע את הדשדש מדשדש .. לנקות את הראש מכל מיני טייסי רמזורים עצבניים שצופרים כל היום .. הדבר האחרון שאני צריך בשטח זה איזה טייס חלל עצבני שחושב שהוא על אוטוסטרדה וכולם חייבים לזוז לכבודו .. בדיוק כמו שרוכבי אופניים מסרבים לפרוס לפניך שטיח אדום כשאתה מגיע .. השביל שלי ושלהם בדיוק באותה מידה שהוא שלך, מעט דרך ארץ. תרגיע, תוריד את הרגל מהגז ותחכה שיתפנה .. לא יקרה לך כלום.

אף אחד לא חייב לך כלום. אבל ממש כלום.

לגמרי .. אבל .. לגמרי נסחפת.

( סליחה שנסחפתי גם והתשובה שלי קשה. אבל בחיי שהגזמת )
    אני לא טס ואני לא צופר (הבנת הנקרא).. אני סובל בשקט. לא צריך שטיח ולא צריך שתפרוס לי כלום. כמו שאני לא אתקע לך על כביש 6 על 80 קמ"ש בשמאלי. אתה רוצה לנסוע לאט בכיף שלך? אין לי בעיה עם זה, גם אני עושה את זה לפעמים.. אבל אם אני מעקב מישהו, אני מפנה לו את הדרך.. כי הוא לא חייב לחכות לי, כי אני מרגיש לא בנוח... אז אצל מי הבעיה בדרך ארץ?
    כל העניין הוא לשתות משהו קר בלב מדבר.

חבר רשום גיא's Avatar

אני לא טס ואני לא צופר (הבנת הנקרא).. אני סובל בשקט. לא צריך שטיח ולא צריך שתפרוס לי כלום. כמו שאני לא אתקע לך על כביש 6 על 80 קמ"ש בשמאלי. אתה רוצה לנסוע לאט בכיף שלך? אין לי בעיה עם זה, גם אני עושה את זה לפעמים.. אבל אם אני מעקב מישהו, אני מפנה לו את הדרך.. כי הוא לא חייב לחכות לי, כי אני מרגיש לא בנוח... אז אצל מי הבעיה בדרך ארץ?

כשאני מעכב מישהו אני זז.

גם על הכביש.

אתה כתבת שאתה מצפה מאנשים לזוז מדרכך.

הבנת הנכתב.

בזה סיימתי.
    צועניה ..

חבר רשום איל מ's Avatar

אני לא טס ואני לא צופר. אני בדרך כלל בקצב איטי מהממוצע. אבל כשאני רואה במראה שיירה שסוגרת עליי, אני סוגר חלונות, גולש הצידה ונותן להם לעבור.
    זאת לא חוצפה לצפות מאנשים שינהגו כך, ובטח שאין סיבה להתעצבן (ואמנם זה נכתב בשרשור על קרוסאוברים אבל אני בטוח שכוונת יוני היתה כללית לרכבים שנוסעים לאט.

דוגמה מאתמול.
    נסעתי במשך עשר דקות אחרי פרייבט אי שם באחת מדרכי השרון. דרך מלאה שלוליות ובוץ רדוד (שבהחלט מאפשר נסיעה איטית וזהירה של פרייבט). אז נכון, זכותו לנסוע שם ואני אפילו שמח שהוא נסע לראות שקנאים במאגר. אבל ראבק, אתה רואה במשך עשר דקות שיש אחריך רכב, למה לא לעמוד שניה בצד ולתת לי לעבור. שתבינו, היה זוג זקנים שהלך בשביל מקביל אלינו והיה בקצב שלנו!!! עשר פאקינג דקות!! עכשיו יכולתי להדחף בינו לבין קצה השביל (הוא נסע באמצע) ולעקוף אותו, תוך שאני משפריץ עליו בוץ סמיך מהשלוליות, או סתם לשבת על הזמבורה כמו ערס, אבל אז הייתי חרא לפחות כמוהו. ולמה חרא? כי הוא ראה שהגעתי עד אליו במהירות גבוהה משלו, הסתכל עלי במראה ופשוט התעקש לנסוע במרכז השביל. בכוונה (כי הץבהרבה מקרים הקו הנכון היה דווקא בצד).

אז מותר ליהנות מהנוף ב7 קמש. אבל למי זה פוגע באגו אם שניה יורדים הצידה ונותנים למישהו לעבור? אולי המישהו הזה מתכנן עוד להספיק את הערוד לפני החושך?

נ. ב.
    לפעמים אנשים לא שמים לב שאתה מאחוריהם. צפירונת קטנה של "היי שים לב מישהו מאחוריך" היא שונה לגמרי מצפירה כועסת של "יש לי ברונקו עם שבעתלפים כ"ס עוף לי מהדרך קרוסאובר עלוב".

ציטוט נכתב במקור על ידי נמרוד צפיה בהודעה
    אתה לא טועה.

ההסבר לפרדוקס הוא המיסוי הגבוה.

בארה"ב, מי שרוצה רכב שטח חדש יש - רנגלר (גם גרסאות זולות), ברונקו, פוראנר וכמובן שפע הטנדרים, במחיר מקביל למה שעולה בארץ דאסטר במונחי כח קנייה (בהתחשב במשכורת ממוצעת וכו' וכו'). אז הוא לא צריך להתפשר.

פה טנדר 4X4 בגרסא הכי זולה עולה 230 אלף שקל, כפול מדאסטר. בעייה. צריך להתפשר - או דאסטר חדש, או רכב יותר קשוח - אבל לא חדש.

גם עניין עלויות האחזקה.
    בארה״ב הביטוח הוא פרסונלי, מוסיפים עליו את הרכב הנוסף בעלות לא גבוהה, פה זה עולה כמו פעמיים משכנתא.
    טיפולים ותיקונים - יש 5 דילרים באותו רחוב ואמאזון במשלוחה חינם תוך יום.
    גם יש גראז׳ ענקי בבית לכלים ולג׳אנק.
    גם חניה לא בעיה.
    אז מחזיקים קאמרי לנסוע לעבודה וטאקומה כדי לגרור את הסירה לאגם.

ברירת מחדל קרוסאוברים ושטח

מילא עלויות אחזקה וקניה חד פעמית, אבל עלויות ביטוח...??
    מי שמחזיק צעצוע בצד כגון אופנוע שטח או סב״ס מזדקן אך עדיין לא אספנות, ורוצה להיות חוקי נאלץ לשלם סכומים מטורפים.

למשל על רזר800, שנת 2010 ששווה 20-26 אש״ח,?ביטוח חובה בפול 5300, ביטוח ג עוד 1300₪....ואם תכניסו מחיר עגלה וביטוחה לחגיגה אז בכלל הזוי.

לא פלא שאנשים מנסים למצוא אולר שוויצרי קרוסאובר שיתאים למגוון משימות יומיומיות אך מהווה פשרה גדולה ?

חבר רשום מוטי ג.'s Avatar

דווקא עגלה וביטוחה זה הכסף הקטן בsbs

חבר רשום ד ו ר ו ן's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי גיא צפיה בהודעה

רוצה לטוס ?
    סע לפצאל ..

+
    לרוב אני אני נוסע בשטח לאט למדי, לא כי אי אפשר, אלא כי זה כייף.

דרך ארץ זה משהו שהולך ופוחת בשטח.
    ההנאה שבאיטיות..

"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
    Hary Wagner

ובנימה אחרת,

למנהל שפיצל את הדיון ובלגן את רצף התגובות..
    מה הרעיון?
    תגובות מקוטעות וציטוטים לא רלוונטיים בשני דיונים על אותו הנושא?
    ההנאה שבאיטיות..

"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
    Hary Wagner

ציטוט נכתב במקור על ידי מוטי ג. צפיה בהודעה
    תוסיף למשוואה את הגבר הישראלי המצוי שהיה בסיירת זו או אחרת ובטוח שהוא הכל יודע.
    א. סיירת ממוצעת (גדסרים) ב-20 שנה האחרונות לא ממש נוסעת על רכבי שטח חוץ ממשאית האמר.

מי שמשליך מההאמר לקרוסאובר, יש לו בעיות עמוקות יותר לפתור עם עצמו ויכולת אומדן דברים בחיים.

ב. מי שכן קיבל הכשרת נהיגת שטח, לרוב לא ינסה להתעלל בקרוסאובר כי הוא כן מודע להשלכות.
    ההנאה שבאיטיות..

Hary Wagner

חבר רשום דרור ברלי's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי ד ו ר ו ן צפיה בהודעה
    ב. מי שכן קיבל הכשרת נהיגת שטח, לרוב לא ינסה להתעלל בקרוסאובר כי הוא כן מודע להשלכות.

בדיוק.
    מצד שני, בהכשרה הוא טעם מהיכולות הפוטנציאליות של האוטו. לעתים הן מרשימות.

אבל לא כל מדריך יתעכב ויזהיר מפני המגבלות של הרכב.
    רוב הנהגים (לא כולם, אבל כן רובם. כולל בעלי נסיון בשטח) גם אינם אנשים בעלי ידע מכני/טכני, קצת קשה להם להבין כשאומרים להם "זה וזה וזה לא מתאים לשטח כי..." ולרדת להסברים הטכניים שנכנסים להם מאוזן ימין ויוצאים מאוזן שמאל בלי לעשות כלום באמצע.

הזכיר כאן מישהו "שיפורים" לקרוסאוברים - כן, יש מיגונים, יש פגושים, צמיגי שטח בלהבלהבלה. הכל קוסמטי. לא משהו שיורד לעומק, למהות. ראיתי כבר בישראל XV קרביים מוגבהים עם פגשי ברזל, צמיגי שטח, כננות, מנשאי גלגל חיצוניים. בחול ראיתי KL טריילהוק משופר כולו מהקטלוג של Mopar - מוגבה 3 אינץ' על צמיגי MT 32', פגושי ברזל עם כננות מלפנים ומאחור, גגון קרבי, סוללות לדים.... נראה מגניבבב. אבל מה עם חיבורי המתלים? האם הלינק המסכן הזה מאלומיניום הוחלף למשהו רציני מברזל? רק השד יודע.

בחוצה של סובארו, התייצב לי פורסטר מוגבה עם פגושים מעוצבים מחדש, ממוגן היטב, צמיגי AT. הוא היה הראשון שריתוכי חיבורי המוטות המייצבים למרכב נתלשו לו כבר אחרי היום שלישי למסע. חוצה ישראל לסובארו/ג'יפונים בהגדרתו אינו מסע עבירות. אין בו מכשולים שחורגים ממעטפת היכולות הבטוחה של הכלים האלה גם בתצורתם הסטנדרטית והנה - זה נעקר מהמקום. כי תעשו מה שבראש שלכם, תכופפו את גבולות המעטפת כרצונכם, אבל זה לא מיועד לעשות שטח.

עם כל השיפורים האלה, הבסיס של הכל הוא עדיין פרייבט. פריך. אזני פח דקיקות בשילדה, משולשי מתלה, לינקים, הכל עדין. כן, זה מחיר התחביב. אבל לא מדובר כאן בדיסקו בן 23 או בסופה בת 26 שנשבר לה עלה בקפיץ בן 15.... זה אוטו חדש. 2020. אחרי 2-3 טיולים בחייו. חומר למחשבה.
    לא עונה בפורום
    לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ

חבר רשום גיא's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי דרור ברלי צפיה בהודעה
    בדיוק.

רוב הנהגים (לא כולם, אבל כן רובם. כולל בעלי נסיון בשטח) גם אינם אנשים בעלי ידע מכני/טכני, קצת קשה להם להבין כשאומרים להם "זה וזה וזה לא מתאים לשטח כי..." ולרדת להסברים הטכניים שנכנסים להם מאוזן ימין ויוצאים מאוזן שמאל בלי לעשות כלום באמצע.

עם כל השיפורים האלה, הבסיס של הכל הוא עדיין פרייבט. פריך. אזני פח דקיקות בשילדה, משולשי מתלה, לינקים, הכל עדין. כן, זה מחיר התחביב. אבל לא מדובר כאן בדיסקו בן 23 או בסופה בת 26 שנשבר לה עלה בקפיץ בן 15.... זה אוטו חדש. 2020. אחרי 2-3 טיולים בחייו. חומר למחשבה.
    מכיון שהייתי רק תותחן .. והדבר היחיד שלמדתי לנהוג עליו בצבא זה תומ"ת ..

* על איזה רכבים לומדים לנהוג בשטח בגדס"ר ?
    * אנחנו ( אני ) לא יודעים מי בנה את הפגושים הללו .. ואיך חיבר אותם וכו' ..
    * יש גם נעילות .. אפילו לסובארו מצאו דרך להרכיב את הלוקרייט של הדאסטר
    צועניה ..

ציטוט נכתב במקור על ידי איל מ צפיה בהודעה
    אני לא טס ואני לא צופר. אני בדרך כלל בקצב איטי מהממוצע. אבל כשאני רואה במראה שיירה שסוגרת עליי, אני סוגר חלונות, גולש הצידה ונותן להם לעבור.
    זאת לא חוצפה לצפות מאנשים שינהגו כך, ובטח שאין סיבה להתעצבן (ואמנם זה נכתב בשרשור על קרוסאוברים אבל אני בטוח שכוונת יוני היתה כללית לרכבים שנוסעים לאט.

דוגמה מאתמול.
    נסעתי במשך עשר דקות אחרי פרייבט אי שם באחת מדרכי השרון. דרך מלאה שלוליות ובוץ רדוד (שבהחלט מאפשר נסיעה איטית וזהירה של פרייבט). אז נכון, זכותו לנסוע שם ואני אפילו שמח שהוא נסע לראות שקנאים במאגר. אבל ראבק, אתה רואה במשך עשר דקות שיש אחריך רכב, למה לא לעמוד שניה בצד ולתת לי לעבור. שתבינו, היה זוג זקנים שהלך בשביל מקביל אלינו והיה בקצב שלנו!!! עשר פאקינג דקות!! עכשיו יכולתי להדחף בינו לבין קצה השביל (הוא נסע באמצע) ולעקוף אותו, תוך שאני משפריץ עליו בוץ סמיך מהשלוליות, או סתם לשבת על הזמבורה כמו ערס, אבל אז הייתי חרא לפחות כמוהו. ולמה חרא? כי הוא ראה שהגעתי עד אליו במהירות גבוהה משלו, הסתכל עלי במראה ופשוט התעקש לנסוע במרכז השביל. בכוונה (כי הץבהרבה מקרים הקו הנכון היה דווקא בצד).

אז מותר ליהנות מהנוף ב7 קמש. אבל למי זה פוגע באגו אם שניה יורדים הצידה ונותנים למישהו לעבור? אולי המישהו הזה מתכנן עוד להספיק את הערוד לפני החושך?

נ. ב.
    לפעמים אנשים לא שמים לב שאתה מאחוריהם. צפירונת קטנה של "היי שים לב מישהו מאחוריך" היא שונה לגמרי מצפירה כועסת של "יש לי ברונקו עם שבעתלפים כ"ס עוף לי מהדרך קרוסאובר עלוב".
    +1 לכל מה שכתבת.
    כן אני נוהג לתת לעבור לשיירות שממהרות, גם אני חושב שראוי שכולנו נכבד יותר אלו את אלו ולעיתים מצפה שגם אחרים ינהגו כמוני ויאפשרו מעבר לרכבים אותם הם מעכבים במקומות בהם אין מניעה לאפשר לעבור...

נשלח מהנייד
    עוד מעט סופ"ש

חבר רשום ש01's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי דרור ברלי צפיה בהודעה
    בדיוק.

הזכיר כאן מישהו "שיפורים" לקרוסאוברים - כן, יש מיגונים, יש פגושים, צמיגי שטח בלהבלהבלה. הכל קוסמטי. לא משהו שיורד לעומק, למהות. ראיתי כבר בישראל XV קרביים מוגבהים עם פגשי ברזל, צמיגי שטח, כננות, מנשאי גלגל חיצוניים. בחול ראיתי KL טריילהוק משופר כולו מהקטלוג של Mopar - מוגבה 3 אינץ' על צמיגי MT 32', פגושי ברזל עם כננות מלפנים ומאחור, גגון קרבי, סוללות לדים.... נראה מגניבבב. אבל מה עם חיבורי המתלים? האם הלינק המסכן הזה מאלומיניום הוחלף למשהו רציני מברזל? רק השד יודע.

בחוצה של סובארו, התייצב לי פורסטר מוגבה עם פגושים מעוצבים מחדש, ממוגן היטב, צמיגי AT. הוא היה הראשון שריתוכי חיבורי המוטות המייצבים למרכב נתלשו לו כבר אחרי היום שלישי למסע. חוצה ישראל לסובארו/ג'יפונים בהגדרתו אינו מסע עבירות. אין בו מכשולים שחורגים ממעטפת היכולות הבטוחה של הכלים האלה גם בתצורתם הסטנדרטית והנה - זה נעקר מהמקום. כי תעשו מה שבראש שלכם, תכופפו את גבולות המעטפת כרצונכם, אבל זה לא מיועד לעשות שטח.

דרור אני רק שאלה,
    אני קורא את מה שאתה כותב, ואפילו מבין ומקבל וישר חושב עלי ועל הגלגלים שלי.
    והיות ולמדתי להחשיב את דעתך (ואפילו נהנה מהציניות והזעם כלפי הרשויות/רשעויות),
    במקרה שלי גראנד שרוקי (2019)
    אבל יש כאן (או בכלל) דיפנדרים חדשים, אקספלוררים חדשים ועוד.
    אילו לא קרוסאוברים, אבל כן מתלים נפרדים.
    עד כמה הם שייכים לקבוצת ה"פריכים" ?
    יועץ וממונה בטיחות וכיבוי אש, מדריך עבודה בגובה.
    0544830630,
    ido.safe@gmail.com

חבר רשום איל מ's Avatar

ימים יגידו...
    ספציפית באחד מסרטוני המבחן של הדיסקברי 4.5 הם התיישבו יפה יפה על המשולש ונראה שהוא שרד.

חבר רשום nirs's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי ש01 צפיה בהודעה
    דרור אני רק שאלה,
    אני קורא את מה שאתה כותב, ואפילו מבין ומקבל וישר חושב עלי ועל הגלגלים שלי.
    והיות ולמדתי להחשיב את דעתך (ואפילו נהנה מהציניות והזעם כלפי הרשויות/רשעויות),
    במקרה שלי גראנד שרוקי (2019)
    אבל יש כאן (או בכלל) דיפנדרים חדשים, אקספלוררים חדשים ועוד.
    אילו לא קרוסאוברים, אבל כן מתלים נפרדים.
    עד כמה הם שייכים לקבוצת ה"פריכים" ?
    לשים דיפנדר ואקספלורר חדשים באותה קטגוריה זו טעות.
    אקספלורר חדש, הינו גיפון פולסייז עם זוויות גישה ובטן מצחיקות עד עצובות. במקרה דנן (ולמי שהפלסטיק העוטף, יקר לליבו) אין מה לחפש מעבר לשבילים קלילים.
    בניגון לאקספלורר, דיפנדר החדש הוא suv עם הילוך כוח, נעילות (שאינך שולט בהם) והרבה אלקטרוניקה תומכת. המבנה חסון (יחסית) והוא בהחלט מתוכנן לעשות שטח ברמה בינונית (אפילו +).

אגב, גם גראנד צירוקי הוא בעל מתלים נפרדים...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    When your options low, I lift you from below
    תגלי איך האויר מחוץ לעיר מרגיש אחרת...

חבר רשום ש01's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי nirs צפיה בהודעה

אגב, גם גראנד צירוקי הוא בעל מתלים נפרדים...

ידוע...

ומסרטונים שראיתי על הדיפנדר, לא נראה שהוא מצדיק את שמו.
    יותר קרוב לגראנד שירוקי (או בעצם השינוי יותר דומה לקפיצה מהגראנד של 1994 לזה של 2011/2014)...
    יועץ וממונה בטיחות וכיבוי אש, מדריך עבודה בגובה.
    0544830630,
    ido.safe@gmail.com

חבר רשום nirs's Avatar

הדיפנדר החדש והגראנד צירוקי נמצאים באותה קטגוריה (suv עם יותר מידי אלקטרוניקה וצעצועים...)
    מניסיוני, לדיפנדר עבירות טובה יותר.

When your options low, I lift you from below
    תגלי איך האויר מחוץ לעיר מרגיש אחרת...

עמוד 5 מתוך 8 ראשוןראשון ... 2345678 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. מי אשם בתקיעות של קרוסאוברים - פוצל
    על ידי אבנר ברוך בפורום אוף-טופיק
    תגובות: 145
    עדכון אחרון: 23-03-19, 15:58
  2. מחפש ג'יפון לשבילים ושטח קל עד בינוני - חסכן בדלק!
    על ידי mightyaad בפורום פורום ג'יפאים מתחילים + יעוץ לפני קנייה
    תגובות: 18
    עדכון אחרון: 01-06-14, 19:19
  3. נבנה במחשבה על ביצים ושטח
    על ידי gp1 בפורום חידות טכניות
    תגובות: 20
    עדכון אחרון: 16-09-12, 00:56
  4. דרושה המלצה למכשיר + תוכנת כביש ושטח
    על ידי disckobi בפורום פורום GPS ניווט וקשר
    תגובות: 1
    עדכון אחרון: 03-06-12, 00:48
  5. ויכוח בבית - עובי פח רכב פרטי ושטח