אני מעדיף לשמור את הרקורד שלי כמה שיותר נקי ולהתלונן רק אם באמת יש סיבה. חוצמזה, אמזון מפצלים כל הזמנה ל3 ,4,5 חבילות,למי יש סבלנות לעקוב באדיקות אחרי כל אחת... מגיע כשמגיע, בכל מקרה זה תמיד לפני הזמן המשוער שהם נותנים עם ביצוע ההזמנה.
אני גם התלוננתי באמזון על הרמאות הזו. מיד הציעו לי זיכוי מלא, עניתי שאין צורך בינתיים ואם יהיה צורך אז אפנה שוב, ורק שיעבירו את דבר הרמאות הלאה. החבילה הגיעה אחרי יומיים.
וְנִגְלָה בְאָזְנָי יהוה צְבָאוֹת; אִם־יְכֻפַּר הֶעָוֹן הַזֶּה לָכֶם עַד־תְּמֻתוּן
אני מעדיף לשמור את הרקורד שלי כמה שיותר נקי ולהתלונן רק אם באמת יש סיבה. חוצמזה, אמזון מפצלים כל הזמנה ל3 ,4,5 חבילות,למי יש סבלנות לעקוב באדיקות אחרי כל אחת... מגיע כשמגיע, בכל מקרה זה תמיד לפני הזמן המשוער שהם נותנים עם ביצוע ההזמנה.
אני לא חושב שהרקורד שלי נפגע, מאחר ולא לקחתי את הזיכוי שהוגש לי על מגש של כסף.
בד"כ ממש לא מטריד אותי שייקח לחבילה עוד כמה ימים להגיע.
אני כן חושב שביום שחבילה תאבד אחרי שדווחה כנמסרה, אז חשוב שאמזון ידעו למה הדיווח הזה שווה.
וְנִגְלָה בְאָזְנָי יהוה צְבָאוֹת; אִם־יְכֻפַּר הֶעָוֹן הַזֶּה לָכֶם עַד־תְּמֻתוּן
אותי מתסכל החוסר אונים מול חברות ההפצה בארץ. רוב החבילות שלי מדוד עלי. כשצ'יטה מחליטים לזרוק לי את החבילה באיזה מכולת ברחוב בלי שם באחת מערי המשולש, במקום בתיבת דואר/מזכירות במושב, כפי שהיה מקדמת דנן, אין לי שום אפשרות להתלונן.
צ׳יטה הם באמת שיא העליבות, גם כאן בדרום וגם כשגרתי בכפר-סבא סיטי. משאירים איפה שבא להם ואין עם מי לדבר.
למיטב ידיעתי , חברות ההפצה מחויבות לעמוד בזמני משלוח אם הן רוצות לעבוד עם אמאזון.
מבחינת אמאזון , נסיון מסירה נחשב כעמידה בזמנים.
לכן רוב , אם לא כל חברות המשלוחים בארץ מבצעות "נסיון מסירה" של החבילות
לרוב החבילה תגיע אחרי יום או יומיים.
כל עוד לא דווח על מסירה בפועל אלא רק על נסיון לא הייתי מדווח לאמאזון
זאת הונאה....
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
110TD5
Festina lente
זה היה קורה לי קבוע עם הדואר כשגרתי בכפר סבא, נסיונות מסירה לכאורה, חלקם בסביבות חצות, לכאורה ...
שמרו על קשר