חשבתי לחצות כאן... אבל לא הייתי בטוח אז עברתי לכאן בסוף חציתי כאן שאז איפה ההיתי ?
נכתב במקור על ידי דידין שאז איפה ההיתי ? אם התכוונת לשאול היכן היית, נראה לי כמו הקישון, עליה למוחרקה.
https://www.youtube.com/watch?v=ClTS...channel=Kipper
הראשון ליד תל קשיש והכביש ליד תחנת הדלק
צועניה ..
למוחרקה לא הגעתי אבל לכאן כן... ואחר כך לכאן
נכתב במקור על ידי דידין בסוף חציתי כאן שאז איפה ההיתי ? השאלה אם ביקרת את החיות שבחווה? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
קח מקל קח תרמיל..., הי הג'יפ הי הג'יפ...
נכתב במקור על ידי יונתןמצפה השאלה אם ביקרת את החיות שבחווה? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk לא לא ביקרתי. אבל לא קבלתי תדובה איפה כן הייתי ?
נכתב במקור על ידי דידין לא לא ביקרתי. אבל לא קבלתי תדובה איפה כן הייתי ? כולכם מתחכמים. האיש במצוקה, הלך לאיבוד ומנסה לחזור. גם כן חברים.
ההנאה שבאיטיות.. "The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway." Hary Wagner
היית בנ.ג. 108 ובכבשני הסיד שליד המסלול האדום. רק לא הבנתי למה היית התלבטות אבל אולי זה רק אני.
נכתב במקור על ידי גיא הראשון ליד תל קשיש והכביש ליד תחנת הדלק יש לי איזה זיכרון מעומעם מלפני איזה 20-30 שנה, טיול לילה בחורף. אתה עם הניבה טובע שם ודרור מאלון הגליל מחלץ אותך עם רצועה אנרגוקינטית…
זה היה בנחל יפתחאל וקובי עם ג'ימני מושאל משך אותי.
נכתב במקור על ידי גיא זה היה בנחל יפתחאל וקובי עם ג'ימני מושאל משך אותי. נחל יפתחאל זה היה מקרה אחר. שני. מתחת לגשר הנמוך ליד צומת הסוללים ושם באמת שחית עד צוואר. היה עוד מקרה שבו טילנו רק שלושתנו מתל קשיש על למעלה במוחרקה. כולל הדוך ליד העץ .
חוקי הפורום
שמרו על קשר