מתלבט בין WK2 2011 לימיטיד עם הילוך כח ללא מתלי אוויר עם 160K לעומת WK2 overland 2012 200K עם מתלי אוויר.
85 אחוז אם לא יותר הרכב יסע בכביש ושבילי עפר אבל ב10-15 אחוז שכן ירד לשטח זה יהיה שטח בינוני עם לנד קרוזרים ופג'ארו רובם סטוק חלק עם שיפורים , לא מחפשים מדרגות וטיפוסי אקסטרים אבל לפעמיים מרביצים מהירות.
1.השאלה אם הלימיטיד עם הגבהות ומיגון \ אוברלנד עם מיגון יכולים להתמודד בשטח בינוני ומה המחיר שזה גובה מהם כי לפי כל מה שהבנתי להתמודד הם יכולים אבל די באונס כלומר הצלבות והרבה כח על הציריות בנוסף לכל הפלסטיקים גמדים אלקטרונים וכו ?
2.אם אני בוחר בלימיטיד ללא בלומי אוויר (נשמע לי פשוט עדיף מבחינת עלויות או אופציה של להיתקע עם הרכב עקב תקלת קומפרסור או בריחת חנקן ) מה האופציה הכי טובה מבין ההגבות ? הבנתי שביילשטיין קשים מאוד , יש דיבור על אולדמן
מיגונים - הבנתי שלא כולם ממגנים הכל אני מעדיף ברכב כזה יקר למגן הכל אז מה האופציות הכי טובות? הבנתי שהמחירים גבוהים יותר בדגם הזה לכן אם מישהו יכול לכוון למחיר גם אני אשמח
3.עלויות תחזוקה - מעוניין בדגם בנזין הבנתי שצריכת דלק היא בערך 6.5 יש כאלה שמדווחים יותר ויש שאפילו פחות , המלצות לגבי הסבה לגז מתחת לרכב במקום גלגל ספייר אם זאת אופציה בכלל ? ועלות משוערת של מערכת כזאת אמינה ?
4. האם יש דרך להחליף את המתלים ולהרוויח מהלך מתלה ארוך יותר ?
5. מבחינת אחזקה שוטפת הבנתי שהחלקים אצל היבואן יקרים מאוד והרב נעזרים באייבי וכו... האם יש כבר מקומות בארץ עם מחירים של ייבוא מקביל נורמלי ?
תודה לכולם

שמרו על קשר