עידכון :
קניתי עגלת packout סטנדרטית של 3 ארגזים, והוספתי 3 מגירות + 2 מגירות.
הספיק לי פעם אחת לפרוק אותה ריקה מהרכב כדי להבין שזה לא מה שרציתי, ולכן החזרתי אותה לחנות שלושה ימים אחרי, ללא שימוש.
משתף אתכם במסקנות כדי שתלמדו מהם :
1. אין באמת אפשרות נוחה לסחוב את העגלה הזאת כשהיא עמוסה (2 סט מגירות + ארגז תחתון שהוא חלק מהעגלה).
בתצורה הזאת של "עגלת סבלים", המון משקל נופל עליך, וברגע שאתה מתחיל לעלות בגובה הארגזים, המנוף עושה אפקט קטלני.
זה אפילו לא נוח כשהסט ריק, אז אני לא רוצה לדמיין מה יקרה כשעמוס.
עגלת סבלים שנפתחת ל4 גלגלים, רק טיפה נמוכה יותר מאלו הנפוצות היום בשוק השילוח (גבוהות לברלינגו),
נשמע לי כמו הפיתרון הכי מתאים לזה.
2. הידית המתקפלת של העגלה לא משהו, לא רואה אותה מחזיקה לטווח הארוך כשסוחבים משקל יפה.
3. איכות המגירות, פשוט לא. הופתעתי שזה מה שמילוואקי הוציאו, נתתי להם יותר מידי קרדיט אחרי שראיתי כמה טובים הארגזים והאורגינייזרים (והם ממש טובים) ועשיתי הנחה שגויה שהאיכות הזאת המשיכה למגירות, אבל ממש ממש לא.
בחנות היה לחץ אימים כשקניתי, והקרדיט זרם במקום בדיקה מדוקדקת במקום.
4. משקל כל יחידה להעמסה.
יחידות המגירות של ה-2 וה-3, הן בפני עצמן לא קלות, אז עם כלים זה הופך לעונש. זה לא באמת מוצר בעל משקל סביר כמו שקיוויתי.
משמע צריך לחפש משהו מפוצל יותר שהוא בגודל של מגירה או קייס אחד - פר- כל יחידה שמועמסת, ולהביא פשוט יותר כאלו.
כלומר נניח אם אני רוצה 7 מגירות ציוד, זה צריך להגיע ב7 "קייסים" במשקל סביר. זה התרחיש האידיאלי.
נמשיך לחפש...
--------------------------------
נרכש ב-בראנד, מילה טובה להם על זה שלא עשו בעיות בהחזרה של המוצר.
אם אתם באים לרכוש שם, להגיע עם זמן וסבלנות כי יש שם בעיית חנייה רצינית.
שמרו על קשר