חברת חשמל זה בדרך כלל רכב שמור. שים לב עם זאת - שמדובר בטנדר תאילנדי ולא דרום אפריקאי.
וגם:
https://www.jeepolog.com/forums/cont...7%A1-2006-2021
אסף.
שלום לכולם,
אני חדש פה בפורום ובאופן כללי לרכבי שטח.
החלטתי לשדרג את הפרייבט לרכב שטח וכרגע די בטוח שהכלה הולכת להיות היילקס.
הסיבות הן שארגז של טנדר ישרת אותי גם לשינוע דברים פה ושם, וגם בגלל האמינות ויכולות השטח. (עם זאת עדיין פתוח להצעות...)
הרכב הולך לשמש כרכב שני למשפחה 4 נפשות. אין כוונה לעשות עם הרכב נסיעות יומיומיות ארוכות אלא מדי פעם כשרכב הראשון של המשפחה תפוס או כשרוצים לטייל בשטח.
מכיוון שזה הג׳יפ הראשון, אין עוד הרבה נסיון עם טיולי שטח אבל בהחלט מעוניין לרדת עם הרכב לטיולים של כמה ימים בשטח, לטייל בשדות הבוציים מסביב לקיבוץ, לרדת לחוף הים לזולה וכו.
אנחנו גרים באיזור השרון ככה שלא נראה לי שתהיה בעיה למצוא מוסך מקצועי באיזור - למרות שטיפולים ותחזוקה בסיסית אשמח מאוד ללמוד לעשות בעצמי.
ֿ
תקציב: בגדול חשבתי על כיוון ה90k עם כוונה להשאיר כסף בצד לטיפולים ושדרוגים. אם יש מציאה במחיר קצת גבוה יותר, יכול להצדיק השקעה קצת גבוהה יותר.
מקריאה בפורום עד כה, ולאור הדרישות והתקציב חשבתי ללכת על היילקס ויגו 4x4 ידני, בתקווה למצוא רכב מיד ראשונה עם קמ נמוך ומצב טוב בשנתונים 2008-2011.
אשמח לקבל דעות והמלצות.
יש רכבים אחרים שכדאי לי לשקול?
האם יש סיכוי למצוא מה שאני מחפש בתקציב שלי?
ראיתי כמה רכבים שיצאו מחברת חשמל לאחרונה - הם עדיין נחשבים בגדול קניה טובה?
חברת חשמל זה בדרך כלל רכב שמור. שים לב עם זאת - שמדובר בטנדר תאילנדי ולא דרום אפריקאי.
וגם:
https://www.jeepolog.com/forums/cont...7%A1-2006-2021
אסף.
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
ברוך הבא לפורום,
אצלנו בדרך כלל ממליצים לבדוק במוסך המכיר היטב את הרכב, לא במכון בדיקה.
לא מכיר אישית, אבל באור חיפה ממליצים בפורום על מוסך קרוזר.
הנה למשל:
https://www.jeepolog.com/forums/show...l=1#post628805
עוד מעט סופ"ש
כן זו המלצה שחוזרת על עצמה בפורום ובגלל זה שאלתי. לצערי בקרוזר אמרו לי שהם לא עושים בדיקות. יכול להיות שזה שונה עבור מי שמטפל שם קבוע וכו…
אני הולך לראות רכב מחברת חשמל אז אמור להיות ספר טיפולים מסודר ומכון יתן לי עוד אשרור שאין בעיות קריטיות.
כמובן שאם יש המלצה למוסך מקצועי שיודע על מה להסתכל, אשמח.
אהלן, אני מהרצליה.
קניתי ממש עכשיו היילקס 2014 יוצא חברת חשמל,
היו לי לא מעט,
מוזמן להתקשר 050-7722442,
דניאל
היילקס 96, 2002, 2008, 2012, 2017 ועכשיו 2021 ידני.
ראיתי שני רכבים אתמול. נראים במצב טוב אבל דורשים 10k מעל מחירון.
כרגע החלטתי לחכות בסבלנות למציאה.
כמובן שאם מישהו פה בפורום מכיר היילקס ידני שיוצא למכירה בטווח ה 90k אשמח לשמוע.
רק אומר שלא בטוח שבימים טרופים אלו טנדר היילקס הוא בחירה מוצלחת ולאו דווקא משיקולים עניניים....רכב שמזוהה מדיי עם מחבלי החמאס (יימח שמם) עלול להיות מסוכן לנוהגים/ משתמשים בו ובצדק
שלמה מרבאום, עו"ד - ביטוח נזיקין - תאונות דרכים ובשטח
03-6883445
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
ייתכן וזה מגוחך והיסטרי בעיניך אבל לכמה אחרים זה לא.
גם שיקולי נראות ותדמית באיזה הקשר שלא תבחר הם שיקולים לגיטימיים לחלוטין ברכישת רכב. לדעתי בכל אופן.
שלמה מרבאום, עו"ד - ביטוח נזיקין - תאונות דרכים ובשטח
03-6883445
עוד מעט סופ"ש
לגיטימי שיש אנשים שלא מעוניינים להחזיק היילקס כי הוא משמש את חמאס. בחירה שלהם.
גם אייפון וגם גלקסי וגם דולרים ושקלים משמשים לצערנו את חמאס....
יותר מזה - אם יש מישהו שמאס בהיילקס שלו בגלל האירועים האחרונים, אשמח לקנות ממנו אם הרכב מתאים.
בכל מקרה לענייננו, ב״מציאה״ לא התכוונתי לרכב זול בצורה יוצאת דופן, אבל ההרגשה שלי היא שהסוחרים קונים אותם במכרז מחברת חשמל בעשר מתחת למחירון לפחות, מעבירים להם שטיפה יסודית ומוכרים בעשר מעל המחירון.
בגלל שאני לא ממהר ואלו הרכבים הראשונים שאני רואה, אין לי את הביטחון לקחת אותם למרות שיכול היות שאצטער על זה.
להרגשתי השוק חלש עכשיו ואוכל למצוא רכב במחיר טוב יותר או לחילופין לא מסוחר מה שיאפשר לי לקבל יותר ביטחון לגבי המצב האמיתי של הרכב (לפני ש ״ליקקו״ אותו)
אני לא יודע אם הוא יופתע לטובה או לרעה.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
רק אשים את זה כאן…
הטנדרים של חמאס דהרו מזמן, אבל איש לא רצה לשים לב https://m.calcalist.co.il/Article.as...paign=whatsapp
Sent from my iPhone using Tapatalk
When your options low, I lift you from belowתגלי איך האויר מחוץ לעיר מרגיש אחרת...
חתכת פרסומת סמויה להיילקס.
שמרו על קשר