שוב אני אומר, צביקה, שעל השניות האלה כל הדיון. גם שחר, גם ניר, גם אני וגם עוד אנשים כאן, דיברנו על סטרטר יותר ארוך. זה הכול. לדעתנו הוא נועד לפצות על התאיידות דלק מהמיכל, לדעתך הראשונית לא, ואח"כ חזרת בך.
בתגובה הראשונה נכתב שאפשר לשים משאבה חשמלית כדי למנוע את זה, אבל נכתב גם שזה מיותר. לא נכתב שזה "מומלץ" , כדבריך.
אתה אומר ש"לא נתעקש על הדקויות" אבל הדקויות כאן הן כל הסיפור. אם לא מתווכחים על השניות, אז אין כאן דיון בכלל. כולם מסכימים שהכול בסדר. העובדות פשוטות: הדלק מתאדה, צריך סטרטר קצת יותר ארוך והג'יפ מתניע. סה טו.
אם אתה שואל אותי, אז אני לא חושב שיש כאן בעייה בכלל, אבל מכיוון שאתה לא קיבלת את דעת בעלי הCJ, שמדובר בהתאדות, אז נוצר בכלל המקום לדיון.
תראה: אנשים נורמליים היו מקבלים את זה כעובדה, ופשוט נותנים סטרטר ארוך יותר. הבעייה מתחילה ונגמרת בכך שמדובר באנשיים עם רמה טכנית גבוהה, שמחפשים לכל דבר את הסיבה והפתרון, ואז זה כבר מתחיל להתפתח לכיוון של שפיכת דלק, משאבות חשמליות וכו' .
אם אתה בקי בהסטוריה של הפורום אז אתה תגלה שיש עוד נושאים כאלה, שאנשים נוטים לחפור בהם, ולטעמי בלי סיבה טובה, כמו למשל גולשים שהתקינו שעוני חום עם מספרים, ועכשיו המספרים שהם רואים מתחילים להטריד אותם. לפני זה הכול היה בסדר. הכול תקין, רק בגלל שהיו צבעים ולא מספרים...
לדעתי, הנושא הזה כבר סגור. כולם מסכימים. אני לא רואה סיבה להמשך הדיון, לפחות לא עד שניר יבוא ויאמר שכלום לא התאדה, ויפתיע את כולנו. אז יהיה אפשר להתחיל מחדש.
שמרו על קשר