Close
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: גיר חורק.

Question גיר חורק.

שלום אנשים,
    נסיעה ללא שמן גיר בסמוראי דפק כנראה את המיסבים בגיר ,לפחות לפי הרעש ולפי זה שהמיכל מילוי היה ריק לחלוטין.למרות שהרכב עבר טיפול במוסך(שלא אזכיר את שמו) לפני 4000 ק"מ לטענת בעל המוסך שאומר שבדק שמן גיר, וכמובן אין לי שום אפשרות להוכיח אחרת.אבל זה לא קשור לנושא (אני סתם מוציא אגרסיות)בקיצור שאלתי היא מה עושים? העלות יקרה ביותר לפירוק שיפוץ והרכבה.או לחילופין עדיף לחפש משופץ?או האם זה אפשרי בכלל לשפץ לבד?ובמה זה כרוך?
    תודה תודה מחכה לחדשות טובות יותר...

חבר רשום idanw's Avatar

ברירת מחדל חוזר: גיר חורק.

אפשר לשפץ לבד, העלות היא בסביבות ה 500 ש"ח לכל המיסבים בגיר.. אתה צריך שיהיה לך חולץ מיסבים, סט בוקסות בסיסי, ידע טכני מסויים וספר רכב..
    אבל!! במקרה שלך.. אני לא בטוח מה נשאר מהגיר אחרי נסיעה ללא שמן.. אתה צריך לפתוח אותו, במקרה ואחד מגלגלי השיניים נשבר, עדיף כבר לחפש גיר משופץ. (סביבות ה 1500 ש"ח)

עידן

חבר רשום nir.samo's Avatar

אם זה רק מיסבים אז שווה לפרק ולשפץ לבד. איך אפשר לדעת? מורידים גיר.
    תחשוב שבמוסך רק הורדה והחזרה של הגיר לפני תיקון זה בערך אותם 500 ש"ח.
    אם בסוף תצטרך לקנות משופץ או שתסתבך מקסימום ניתן לגרור למוסך.
    רק קח בחשבון שבעבודה עצמית הרכב יהיה מושבת למינימום שבוע.

אממה, 500 זה די נמוך לדעתי. חוץ מהמיסבים הוא ירצה גם אטמים, מחז"שים ובטוח יש לו לפחות סינכרו אחד בעייתי...
    אני יצאתי עם נזק של 800 כשעשיתי את זה. בכל מקרה, אלא אם יש בעיה בגג"שים זה בהחלט צריך להיות פחות מ1000.

ציטוט נכתב במקור על ידי אלון_ק
    אממה, 500 זה די נמוך לדעתי. חוץ מהמיסבים הוא ירצה גם אטמים, מחז"שים ובטוח יש לו לפחות סינכרו אחד בעייתי...
    אני יצאתי עם נזק של 800 כשעשיתי את זה. בכל מקרה, אלא אם יש בעיה בגג"שים זה בהחלט צריך להיות פחות מ1000.
    תודה על התגובות .יעזור לי מאוד אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא גיר משופץ לסמוראי?

חבר רשום מורי's Avatar

בדיוק היום פתחתי גיר שנסע ללא שמן,וגיליתי 2 גלגלי שיניים פשוט טחונים(מלבד הנזק למיסבים...)
    אני בספק אם יהיה כלכלי לתקן את הנזק (תלוי במכשילי תנועה... ).
    ממליץ קודם לפתוח ולאמוד את הנזק.(אשתדל להעלות תמונות מחר).
    מורי-0535335353

עוד לפני הפתיחה אפשר לראות כיוון אם מדובר במיסבים בלבד או גם בגג"שים. שים שמן, ותן לגיר לעבוד (טרנספר בניוטרל וגיר בהילוך למשך 20 דקות זה מספיק טוב).
    אח"כ תרוקן את השמן ושים לב- אם השמן בצתבע "מטאלי"- מיסבים שחוקים. אם יש שבבים בכמות גדולה- גג"שים וסינכרונים שחוקים, ואז כבר צריך לפרק כדי לראות מה הנזק.

אסף.
    "scars are tattoos with better stories"
    אין תכנית. חיים. נקודה.
    הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008

ציטוט נכתב במקור על ידי asafk
    עוד לפני הפתיחה אפשר לראות כיוון אם מדובר במיסבים בלבד או גם בגג"שים. שים שמן, ותן לגיר לעבוד (טרנספר בניוטרל וגיר בהילוך למשך 20 דקות זה מספיק טוב).
    אח"כ תרוקן את השמן ושים לב- אם השמן בצתבע "מטאלי"- מיסבים שחוקים. אם יש שבבים בכמות גדולה- גג"שים וסינכרונים שחוקים, ואז כבר צריך לפרק כדי לראות מה הנזק.

אסף.
    בכל זאת צריך לפרק את הגיר בין אם מדובר במיסבים ובין אם בגג"שים,או שאני תועה?

כן, אבל ככה אתה יכול להיערך מראש, ולדעת אם יש לפניך תיק יקר שאולי לא שווה להתעסק איתו.

אסף.
    "scars are tattoos with better stories"
    אין תכנית. חיים. נקודה.
    הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •