זו רק דעתי - אבל כשאני רואה מגנום ודומיו בשטח (אפילו אם תרצה, את ה"אגדה" החדשה שלהם, פחח) אני פשוט מגחכך וצוחק שהוא כנראה הלך לאיבוד
![]()
שלום חברים יקרים...
אתמול במהלך משחק הכדורגל חבר עם מגנום השמיץ את הסמוראי שלי, :twisted:
ולא הוא לא ראה את הבוןבון שלי בשטח.... ;-)
כמובן שבסופו של דבר זה הגיעה למי יש יותר גדול,
ומשם הוחלט על טיול בוץ לאחר הגשם הראשון הבא עלינו לטובה.
ושאלתי היא כזו:
מי יותר טוב בשטח ובבוץ לדעתכם?
מגנום סטנדרטי או סמוראי נעול ?
המגנום והסמור שניהם שנת 97
מעבר לנעילה הסמור סטנדרטי לחלוטין,
בעצם יש לו גם שידרוג בטרנספר - החלפתי לטרנספר מהמודלים הישנים ( גלגלי שיניים במקום שרשראות ) :mrgreen: .
מה אתם אומרים מי מנצח פה???
( אני יודע שאני לא בפורום ממש אוביקטיבי :-D ,
אבל בעצם ממממ.... למי אכפת... :mrgreen: )
זו רק דעתי - אבל כשאני רואה מגנום ודומיו בשטח (אפילו אם תרצה, את ה"אגדה" החדשה שלהם, פחח) אני פשוט מגחכך וצוחק שהוא כנראה הלך לאיבוד
![]()
פעם היה סמוראי... היום יש טרופר שמנסה להיכנס לנעליים הגדולות של הסמוראי !! (:
טרופר 2001, בנזין, צמיגים 31" MTR ועם איזו בלונדינית מקדימה..
היתרון היחידי של המגנום הוא בבסיס הגלגלים הארוך שלו.
בגדול,במסלול מכשולים מגוון-אין לו סיכוי של ממש מול הסמוראי (הנעול...)
תגיד מתי ונארגן שיירת סמוראים ומגנומים (המסלול עלי... :razz: יהיו קטעים!).
נ.ב.
מתי מרכיבים קיט יחסי העברה בטרנספר החדש? :twisted:
מורי-0535335353
הסמוראי הנעול מנצח, ביג טיים.
4A6565706F6C6F672C2062657374206F6666726F 6164206D6167617A696E652073696E6365203230 3031
שלו יותר גדול :smile:כמובן שבסופו של דבר זה הגיעה למי יש יותר גדול,
ברצינות - סמוראי נעול, מול מגנום (סביר להניח שנעול מאחורה גם), גודל הגלגלים המקוריים של המגנום לא מאד גדול, מרווח הגחון בעייתי בגלל המתלה הנפרד מקדימה. יחס המשקל הספק דומה (סמוראי 1000 קילו על 65 כ"ס, לא? מגנום 1800+ קילו על 120 כ"ס ביום טוב)... בבוץ, הייתי שם את הכסף על הסמוראי.
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
אני שם את הכסף על מי שעוצם עיניים ולוחץ על הגז יותר חזק. בסופו של דבר שניכם תהיו תקועים בבוץ עם חיוך דבילי על הפרצוף וזה כל מה שקובע.
לא משנה מתי זה קורה ,אני רוצה להיות שם לצלם את זה. וכמובן אח"כ להכנס גם לשלולית...
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
אני חושב שהשאלה הגדולה שלא דובר עליה זה הצמיגים
למי שיש צמיגי שטח מלא כנראה היתרון
אבל ברוח פורום סוזוק - הסמוראי לוקח בלי מלח
חוץ מזה אם אתה תתקע הוא יחלץ ואם הוא יתקע .....
דרור
סמוראי יקח תודות למשקל וכמובן בהנחה והוא נעול לפחות מאחורה - צמיגי 50 50 יעשו את זה וצמיגי שטח מלא יעשו את זה יותר טוב.
בתור אחד שהוביל עם הסמו שלו וצמיגי בדיחה אך נעול את בוצות הירקון כשמאחוריו היילקס מדוגמת ובאפלו קשוח אני יכול להעיד שהסמו באמת כלי מדהים.
השנה נחפש אתגרים יותר עמוקים :-)
רק שיגיע!
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
כמובן שהסמוראי לוקח! הסמוראי לוקח בהליכה מה שמגנום יצטרך לעשות עם הרבה הרבה תנופה ורגל כבדה על הגז! בשנה שעברה יצאתי לכמה טיולי בוץ עם כמה סופות משופרות לאללה אחת נעולה כפול בARB החלטנו לצלוח נחל בוצי לאללה..כמובן שאותי שלחו ראשון (קל יותר לגרור..) אז אני עם עז ההרים שלי עברתי את הקטע הכי עמוק בקלות יחסית..אח"כ נכנסה הסופה הנעולה כפול..והופ! נתקעה! למרות שנעל את 2 הדיפרנציאלים הוא נשאר במקום עקב משקלו הרב!
מורי..אם אתה מארגן שיירה אל תשכח לצרף אותי! אני מת לראות את המגנום מבקש חילוץ מסמוראי קטנטן אך הגבר!
מדלג בקלילות עם עז ההרים שלי!
בשעה טובה זה קרה בשבת האחרונה.אני מת לראות את המגנום מבקש חילוץ מסמוראי קטנטן אך הגבר!
המיקום: מישלט21![]()
ירד גשם השבוע, כשאנחנו היינו שם היה טפטוף.... מספיק טוב עבורי :lol:
בעליית החימום לכיוון הסלעים של משלט, איפה שכל "ההצלבות" בעלייה האחרונה לפני הסיבוב לסלעים המגנום נתקע! :shock:
( אם יורשה לי להוסיף הערה אישית ב-י-ז-י-ו-ן!!!)
ושם הוא ביקש נגיע קטנה מהסמור הקטנטן
כמובן שאני כבר הייתי לפני הישורת של הסלעים,
אחרי כמה ניסיונות וגם קצת מע"צ כשהמגנום לא מצליח לעלות עקב החלקות חוזרות ונשנות מצד המגנום להסביר לנהג שהרכב הזה לא מיועד לגדולות ( היו שיומרו שגם לקטנות , אבל ניחה.. ).
הוחלט לעלות לעבר הסמוראי
כדי לראות אם הוא מצליח לעלות את הסלעים, אם כן המגנום ייתן עוד קצת בגז וינסה לעלות גם הוא.
אחרי שהסמור דילג את כל משלט בקלילות ( כן כן גם אני הייתי מופתע עקב כל הבוץ והגשם )
בעל המגנום התנצל
טען שאין למגנם כל סיכוי מול הסמוראי,
שאני נהג יותר טוב ממנו
בוא נעשה פרסה ונרד לשתות קפה.
ובא לציון גואל.
לסיכום:
סמוראי
לא הייתי שם
אני בטוח שהיה מצחיק.
רק חשוב לדעת שהרבה מאוד קשור בנהג.
גם כלי בינוני (אני לא טוען שמגנום הוא כלי כזה) עם נהג טוב יכול לעבור יותר מאשר כלי משופר בטרוף ונהג קקמיקה.
שמוליק.
http://shmulik.varsanno.com, היום זה כבר לא יהיה, אבל אולי מחר, לך תדע
נכתב במקור על ידי asafa
:!:נכתב במקור על ידי הכוכב הכחול
יושב בסן פרנסיסקו על המים ....
http://www.zeevik.net
מגנום סטנדרטי.. להבדיל מסמוראי, הוא נעול!
רק יש כל מיני גאונים שלא מכירים את הכפתור...
עשיתי לא מעט טיולים עם מגנומים ואני מפחד לנסוע מאחריו בגלל שהם תמיד נתקעים או נשקעים!
אני נוסע קודם ועובר והוא נשקע אין ספור פעמיים(ואני לא מדבר על אחד או שתיים אולי 5 .6 אפילו ידני אחד! ) אז לדעתי בלי שום עירעור סמוראי סטנדרטי בבוץ לוקח מגנום.
לפחות ככה אני הבנתי מנסיון...![]()
פורסטר בשטח
משאיות
נכתב במקור על ידי asafa
כל התשובות נכונות!
הסמוראי נעול ופתוח :grin:
מורי-0535335353
הסמוראי הכי סטנדרטי בעולם היה לוקח את המגנום גם בלי שיפורים מיוחדים סמוראי זה סמוראי יש בו משהו שאין לאף כלי אחר...
חלקים בסמוראי בונים ולא קונים
שלום לכולם יאללה מי מסוגל לארגן איזה שיירת סמוראים באיזה יום בוצי לכיוון הצפון יש אחלה ביצה בנחל יבניאל בטח חלקיכם מכירים?
יאללה!נכתב במקור על ידי רון סמוראי
אני איתך תגיד יום וזמן.......
כמובן שעדייף בשישי או שבת....... :-P
פורסטר בשטח
משאיות
שמרו על קשר