Close
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 40 מתוך 45

ברירת מחדל חוזר: אל תתנו לתלוי להרוג.

צודקים רוכבי הדו"ג ששונאים את האדיוטים על 4 גלגלים

צודקים נהגי המכוניות ששונאים את רוכבי הדו"ג והשליחים.

אני גם עם היילקס וגם עם DR650.

כשאני על ההיילקס, אני שונא אופנועים

כשאני על ה DR אני שונא נהגי מכוניות

ובכלל, אני שונא. בייחוד דרדסים! (ואת זאביק, אבל זה לא קשור)

פעם, כשהיתה מכת תאונות אופנועים, פרסמו בעיתון שהולכים לייבא גורי אופנוענים מאפריקה כי הזן בארץ נכחד.

תפסיקו לזיין את השכל, כל אחד שונא קבוצה שלמה בגלל אחד שעקף אותו / חתך אותו / לא שם לב אליו...

יוני5
    LandRover makes me feel like God - full of mercy
    היילקס 95, "31, נעול כפול

מדינה חופשית. אתם לא חייבים להסכים איתי. אתם יכולים להמשיך לטעות.

ד.א. אסף,
    למרות שזה ישמע עקום עד כמה שאני יודע החוק מתיר לעקוף רכב דו גלגלי באותו הנתיב בו הוא נמצא בלי לעבור במלוא הרכב לנתיב שני כמו שחייבים עם רכב רגיל, אני אישית מנסה להתרחק כמה שאפשר שגם אם הוא יסטה מהנתיב או יפול הוא לא יהיה ישר מתח לרכב או צמוד אליו.[/QU
    אז אם כך דורון אז ניתן לפרש את זה אחרת
    לדו"ג מותר לעקוף רכב באותו נתיב בו נמצא הרכב ואז אנו לא חותכים אלא עוקפים כמו שמתיר לנו החוק
    וגם אני כמוך גם בדו"ג וגם בגיפ אבל כשאני נוסע גיפ אני יודע איפה לחפש את הקטנוע וזה אולי יישמע מוזר אבל כשאני בגיפ ודו"ג נוסע אחריי/מצדדי/לפניי אני די צופה ורואה את מהלכיו קדימה
    דבר שאמרו לי הרבה כמוני שנהנים משני עולמות אלו

חבר רשום Bulldog's Avatar

זו הבעייה, אי אפשר לפרש את זה אחרת, אתה לא יכול לעשות על הקקנוע ככל העולה על רוחך ולזגזג, כלומר לעקוף משמאל, מימין ומאיפה שבזין שלך בטח שלא קשורה לפרשנות, זה קשור להתנהגות.
    ביום שבארעה דיזראעל ינהגו כחוק, שימו פרה על הדגל ותקראו לזה שוייץ עם הכוכב.
    אחד הסטיריקנים הישראלים כתב פעם "לנהוג על הכביש זה כמו לשחק פוקר עם השטן, אתה צריך אחלה יד בשביל לנצח"

כל אחד עושה עבירות תנועה, לא את כולם תופסים.
    חורני, חורני, אבל יודע על איזה צד של המברג דופקים עם הפטיש.
    היום שלי כבר עבר.
    Don't make me break my foot in your ass

חבר רשום ד ו ר ו ן's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי shimixx
    אז אם כך דורון אז ניתן לפרש את זה אחרת
    לדו"ג מותר לעקוף רכב באותו נתיב בו נמצא הרכב ואז אנו לא חותכים אלא עוקפים כמו שמתיר לנו החוק
    הבנתי מה הבעיה,
    אתה עושה מה בראש שלך ועכשיו מחפש תרוץ,
    יש רק דרך אחת לעקוף רכב לפי החוק בארץ-משמאל ובצורה בטוחה, לא מימין,לא כשחותכים רכב אחר 2ס"מ מהפגוש ולא 2ס"מ מהמראה הימנית\שמאלית.
    מעבר מימין מתאפשר רק כשיש יותר ממכונית אחת בכל נתיב והתנועה חולפת-לא עוקפת אלא חולפת על הטור השני במצב בו יש יותר מנתיב אחד בכל כיוון.
    אי אפשר לפרש את זה אחרת.

עזוב,
    אני לא רוצה לדרוס \לפגוע באף אחד למרות שלפעמים ממש בא לא לגעת בברקסים-אצלי אף פעם לא היה תלוי כלום על המראה או החלונות שיפריע לראות מה קורא בחוץ אבל בגללי-לא בגלל האופנוען שיפתיע בכל זאת אם הוא לא ישתף פעולה במשחק וידאג שיראו אותו.
    ההנאה שבאיטיות..

"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
    Hary Wagner

דורון ממש לא .
    טפו טפו חמסה חמסה ושאר מגרשיי עין הרע .אני משתמש בדו"ג כבר 12 שנה ועוד לא "נתליתי " על שום רכב ,בגלל שאני לא הרוכב שחותך אותך צמוד .
    אני בסך הכל הצגתי את מה שציטטת בעניין העקיפה רק מצד שני

חבר רשום אלעד ל.'s Avatar

דבר ראשון להגיד שרב הרוכבים הם רוכבים אחראיים ומיעוט הוא זה שעושה את הבלאגן , לדעתי זו טעות . המצב לדעתי הוא בדיוק הפוך . יש יותר רוכבי אופנועים מסוכנים מאשר רוכבים אחראיים . ואת זה אני אומר אחרי 14 שנים על אופנועים מסוגים שונים .

זה שהחוק מותיר משהו או אוסר משהו (בענין העקיפה של דו"ג באותו הנתיב שלטעמי הוא חוק מטומטם שמראה כמה המחוקק מנותק) , אני מצטער ( באמת..) לומר את מה שאני הולך להגיד. אני לא סומך על מי שכותב ו"מייצר" את חוקי התעבורה במדינה שלנו . אני בהחלט מכבד ושומר (מאד משתדל לפחות) על חוקי התנועה , אבל בכל דבר שאני עושה על הכביש מעורב יותר שיקול דעת עצמי מאשר ציות עיוור לחוקי התנועה . חלק מזה נובע שקיים חוסר התאמה משווע בין מערכת החוקים , מצב הכבישים ואיכות הכח האוכף .

חוצמזה רוכב שרוכב על אופנוע יודע שהוא בקבוצת סיכון גבוהה משמעותית מאשר שאר המתניידים ע"ג הכביש. לכן הוא צריך לקחת את זה בחשבון . כל מי שאומר האופנוע לא צריך להשתחל או לזגזג - מתחסד (כי אין דבר כזה לא להשתחל על אופנוע - גם הצדיקים מוצאים את עצמם משתחלים אחרי שבוע על דו"ג) . כל מי שלא מבין למה חשוב מאד באופנוע לרכב מהר יותר מהתנועה מסביבך , לא מבין מהי בטיחות אקטיבית .

בקיצור.. אופנוענים - תכניסו לראש שאתם במרכז הצלב - תפסיקו להיות מטומטמים ותתחילו להסתכל קדימה .

קופסאות פח על 4 גלגלים - תפסיקו להיות אטומים , תבינו את הרוכב , חפשו אותו ושימרו עליו . גם זה שמעצבן אתכם הוא בסופו של דבר בנאדם , שאחרי ה"קטנה" שתיתנו לו ישכב על הכביש מקופל ואתם תמלמלו מעליו "מה עשיתי .." , צודקים או לא.
    sometimes you're the windshield
    sometimes you're the bug

מנהל פורום זאביק's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי אלעד ל.
    תבינו את הרוכב , חפשו אותו ושימרו עליו
    ראבק, מסובך להבין שאני (נהג הרכב האימתני) לא רוצה ?!

לא רוצה להבין אתכם, לא רוצה לחפש אותכם !!
    אם אתם רוצים לנסוע יותר מהר מהתנועה, להשתחל ביני לבין אחרים, חפשו אותי !!! אל תבואו אליי בטענות.
    יושב בסן פרנסיסקו על המים ....
    http://www.zeevik.net

חבר רשום

שלום
    בתור רוכב דו"ג שנים רבות מתוחם 7-8 שנים כשליח פול טיים,לא סומך על אף אחד אך ורק על עצמי!
    אין לי בקשות מיוחדות מרכבים למעט זה שרבים לא נותנים לי זכות קדימה בסיסית (להם יש עצור/תן זכות) כשאני עוצר אותם אח"כ מסתבר שרבים לר "רואים" אותי....
    רבאק אני 1.85מטר!!!!!
    בקיצור שמים עלינו קצוץ...זה מרתיח אבל זה המצב והחוכמה היא לא להקלע לסיטואציה
    שאנחנו תלויים בהם.
    סעו בזהירות

ציטוט נכתב במקור על ידי זאביק
    לא רוצה להבין אתכם, לא רוצה לחפש אותכם !!
    זאביק , זה קצת תמים וילדותי לחשוב שאם תתעקש על משהו כזה הוא יפתר באיזשהו אופן .
    לא תבין - תהיה בסופו של דבר מעורב בתאונה ותהרוג רוכב אופנוע . ובמקרה הוא יהיה אבא ל 3 ילדים שרכב במהלך כל חייו בצורה שקולה ואחראית , אבל מכיוון שאתה לא חשבת או סחבת איתך עצבים מכמה אופנוענים מטומטמים אחרים ( ואני מסכים שיש לא מעט כאלה ) , לא ניסית להבין ולא נזהרת בכוונה נתת לו מכה.

חוצמזה , אני לא יודע אם רכבת בעבר על אופנוע ( לא מדבר על לקחת סיבוב אלא לחיות עם אופנוע ) , אבל אתה מהר מאד מבין שהמציאות על אופנוע שונה לגמרי ממה שהיא על רכב סגור.

זה שאתה לא מנסה לקבל משהו אחר ממה שאתה מאמין בו זה מה שמסוכן .
    sometimes you're the bug

אלעד,

אני לא מחפש אופנוענים, אין לי שום כוונה לתת מכה קטנה לאופנוע (או כל דו"ג אחר), רק בגלל שהוא עיצבן אותי, או "החבר" שלו חתך אותי לפני כמה דקות ...
    זה לא קשור ל"לקבל משהו שאני לא מאמין בו".

אבל מה שקורה בשנים האחרונות בנושא הזה (לפחות מאז שהחלו הפרסומות של "חפש את האיש עם הקסדה"), זה שרוכבי הדו"ג רוכבים כמו מטורפים (לפחות בת"א והסביבה), ואפילו אתה מודה שאי אפשר בלי לנהוג ככה,
    ומנסים להשליך על בעלי הרכבים את האחריות (אפילו ישנה הצעת חוק מטומטמת, שאוטומטית מי שנוהג ברכב הגדול יותר אשם בתאונה. דו"ג מול רכב, רכב מול משאית . . . )
    לזה אני לא מוכן !!

אתה רוצה לזגזג כמו מטורף ? אל תבוא אליי בטענות שאני לא מחפש אותך !

אני חושב שלא הבנת בדיוק את מה שאני אומר. אני ממש לא מזגזג כמו מטורף - זה מסוכן וגם אני חושב כך , אני חושב גם שמי שנוסע בשוליים ולא עושה את זה בזהירות הוא אדיוט .אני חושב שמי שמשתולל על אופנוע הוא פושע.
    אבל .. מצד שני , אני מוכן להתערב שאם תעלה אתה על אופנוע , ותרכב במשך כמה חודשים , תראה שאתה משתחל בין מכוניות , עוקף בפקק על השוליים ונוסע יותר מהר מהתנועה מסביב. אגב אם לא תעשה את זה הסכנה שתפגע גדולה יותר. וזה לא בהכרח צריך להיות מסוכן אם עושים את זה נכון . אני יודע שזה נשמע מוזר , אבל מבינים את זה טוב רק כשרוכבים על אופנוע .

חוצמזה באופן כללי - אי אפשר להגיע לשום דבר אם לא מתפשרים קצת . זה שאתה באופן כל כך חריף חורץ את דינם של האופנוענים ומציג את זה בשחור או לבן זה פשוט לא דרך לפיתרון .
    sometimes you're the bug

אלעד,
    אתה מחזק את מה שאני אומר,
    בכך שאתה טוען שגם אם רוצים, המציאות וחולשת האופי גוררת אותך לזה שאי אפשר לנהוג אחרת, וחייבים לזגזג, לעקוף על השוליים ולהשתחל בין מכוניות.
    אין פה בעייה ופתרון, ושחור ולבן . . .

מה שאני אומר -
    אם אתה מחליט לנהוג לא לפי חוקי התנועה - אל תפיל את האחריות עליי !!

(ונראה לי שמיצינו, או לפחות אני מרגיש שמיציתי, את הדיון הציבורי בינינו, כי נתחיל לחזור על אותם משפטים, אז אם תרצה, אפשר להמשיך את הדיון בינינו בה"פ).

זאביק, אתה לא חייב להתחשב במי שמתנהג לא כמושאתה חושב שצריך. זכותך. טעות שעלולה לעלות לך ביוקר, אבל עדיין- זכותך.
    אבל מה כבר ביקשו ממך? שתוריד מהמראה את מה שמפריע לך לראות את אלו שכן רוכבים כחוק. זה הכל.

אסף.
    "scars are tattoos with better stories"
    אין תכנית. חיים. נקודה.
    הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008

ציטוט נכתב במקור על ידי asafk
    שתוריד מהמראה את מה שמפריע לך לראות את אלו שכן רוכבים כחוק.
    אין, לא היה ולא יהיה 8)

ציטוט נכתב במקור על ידי זאביק
    אלעד,
    אתה מחזק את מה שאני אומר,
    בכך שאתה טוען שגם אם רוצים, המציאות וחולשת האופי..
    זאביק

זו לא חולשת אופי. זו מציאות קיימת ואין מצב שיהיה משהו אחר. תרבות הנהיגה שונה בכל רחבי העולם . אבל אופנוענים נוהגים כמעט אותו דבר. זו נגזרת של הכלי הזה.

ואגב אתה מתעקש ש"לזגזג" ולהשתחל זה יותר מסוכן ואתה לא בהכרח צודק. לעמוד ברמזור בין שתי מכוניות יותר מסוכן בהרבה מאשר להשתחל ולהגיע לראש הטור . מנסיון אישי מר .

אני לא יודע אם יש לך נסיון כלשהו על דו"ג . אבל ע"פ מה שאתה כותב אין לך . אני חושב שאם היית רוכב תקופה מסויימת היית חושב אחרת .

בכל מקרה.. העיקר שאתה לא מתכנן לנגוח באף אחד . זה בסדר .. לא צריך להסכים .. צריך רק להקשיב .
    sometimes you're the bug

חוצמזה שאני משגע אותך כי אני באמצע שיעור של אלמנטים סופיים .. ורואה את הסוף שלי בא .. :-)
    sometimes you're the bug

חבר רשום

ביום שרוכב הדו גלגלי יזכר שיש גם רכבים על הכביש ולפעמים התאוצה שלהם יותר טובה מהדו וביום שיכבד את בעלי הארבע גלגלים שעל הכביש זה היום שבו אני אתחשב ברוכבי הדו.
    ועד אז ......

קובי
    אם אתה מאמין שאפשר לקלקל
    תאמין שגם אפשר לתקן

חבר רשום Bulldog's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי אלעד ל.
    תרבות הנהיגה שונה בכל רחבי העולם . אבל אופנוענים נוהגים כמעט אותו דבר. .
    ביפ, לא.
    הבחור על ההארלי עמד לידי את כל הפקק כמו כולם, יותר מזה, במשך השעה נסיעה בפקק אף אופנוע לא עקף אותי, משמע, כל האופנוענים שהיו בפקק (והיו בפקק עוד אופנוענים) הם לא זיגזגו כמו משוגעים.
    למה בארץ ישראל הכל חייב להיות שונה?
    חורני, חורני, אבל יודע על איזה צד של המברג דופקים עם הפטיש.
    היום שלי כבר עבר.
    Don't make me break my foot in your ass

אני חייב לומר שלפעמים הגישה של "שהם יזהרו" עולה במחשבתי כשאני נוהג בכלים של 18 או 50 טון, עם צמיגים של בין 48 ל52 אינצ'. נהג שחותך מימין, בדיוק בשטח המת של כלים כבדים- צריך להיזהר יותר, לא? כאילו... אם אני עולה עליו - זו אשמתו.. נכון? :? :?

(או- הכל יחסי. איינשטיין אמר, והוא יודע מה הוא מדבר. כשאני רוכב, אני צריך להיזהר מאלו שלא רוצים להזיז קצת את הראש לכיוון המראה. אז למה שאני אזהר כשההיילקס שמימיני הוא הקטן? )

אסף.
    "scars are tattoos with better stories"
    אין תכנית. חיים. נקודה.
    הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008

ציטוט נכתב במקור על ידי קובי
    ביום שרוכב הדו גלגלי יזכר שיש גם רכבים על הכביש ולפעמים התאוצה שלהם יותר טובה מהדו וביום שיכבד את בעלי הארבע גלגלים שעל הכביש זה היום שבו אני אתחשב ברוכבי הדו.
    ועד אז ......

קובי
    אין הרבה כאלו רכבים
    ועומר .הארלי זה לא אופנוע זה אוטו עם 2 גלגלים שלא יכול לזגזג :lol: :lol:

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •