המדידה צריכה להיות במצב הקרוב ביותר של הזרוע, שזה אכן כשהציריה באותו המישור האופקי עם הפלאנג'ים של הגיר. אני דיברתי על כיוון הToe In של הזרוע, שצריך להתבצע בגובה הסטטי, הרגיל שבו הרכב יעמוד ויסע רוב הזמן - וזה מן הסתם נמוך יותר ממישור הגיר בשליש מהלך.
כמו שכתבתי בהתחלה, לדעתי השינוי במרחק שינבע מכיוון Toe-in של הזרוע שולי לעומת החופש שקיים במערכת הצירייה והCV, אבל עדיין נכון יותר לכוון Toe-in (קריא: את מיסב הקצה הגדול של הזרוע) בגובה נסיעה, ואחר כך להעלות את הזרוע למישור הגיר שבו באמת אתה מודד את הצירייה.
השאלה השנייה שלי היתה לגבי הסימטריות של הזרוע. רק עכשיו אני שם לב, אבל כשהזרוע סימטרית מעלה מטה, וזו זרוע עוקבת חלקית, המשמעות היא שבגובה הנסיעה הגלגלים יהיו עם קאמבר חיובי /---O---\ וזה לא המצב הרצוי... אבל הזרועות בנויות כך שאין מה לדון על חלב שנשפך. ואולי זה רק נדמה מהתמונות וארנון כן לקח בחשבון את העניין בבנייה.
לגבי הStub Axles המרוכתים - ידוע לכולם ובוודאי לחנן שזה לא הדבר הנכון, אבל המציאות גרמה לחנן לבחור בדרך לא אידיאלית כרגע, וזה טבעם של דברים. אני בשמחה אמדל ואתכנן stub לעיבוד שבבי, אני רק צריך את החלקים ביד. לגבי הייצור - הוא לא טריביאלי, בוודאי לא יומיים שלושה, החלק הקשה/יקר הוא הsplines של הציריה. ברגע שיהיה שרטוט ביד, הגדרה של חומר ותהליך חיסום אפשר יהיה להשיג הצעת מחיר בארץ, גם בזה חנן אני אעזור בכיף ומאמין שאפשר למצוא. להעריך מחיר קשה לי.
ωξψε ςμ χωψ