ξαψεχ ηπο!
ξαψεχ ηπο!
ΰιεπιχ 5 | β'ιτ CJ-7 1979 | διιμχρ 2015
διε: β'ιτ XJ φ'ψεχι 1994| διιμχρ 2008| διιμχρ 1997 | β'ιτ CJ-8 1989 | ρξεψΰι 1988
נמרוד תודה.
היום התקנתי את מוט ההילוכים והתחלתי לכוון אותו על מנת שלא אצטרך "לחפש" את ההילוכים . אני כבר יודע שידית ההילוכים שרכשתי היא לא משהו... טוב היא היתה הכי זולה וזה מה יש כרגע. בכל אופן כל ההילוכים משתלבים לא רע כולל הרוורס. גם בוכנת המצמד עושה רושם שעושה את העבודה. בינתיים הכל ללא ציריות כך שקשה לדעת איך הכל יתפקד בעומס.
אני מתחיל להריח את נסיעת המבחן אולי לפני חוצה ישראל ואם הכל ילך בסדר יכול להיות שאבוא לבקר עם הבאגי בנקודת הסיום.
אלא שבשביל זה צריך מצבר ואת זה אין לי עדיין.
אז אני מחפש תורם, ספונסר לאופטימה אדום.
חנן - 0506233066
διδ β'ιτ...
ξεεϊ μβπαιν
חנן שלום
נשמח לסייע במחיר מיוחד לאופטימה אדום.
צור עימי קשר ישירות
[email protected]
בהצלחה
רן
חנן, פנו אלי מהג'וינט, מהבונדס ומארגון השליחים לצפון ולדרום אמריקה.
הם התפעלו מאד מיכולתך, אך מכיוון שלא ידעו איך להגיע אליך, ביקשו ממני אם אוכל לגייס אותך למערך השנור הלאומי![]()
δλμ ωθειεϊ
ηπο, λεμπε ξΰηεψικ! δΰπγψγεβ δΰξιϊι, ωξβψγ εξζις λγι μδςξιγ T1 μϊτΰψϊ. ξϊι δλμι ξϊηιμ μδϊηψεϊ? ΰϊδ ξλεεο μςεπϊ 2011? ΰμ ϊωλη μδωΰιψ ξχεν αφεεϊ δθλπι...
χεαι
διδ β'ιτ...
ξεεϊ μβπαιν
διι χεαι , ΰπι ξχεεδ ωαϊεκ ξρτψ ωαεςεϊ ΰϊηιμ απριςεϊ ξαηο .ςμ ϊηψεϊ ςεγ ξεχγν μγαψ.
ΰπι μΰ ιλεμ μδψωεϊ μςφξι μδωχις αξψευ μτπι ωΰαφς λξδ ξΰεϊ χιμεξθψιν ωμ αγιχεϊ. διϊψεο διηρι ωμπε δγψεξιιν δεΰ λξεαο δπβιωεϊ μωαιμιν δΰιο ρετιιν ωμ δςψαδ ωξϊηιμιν 100 ξθψ ξδαιϊ ωμι.
ξχεξκ αφεεϊ δθλπι ξεαθη.
ϊεγδ ςμ δϊξιλδ ζδ ξΰγ ηωεα μι.
διεν δψλαϊι ΰϊ δφιψιεϊ, δπδ λξδ ϊξεπεϊ ξδϊδμικ δξμελμκ...
![]()
ϊωξς ηπο , ΰπι μΰ ξξω ΰεδα ΰϊ ΰιμϊ ( διιϊι ων αμ-αει ΰηψι δφαΰ long time ago εξΰζ ιφΰδ μι ξλμ δηεψιν ) , ΰαμ δτψειιχθ ωμκ ξξω ςεωδ ηωχ βγεμ μδγψιν εμψΰεϊ ΰϊ διφιψδ α-live .
ςαεγδ ιτδ ξΰεγ , ελξε ϊξιγ ... αδφμηδ αδξωκ .
ξηζιχιν μκ ΰφαςεϊ .
zagi - touch wood απιιϊ γχιν , τψβεμεϊ φιξψιν εαϊι ςυ
εαηεψσ βν ωψεϊ μϊπεψι ΰψεαδ ( ςυ , βζ επτθ\ρεμψ ) ωβιΰ - 0524752200
ωξψε ςμ χωψ