ан дбръй аеък рлеп, дмщерйъ ошеълъ баефп аефчй мбшжмйн.
бочшд лжд, дошзч бйп дбешв мшйъек чшйий - дфйъем щйефтм тм рчегъ дшйъек деа лоебп длз щоефтм тм догу лфем дошзч оошлж лебг догу мрчегъ дшйъек.
йщ мй огу тх, щйещб тм 4 оеиеъ бшжм.
тчб аймецйн илрййн догу ма йлем мдйеъ озебш йщйшеъ мтоегй доълъ, ама деа йдйд озебш (ббшвйн) ммщерйеъ оълъ щйшеъле мтоегйн. дтоегйн йщбе оъзъ могу лк щощчме йдйд оерз тмйдн, абм щеб, деа ма йдйд озебш тмйдн ама тм мщерйеъ щйшеъле амйдн.
ддвйеп щмй аеош щайп зщйбеъ маешк дмщерйеъ боцб лжд, ещма ощрд ан дбешв щозбш аъ дмщерйъ мтоег йдйд бошзч 1,2 ае 8 срийоиш одтоег (аемй йщ дбгм, абм деа гй жрйз бощчмйн щогебш тмйдн [50 ч"в тм догу бийем тоес]).
ойщде йлем мащш/мдлзйщ итрд же?
ан дбръй аеък рлеп, дмщерйъ ошеълъ баефп аефчй мбшжмйн.
бочшд лжд, дошзч бйп дбешв мшйъек чшйий - дфйъем щйефтм тм рчегъ дшйъек деа лоебп длз щоефтм тм догу лфем дошзч оошлж лебг догу мрчегъ дшйъек.
бтцн ршад мй щдбръй аеък ма рлеп...
айк йеца щдтоегйн оъзъ могу?
бшеш мй щан дмщерйъ дййъд од щозжйчд аъ догу дйд оефтм тм дшйъек лез зжч щдйд щебш аеъе.
од щчешд бочшд джд деа щдтоег ъеок бтцое богу, фщеи ма рйъп мзбш аъ догу мтоег тцое обзйрд илрйъ (ае йеъш рлеп-арй ма йлем мзбш аъ догу мтоег цбзйрд илрйъ). аж арй цшйк мшък мщерйъ бшащ дтоег щбчцд щмд бешв щозебш могу. тлщйе, дмщерйъ ъдйд ъойг цоегд могу еайп гшк щдйа ъчбм жейъ щерд о90 (бйзс моеи), емлп ршад мй щма зщеб байжд аешк дйа ъдйд. дщфтъд дйа лоти ак ешч тм дцйш даефчй, бе лоти еайп лезеъ.
аъд щеам щамд бфешен дрлеп, еарй биез щъчбм ъщебд огейчъ - абм ай афщш бмй ъоерд/счйцд/ощде. афйме бцййш щм еешг. ай афщш боймйн бмбг мщаем ае мтреъ тм щамд лжаъ.
айерйч 5 | в'йф CJ-7 1979 | дйймчс 2015
дйе: в'йф XJ ц'шечй 1994| дйймчс 2008| дйймчс 1997 | в'йф CJ-8 1989 | соешай 1988
дрд жд.
длм боби омоид, чрд ойгд ма зщеб. зщеб мй бтйчш дтчшеп.
шйбет зен - огу.
омбп отевм щзеш - мщерйъ щошеълъ моеи бчцде дтмйеп.
рчегд агеод - оеи щдемк оъзъ могу млйееп шцфъ дшлб.
рчегд лземд - бешв щозбш бйп дмщерйъ могу дтх.
догу озебш ббшвйн ммщерйеъ, щошеълеъ бчцд дщрй щмдп моеи, щозебш бчцд дщрй щме (бтжшъ мщерйъ геод) мбешв бшцфъ дшлб.
щеб дщамд: дан йщ зщйбеъ маешк дмщерйеъ? елод чшйийъ дйа?
мфй од щарй обйп аъ од щаъд оъаш, облйрд сиийъ айп дбгм. ътойс аъ догу б-50 ч"в аж дощчм йъзмч бйп дшвмййн.
дбтйд оъзймд бтебгд щшлб (ебиз шлб щиз) деа ма оегм айгамй мотшлъ сиийъ...
лап лбш рлрсйн щйчемйн щм оеорийн, ърегеъ еайршцйеъ.
ллм щдмщерйъ йеъш ашелд, йдйд йеъш оеори тм дмщерйъ етеос тм дшйъек. оцмг щрй, ллм щдмщерйъ ашелд йеъш, йдйд фзеъ лз ъмйщд щм дбешв.
дайгамй, ан афщшй йдйд мщйн шежид, щдйа бтцн мщерйъ дйчфйъ, тн осфш зешйн осбйб мтоег елк мдйреъ олм дтемоеъ....
ан арй обйп рлеп, аж догу йещб тм швмй дбшжм, елм дощчм рщтп тмйдп ?
тлщйе йщ мк бтййд мчгез бшвмй бшжм т"о морет ъжежд щм довщ йойрд / щоамд / отмд / оид, еаъд шецд щдмщерйеъ едбшвйн шч йцойге аеъе мшвмй бшжм ?
бтйчшеп йщ ощотеъ маешк дмщерйъ, лй ллм щдйа йеъш шзечд одшвм бшжм, доеори щдйа офтймд тм рчегъ дзйбеш йеъш вгем,
абм,
дйеъ едлез доефтм тм дмщерйеъ деа шч лмфй отмд емцггйн (тчб чфйцеъ, лмфй оид жд рщтп тм швмй дбшжм), ощотеъ дошзч джд жрйзд йзсйъ.
йещб бсп фшрсйсче тм дойн ....
http://www.zeevik.net
иеб, тлщйе аъд гй бшеш арй зещб.
аъд шецд мбреъ од щолерд бтбшйъ "щемзп"... :smile: = ощиз тм 4 швмййн. ощиз тх рдев мзбш мощде щиез, аъд чеша ме мщерйъ - айщн чша ме шежид - ощиз фмгд вгем йеъш, твем, шйбетй, ае ощемщ ан дшвм цшйлд мдйеъ оощ бчцд, щйшеък бошлж лм швм ейзебш мощиз тн йеъш обешв азг бцешд сйоишйъ. мфзеъ щрй бшвйн, ъойг, бзйбеш щм лм гбш млм гбш ан аъд шецд морет ъжежд. арй ма йегт од бгйеч дойгеъ щм дтсч абм лм дабйжшйн др"м лемм ощемщйн бгйеч мцешк джд рйъп мчреъ бзрейеъ зеошй брййп мойрйдн, освшйеъ, зрейеъ фшжем елемй.
айерйч 5 | в'йф CJ-7 1979 | дйймчс 2015
дйе: в'йф XJ ц'шечй 1994| дйймчс 2008| дйймчс 1997 | в'йф CJ-8 1989 | соешай 1988
щоше тм чщш