Close
מציג תוצאות 1 עד 17 מתוך 17

נושא: בוקסות...

ברירת מחדל בוקסות...

בשבוע שעבר נקנה סט מפתחות (פתוח/סגור) אינטשי. עכשיו אני עובר לשלב הבוקסות. בבית יש לי בוקסות רבות מכל מני גדלים (ירושה מסבא) ואני רוצה לקנות כמה בוקסות רלוונטיות לגרוטאה.
    1. איזה בוקסות הן השכיחות ביותר בסופה (בנוסף ל-1/2,9/16,3/4)?
    2. כשאני קונה בוקסה, האם יש נתונים לבוקסה (ממונט גזירה למשל) או פשוט קונים בוקסה מ"בית טוב" וזהו?
    3. יש לי רצ'ט 3/8 של בטא וידית מומנט 1/2. האם לקנות בוקסות 1/2 אם מתאם 3/8 או להיפך?

תודה.

1. תחושה בלבד... אחרי 1/2, 9/16, 3/4 הם "שלושת הגדולים"כמו שכתבת, הגדלים הנפוצים הבאים 7/16, 5/8, 3/8 , 11/16, 1/4... זהו פחות או יותר.
    2. כן, בוקסה מבית טוב.
    3. אני אישית התכווננתי כמעט לגמרי על דרייב 1/2 לכל הכלים שלי, מסיבות היסטוריות - הבסיס לארגז הכלים שלי היה ארגז הסמ"פ שלי מהסדיר, ובשריון 1/2 זה הכי קטן שיש. אין בעייה למצוא בוקסות גם קטנות כמו 1/4 שמתאימות לדרייב 1/2. אבל יש הגיון רב בטענה שלרוב השימושים שלנו כלים קטנים יותר, דרייב 3/8, מתאימים. אם הייתי קונה סט קומפלט מהתחלה, יכול מאד להיות שהייתי הולך על 3/8 בתור הגודל הראשי שלי.

ונשאלת השאלה, נמרוד, למה דרייב 8\3 עדיף על 2\1?

אביגדור

חבר רשום shachar's Avatar

אביגדור
    לרוב העבודות לא נדרש כח רב בפתיחה וסגירה

חלק גדול מהעבודות אפשר לבצע עם 1/4 בלבד

בגודל 1/2 אפשר בקלות להפעיל כח גדול מדי על הברגים

3/8 היא פשרה מצוינת בין כח לרגישות....

עבודה נעימה

או קי, אבל כבר יש 2\1...

אביגדור

לאופנוע מתאים 3/8, לג'יפ מתאים 1/2, מה גם שלהפעיל פחות כוח על ידית ובוקסות 3/8 תמיד אפשר, אבל להפעיל יותר כוח על ידית ובוקסות 3/8 זה נגמר בשבר.

ידית המומנט ה"קטנה" שלי - עד 110 NM , היא עם דרייב 3/8.

מכאן - אם הידית 3/8 שלך היא איכותית ואתה לא מחבר לה מאריכים לרוב - היא לא תישבר.

אבל אם אתה רוצה לעבוד בלי לדאוג - רגע, אולי כלי אחר? אז רק חצי. לא משנה מה העמסתי עליהן - שלושת הראצ'תים שלי עדיין שלמים ועובדים, אחרי עבודה עם מאריכים למינהם.

מעולם לא היתה לי ידית 3/8 איכותית { פרט לידית המומנט } ולכן אני לא יודע אם היתי שובר גם אותה.
    הציבור מפולג ולכן הציבור יעשק
    What we've got here is failure to communicate. Some men you just can't reach...

ברירת מחדל בוקסות

יש לי סט בוקסות BETA אינצ'י/מילימטרי במידה 1/2 והוא עושה את כל העבודה ממש טוב .פעם אחת נשבר הראצ'ט שתוקן ללא תשלום ,והחסרון שלו שלברגים פחות מ13 מ'מ הוא כבר גדול מדי ודורש רגישות. גם גודל הכלים מפריע לעיתים במקומות צפופים. הנח הנכון והיעיל ביותר זה לעבוד עם שני הסטים בנוסף למתאמים בינהם. הכלי המתאים ביותר לעבודה עושה כבר חצי ממנה, וזה המקום הנכון ביותר להשקעה מבחינת עלות/תועלת.
    99% מעוכרי-הדין מוציאים שם רע לכל היתר.

חשבתי להמין שני סטים מזה. לא בגלל האיכות - פשוט המחיר כל כך זול שחבל לפספס

http://buy1.snapon.com/catalog/pro_d...re&dir=catalog

רק היום!!! :lol:

חבר רשום shachar's Avatar

אייל הזמנתי

אבל ברגע האחרון התחרטתי הקופסא לא מספיק יפה.... : - )

אם אני שם כזה דבר באוטו אני מעלה את ערכו בכ-50%.

לדוגמא:
    למכירה סופה, תוספות"נעול קדימה/אחורה עם סט בוקסות :lol: :lol: :lol: :lol:

ששככת את המפתחות פתוחים/סגורים........ואת הרינג ראצ'ת 1/2......
    הציבור מפולג ולכן הציבור יעשק
    What we've got here is failure to communicate. Some men you just can't reach...

ברירת מחדל בוקסות

כפי שסיפרתי - רכשתי מכשיר פנאומטי לבוקסות 3/8" משהו קטן וחמוד במיוחד - שטרם ניסיתי. יחד איתו הזמנתי ארבע בוקסות שחורות - מסיביות במיוחד והשימושיות ביותר,ומתאם ל-1/2" . הוצאתי מהמחסן את כל הבוקסות שיש לי עם 3/8" כהשלמה לסט - ויש לי פתאום מערכת שלמה - ללא השקעה של 3/8. והכי יפה זה המתאם שמאפשר להכפיל את האפשרויות בשני גרוש וחצי.

ברירת מחדל עוד משהו

ראיתי השבוע מחסנית לבוקסות שבנויה מפס מתכת שעליו 8 קפיצים בצורת אומגות והבוקסות מסתדרות עליו בשורה - ממש יעילות מקסימלית של ארגון. והחשוב לא פחות, כל פס עולה 7 שקלים וניתן להשיג אותם לפי הצורך 1/2" 3/8" 1/4" . בינתיים ניסיתי את המפתח הפנאומטי .וגיליתי עולם מופלא של חסכון בזמן ונוחיות עבודה - שלא לדבר על ההספק.

הפסים האלה הם פלא ותיק ומצויין. כל הסטים שלי מסודרים ככה, ואני ממליץ בחום. יש מפלסטיק ויש ממתכת. עניין של טעם.

אסף.
    "scars are tattoos with better stories"
    אין תכנית. חיים. נקודה.
    הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008

חבר רשום ירוקי's Avatar

ברירת מחדל Re: עוד משהו

ציטוט נכתב במקור על ידי רכס חיים
    ראיתי השבוע מחסנית לבוקסות שבנויה מפס מתכת שעליו 8 קפיצים בצורת אומגות והבוקסות מסתדרות עליו בשורה - ממש יעילות מקסימלית של ארגון. והחשוב לא פחות, כל פס עולה 7 שקלים וניתן להשיג אותם לפי הצורך 1/2" 3/8" 1/4" . בינתיים ניסיתי את המפתח הפנאומטי .וגיליתי עולם מופלא של חסכון בזמן ונוחיות עבודה - שלא לדבר על ההספק.
    חיים,
    אתה יכול לציין את החנות בבקשה ?

איתי

ברירת מחדל חנות

החנות היא הלפיד בחדרה, אבל בינתיים קיבלתי ממנו רק שאריות של פסים ואת ההזמנה שעשיתי לסט שלם טרם קיבלתי. עדיין אין במלאי אצל היבואן אך הובטח לשבוע הבא.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •