יש סיכוי סביר ששרשרת האירועים הבאים קרתה.
- המתג החשמלי של הסוויץ' (נמצא על עמוד ההגה למטה קרוב לקיר האש) סיים את חייו ונתפס/התפרק חלקית.
- השתמשת באלימות מסויימת כדי לסובב בכח את המפתח
- המנגנון המכאני, המורכב מגלגל שניים פלסטי ומסרק שיניים מתכתי ניזוקו והחליקו שלב אחד לפחות.
אני מנחש, שהמצב הנוכחי שלך הוא שההגה לא ננעל לך יותר.
אם אתה לא ממהר לפתור את הבעייה, עדיף שתפרק קודם כל את כל מנגנון ההגה. תוכל למצוא הדרכה לכך ע"י שימוש באופצית החיפוש באתר. לא מזמן אני ביצעתי פרוק ותיקון של המנגנון.
העבודה הזאת היא אחד הדברים הנוראיים יותר שיש בג'יפ הזה, לאדם שאינו מיומן בהחלפת הסוויץ'.
המחיר של החלקים, אם צריך להחליף הוא בערך כך.
מתג חשמלי = 100 ש"ח (אבל לדעתי שלא תחשוב אפילו לקנות מיאנוביץ'.. הסחורה שלהם בכל הנוגע למתג הזה שווה ל!%$ ומתפרקת כמעט מיידית.) הייתי מזמין מחו"ל סחורה איכותית יותר.
גלגלי שיניים = פלסטיק עולה 80 ש"ח אם אני לא טועה, מסרק שיניים עולה עוד 120 ש"ח אם איני טועה.
צילינדר = 100 ש"ח
אצלי העסק בסוף סודר ע"י לקיחת רכיבים מהמתג הישן יחד עם רכיבים מהמתג החדש הקלוקל שקניתי מיאנוביץ' (אחרי המתג השני שהתפרק לי, הבנתי את הרעיון), ובינתיים זה עובד יפה למשך תקופה.
עקב המתג הקלוקל הזה, זכיתי בעונג לפרק ולהרכיב את כל המנגנון של ההגה פעמים רבות מספור. זמני הפרוק וההרכבה ירדו מחצי יום לרבע שעה. אז בסה"כ אני חייב ליאנוביץ' תודה גדולה על המיומנות שרכשתי בזכותו.
שמרו על קשר