ברוך סוזי רציני! העם דורש סרט של סוזי. כמו זה:
http://www.jeepolog.com/download/drordakar.wmv
דברו בטלפון, וMake it happen.
ΰιεπιχ 5 | β'ιτ CJ-7 1979 | διιμχρ 2015
διε: β'ιτ XJ φ'ψεχι 1994| διιμχρ 2008| διιμχρ 1997 | β'ιτ CJ-8 1989 | ρξεψΰι 1988
δλμ ωθειεϊ
ϊξεπδ ηαιαδ
δλμ ωθειεϊ
αψεκ , ΰικ δψςω αϊΰ δπδβ αζξο πδιβδ , δο ΰιθιϊ εδο ξδιψδ ?
δΰν δψεη ξωτιςδ βν λο ςμ δπδιβδ , πελη δςεαγδ ωϊΰ δπερςιν ηωεσ αφγγιν εμΰ ξξω παπδ ϊεκ πιρειιν αξπδψϊ ΰειψ ?
μΰ δβςϊι μψΰω ωψωψϊ δξζεο λγι μδιεϊ φξηεπι!
ξητω ψελω μζεβ λμιεϊ αξφα θεα,λεμμ ςαεγδ...
διι GODSFATHER
δψςω αχαιπδ πραμ αιεϊψ. δξπες, ιηριϊ, ωχθ αχαιπδ εμΰηψ δωμξϊ λμμ δηιτειιν εξιβεπι δηεν ιδιδ ΰτιμε ωχθ ιεϊψ.
ψεη, λιεν, λξςθ εμΰ ξεψβωϊ ςχα δξαπδ δΰμλρεπι ωμ δχαιπδ. λξε λο ΰμ ϊγΰβ δψλα μΰ ιωΰψ τϊεη.
ααψλδ
ψτι
אמיר, לא כל רכב חייב להיות במנהרת אוויר, בטח שלא רכב שטח, פורמולה 1 אני עוד מבין אפילו נניח נאסקאר...
מהפעמים שנהגתי על הרכב מהר (או לפחות הכי מהר שהיה לי אומץ לנהוג) אז אני חייב לציין שהדבר האחרון שעניין אותי זה הרעש:-)בפעם הראשונה כלל לא הייתי עם קסדה אבל גם הייתי יותר מידי מרוכז על ההגה והיום השתדלתי יותר להרגיש את הרכב מסתם ללחוץ על הגז, הייתי עם קסדה ורמת הרעש הייתה נסבלת לטווח הקצר לדעתי. אל תשכח שיש עוד לרפד כהוגן (גם לנוחות וגם בפני חום) את הצדדים של המנוע ואולי אפילו חלקים מהדשבורד.
בסה"כ מאוד כיף לנהוג ברכב (ודרור, התרגלתי יותר להגה:-)) והוא קל לשליטה לדעתי. יש עוד כמובן כיוונים שצריכים להעשות אבל זה טבעי ובסה"כ יש התקדמות בביצועים בין כל ניסוי לניסוי.
היה רגע שהרכב פגע בערימת חול והנהג והנהג משנה אמרו שהם בכלל לא הרגישו את זה. רק ראו את העננת חול שהרכב הרים. קשה לי להאמין שאפשר לומר את זה על הרבה רכבים בארץ שמסוגלים לזה.
בקשר לרוח, לא מרגישים אותה בתא הנהג. לדעתי האישית לא בטוח כלל שיש צורך בדלתות, רק ברשתות ביטחון בהתאם לתקנון.
ιω ξωδε αγαψιλν μβαι δψιλεζ απδιβδ εΰι ϊωεξϊ δμα μψςω, ΰαμ λξδ ζξο πριςδ ψφετδ παγχ ?
ξιψευ πξωκ ωςεϊ ψφετεϊ...εΰν πμκ μαιπμΰεξι ιλεμ μδβις ΰτιμε μιξξδ ωμξδ ειεϊψ.
ΰπι ξωϊγμ ωμΰ μδριχ ψχ ξδρψθεπιν λι δν χφψιν ξλγι μδςιγ (ΰφιιο ωδψςω πωξς ηζχ ξΰγ ξξψηχ ξΰεϊ ξθψιν μτι δφιμεν, ξςπιιο μγςϊ ςγ λξδ δεΰ ηζχ αϊεκ ϊΰ δπερςιν αΰεϊε δζξο), ΰπι ξπιη ωδιιϊν ων ξρτψ ωςεϊ, ξδ δξδιψεϊ δβαεδδ αιεϊψ ωπαγχδ εμλξδ ζξο ?
ΰμδ γαψιν ωξωτιςιν ξΰγ ςμ διλεμεϊ δτιζιεϊ ωμ δπδβ εδπεεθ εμψεα ΰιπν ξχαμιν ΰϊ ϊωεξϊ δμα μςεξϊ ξεωαιν πεηιν εηιτειιν πβγ ηεν.
ξλιεεο ωΰιο αΰτωψεϊι μδϊςμχ ςμιλν εμδβις μιξι δπιρειιν, ΰπι ωεΰμ λΰο επψΰδ λΰιμε ΰπι μεηυ ςμ ϊωεαδ, ιλεμ μδιεϊ ωδλμ ιεϊψ αψεψ λωπξφΰιν αωθη εδιδ ξςπιιο ΰτιμε μαηεο ζΰϊ ςν ξγ γφιαμιν εΰτιμε ξγ ηεν ηιφεπι ωιδιδ αϊΰ δπδβ ειξγεγ ΰϊ δηεν αζξο πριςδ.
μβαι ξπδψϊ ΰειψ - βν ρξεψΰι χετρϊι εξβεηκ μΰ ξξω αεγχιν αξπδψϊ ΰειψ , ΰαμ ϊιχη ΰηγ ωξεψλα ςμιε αψζπθ ωμν , ϊτϊη ημεπεϊ εΰϊ δημεο δΰηεψι εϊψΰδ ΰικ τϊΰεν λμ δΰβζεζ πλπρ μκ μπωξδ λωαςφν δδβιεο ΰεξψ δτεκ.
ξπδψϊ ΰειψ διΰ βν λγι μαηεο ΰικ δΰειψ ςεαψ αϊεκ δψλα εμΰ ψχ ΰικ δψλα ηεφδ ΰϊ δΰειψ λγι μδωιβ ξδιψεϊ ιεϊψ βαεδδ. ΰν αρετε ωμ ιεν ΰϊδ εδπεεθ ωμκ ξεϊωιν λι λμ δΰειψ δην εδΰαχ εδηεμ πλπρε μλν μϊεκ δψιΰεϊ εδτπιν λι δξωχετιν ΰε δημεο ςφξε ΰιπν αζειϊ "θεαδ"(μτςξιν ζδ ξβις μδαγμ ζεειϊ ωμ ξςμδ ΰηϊ ΰε ρτειμψ χθο εθιτωι ατιπδ ωμ δψλα) ΰζ ζδ ηαμ ξΰγ εΰν ΰτωψ μωπεϊ ΰϊ ζδ αμι ξΰξυ βγεμ ξΰγ, ΰζ μξδ μΰ?
δγαψιν δχθπιν εδωθεϊιιν δμμε ιλεμιν μδλψις ξιψευ εμχαες ξχεν ψΰωεο μωμιωι εΰτιμε πξεκ ξζδ. ζδ μΰ ψχ λεη δξπες , ξαπδ δξϊμιν εβεγμ δφξιβ.
μΰ δβςϊι μψΰω ωψωψϊ δξζεο λγι μδιεϊ φξηεπι!
ξητω ψελω μζεβ λμιεϊ αξφα θεα,λεμμ ςαεγδ...
αψεκ δημθϊ ςμ ων ?
λι ΰν μΰ ,ΰζ ιω μι ψςιεο...![]()
אמיר, אתה מקדים את המאוחר ומתייחס לדברים שניים בחשיבותם.
כרגע הדברים האלה לא מטופלים ולא מענינים.
קודם כל צריך לודא שהרכב נוסע נכון וטוב - שהגיאומטריה שתוכננה עובדת בהתאם לציפיות, שהוא מתנהג טוב בסיבובים וביציאה מהם, שהוא לא זורק ונוסע יפה במהירויות גם בקו ישר, שהוא לא מגלגל יותר מידי(או פחות מידי!) בסיבובים, שהוא מגהץ נכון, שהוא עוצר טוב, שההיגוי מדוייק וחד מספיק, שהמנוע נותן מספיק כוח ומומנט, שיחסי ההעברה בגיר מתאימים לגודל הגלגל, ועוד הרבה ענינים.
במקביל יש ענין של כוון וכיול המתלים, כולל בחירת הקפיצים הנכונים וכוונון הבולמים והבייפאסים וכו' וכו'.
רק אח"כ מתעסקים עם כל השאר, שגם הוא חשוב. אם אין משהו קריטי כמו למשל שהחום בתא איום או שהרעש בלתי נסבל או או שחול כל הזמן בפנים וכיו"ב דברים, לא מטפלים בנוחיות - יהיה לזה זמן אח"כ, יחד עם התקנת כל ציוד הניווט וקופסאות הציוד.
אם מישהו חושב שהתהליך הזה הוא קצר, טעות בידו. זה לא רכב קיים שהופכים אותו לרכב מירוץ ע"י התאמת מתלים, חיזוק משולשים ונאבות, הוספת בולמים וכו'. במקרה של פאג'רו כזה או מגנום או לנד רובר או כל רכב קיים, כבר יש לך הכל מהמוכן ואתה מתאים מוצר קיים שנבנה ונבחן ע"י יצרן רכב, לדרישות מירוץ. לכל היותר, אתה בונה איזו "תת שילדה" למטרות כאלו או אחרות, אבל הרכב הוא לא רכב חדש שנבנה יש מאין.
ברכב שתוכנן ונבנה מאפס אתה הוא זה שצריך לעבור את התהליך של בדיקת הרכב והתאמתו לביצועים הדרושים, על כל אינספור הענינים, השינויים, ההתאמות והכוונונים הכרוכים בזה.
זה לא יקח שבוע ולא שבועיים, אלא הרבה יותר, עד שתושג התוצאה האופטימלית.
אז נדאג לבידוד חום ורעש(על אף שאין כרגע חום בקבינה), לספוילרים, ולכל שאר הדברים שאתה מזכיר.
זאת, אגב, הסיבה שהשנה לא נשתתף בראלי השלום, למרות שמאד רציתי ולמרות שהרכב בהחלט מסוגל להשתתף במירוץ קשה וליסוע רצוף יום שלם. זה לא יהיה רציני ולא מקצועי, ואני לא מחפש הופעה בכבוד או סתם להראות השתתפות. עם זאת, ברור לי שרכב חדש בנסיעת המירוץ הראשונה שלו, איננו יכול לזכות במירוץ.
אני מקווה שבסוף התהליך המייגע הזה, שהוא לא פחות קשה מהבניה עצמה, יצא רכב מקצועי ורציני שיתחרה עם מיטב הצוותים והרכבים בארץ.
δλμ ωθειεϊ
αψεκ, ωχμϊν ΰϊ δψλα λαψ?
βξμ ζδ ρερ ωϊλππδ εςγδ.....
δθμτεο δηγω ωμι: 0544897064
ωξψε ςμ χωψ