למי שרוצה להשאר עם abs סרן של סופה לא יתאים.אתה צריך למצוא משהו אחר.
שלום לחברנו היקר גם לי היתה בעיה דומה והחלפתי 2 ציריות במכשירי תנועה עד שהבנתי שהחלפת סרן יותר זולה הסגתי סרן דנה 44 של סופה במחיר של3000 שח ועוד 2000 שח עבודה
עכשיו יש שקט אל תחסוך בהצלחה.
למי שרוצה להשאר עם abs סרן של סופה לא יתאים.אתה צריך למצוא משהו אחר.
lead, follow.... or get out the way
יש אפשרות כן לשים דנה 44 של סופה-לא הרבה בלגן
וכן יש אפשרות גם לשלב בו את הABS-קצת יותר עבודה+חריטה-אבל אפשרי
מהיום הראשון שיש לי את הרכב אני נוסע עם דנה 44+ARB
ללא שום שבירות.והרכב עובד די קשה
על הABS ויתרתי
אסף
בוקר טוב אדון גוטה
איך יצאת מהשטח?
סער.
בשתי הפעמים שנישברו לי הציריות הייתי בעומק השטח זה מאוד בעיה אבל עם הרבה סבלנות כל 5 מטר צריך להרים את הגיפ ולהחזיר את הגלגל למקומו. וזה הספיק לי להבין שסרן DANA35 לא מתאים לשטח שאני נוסע בו ואכן ויתרתי על הABS וזה לא נורה ובשטח גם עדיף בלי ABS
תנסה WWW.EBAY.COM מספר
Dana 35 c-clip c clip D35 axle shaft short side Jeep Item number: 290169666110
Dana 35 c-clip c clip D35 axle shaft long side Jeep Item number: 290169665305
תבקש יפה שישלח לארץ...+-100$ ...מכס +-50$...אולי שווה.
בהצלחה
תודה רבה לכולם חברים עזרתם לי רבות.נכתב במקור על ידי Saar
בסופו של דבר קניתי ציריה משומשת (תודה יגאל) אשר הותקנה לאחר כבוד בצ'ירוקי ועכשיו הוא כבר לא צולע. מה גם שבדרך עשינו לו טיפול גדול ועכשיו הוא נושם טוב יותר ושותה טוב יותר (לא בטוח אם זה טוב או לא לחשבון הבנק שלי.....:mrgreen: ).
ועכשיו לתמונות ולתיאורים מקרוב.....
כשהציריה נשברה היא נשברה קרוב מאוד לבקאקס מה שהשאיר צינור די ארוך והרבה שברים קטנים בקצה הבקאקס.
הרכב עצר ולא בגללי שכן הגלגל עף החוצה עם שבירת הציריה ויצא החוצה עם מכסה התוף של הבלם האחורי. מה עוד שכנראה מהמכה עפה גם משאבת הברקס וכל השמן פשט פרץ החוצה.
הוצאנו את הגלגל החוצה פירקנו אותו מהתוף הוצאנו כמה שיכולנו שברים גדולים של הציריה, החזרנו את המשאבת ברקס למקום (מזל שגם היא לא נהרסה) וגם את הברקסים שיצאו ממקומם והחזרנו את הגלגל.
כאשר אנו תקועים בעומק השטח כשלושה קילומטרים מכביש ראשי, התחלנו בזהירות להתקדם לכיוון הכביש. כל 10 מטרים בערך הרמנו את הרכב על הג'ק והחזרנו את הגלגל למקום. אם הגלגל היה בורח מחוץ לתוף אז היינו צריכים לפרק את הגלגל מהתוף שוב (פשוט הגלגל שוקל טון כשמנסים להחזיר אותו לתוף בדיוק מושלם) ואז להחזירו למקום.
אני חושב ש 100 המטרים הראשונים לקחו לנו יותר זמן מכל יתר החילוץ (מה לעשות, עקומת למידה קוראים לזה) ומאותה נקודה התמקצענו כמו במבצע צבאי.
בדרך פגשנו קוליס ימני עמוק לאורך הדרך מה שהקל מאוד עלינו והקטין את מספר העצירות. הצמיג פשוט ננעל בקוליס ואנחנו כיוונו את הנהג שישמור תמיד על קו נסיעה עם הקוליס מיושר לימין כאשר דופן הצמיג תמיד נדחפת לשפת הקוליס.
לאחר שהקוליס עזב אותנו בדרך הורדנו אוויר בצד הימני של הרכב וכל הרכב נטה ימינה (בשיפוע מכובד) מה שגם עזר לנו להפחית את מס' העצירות להחזרת הגלגל עם הג'ק.
זהו חברים חוויה לא קטנה אבל חשובה לעקומת הלמידה הכללית שלי.
אשתי כבר שאלה מה עושים שזה לא יחזור על עצמו ואני עניתי מחליפים סרן לדנה 44 עם דיפרנציאל...:mrgreen: הדבר בדיונים חיוביים (מת על אישתי, אחרי הכל הג'יפ שלה).
צירפתי כמה תמונות... תהנו.
ושוב תודה לכולם על העזרה והטיפים. מי יודע אולי בשירשור הבא נדון על החלפת סרן לדנה 44 עם התקנת ABS כי לי זה חשוב מאוד 8-) .
אהלן .
ביום שישי האחרון הייתי במשלט 21 ואיך שהתחלתי לטפס - שברתי את הציריה האחורית שמאלית.
ניתוח לאחור הביא את המקנה הבאה : הייתי חייב להאריך באמפ סטופים גם בהגבהה שעשיתי.
הג'יפ עבר לא מזמן הגבהה "2 של אולדמן + מעבר מצמיגי "28 ל "31 .
מה שקרה הוא שנכנסתי להצלבה חזקה ( ראיתי שפשוף מאוד רציני של הצמיגים ( שטח מלא MT )
בבודי של הגלגל ) ואז שמעתי מכות חזקות מהסרן האחורי - אם היה באמפסטופים יותר ארוכים זה לא היה קורה.
מישהו יודע היכן אני יכול לשפץ ציריה או להשיג צירייה כזו ?
דא"ג אני מחפש מישהוא שיכול לעזור לי עם הצמיגים ברישיון - מישהו מכיר ?
תודה
ניסן
היי ניסן
צר לי לשמוע על המקרה, קטע לא נעים בכלל אבל זה הרע במיעוטו (גם לי זה קרה כמו שאתה מבין....).
אם אתה מחפש ציריה של דנה 35 אני יכול לעזור לך, יש לי אחת כזו במקרה, ראה הודעה בלוח המכירה של הפורום.
בכל אופן אם אתה צריך עוד מידע אתה מוזמן להרים לי טלפון בכל זמן.
בהצלחה,
קובי.
למכירה חלפים לדנה 35: ציריות אחוריות, מכסה דיפרנציאל.
שמרו על קשר