שלום לכולם
קודם כל אני רוצה להגיד שאני כבר תקופה ארוכה עוקב אחרי האתר והפרומים וכל הכבוד על ההשקעה!
ולענייננו החלטתי להצטרף למשפחת הג'יפאים אחרי המון התבלטויות הכיוון שלי די צפוי וזה סמוראי כשהתקציב והרצון נותנים לי שנת 90 ומעלה כנראה גג 95 דיברתי כבר עם כמה מוכרים ויש לי כמה שאלות אם תוכלו לעזור אני אשמח
1.האם כדאי לקחת את הג'יפ למכון בדיקה (שכולם מנסים לשכנע אותי שחובה לעשות את זה)
או משהו ששמעתי כבר מכמה אנשים אחרים שהמכוני בדיקה לא ממש עוזרים במקרים האלו (אם יש המלצות למכונים באזור המרכז או הקריות אשמח לשמוע)
2.חשבתי בנוסף לבדיקה שאני אעשה בעצמי (לפי המדריך באתר) ואולי גם לפני\אחרי בדיקה במכון לקחת את הגי'פ למישהו שמבין איזה מוסכניק טוב אם יש מישהו שאתם מכירים שאוהב לעזור במקרים כאלו אני אשמח לשמוע אני אולי כבר יקפוץ השבוע לראות כמה סמוראים(יש במרכז ויש בקריות אחד)
אני ישמח לתגובות ואני ישתדל לעדכן בהמשך תודה
כאמור בעוד מקומות רבים בפורום ובכתבות במדור המתחילים - מכון בדיקה זה אמצעי יעיל (מבחינת הקונה) כדי לנהל משא ומתן סופי על המחיר, כי בהגדרה הדו"ח שאתה מקבל הוא כסת"ח שמראה שמצבו של הרכב לא טוב. אבל בתור בדיקה אמיתית, במיוחד למי שלא מבין ברכב - וזה הפרדוקס הגדול! - מכון בדיקה לא שווה כלום.
תתחיל לראות סמוראים. לא מחר, אתמול. עד שלא תתחיל לבדוק, לנהוג, לסוע - לא תדע על מה מדובר. אחרי שתנהג ותבדוק, פחות או יותר על פי העקרונות בכתבה של אלון, 4-5 כלים, אתה תדע בעצמך לזהות כלי טוב, ולגביו תתיעץ כאן בפורום ואני בטוח שתמצא מישהו באזור הרלוונטי שיבוא להעיף מבט נוסף.
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
שמרו על קשר