майжд лйееп ъйчръ аъ доещб? ан аъд ожйж щоамд лгй мдйеъ оем дгеещеъ еддвд аъд йещб бъек дгмъ...
дйд вЧйф, тег вЧйф етлщйе Ford F-250 Tremor
дщлшъ чшееарйн
майжд лйееп ъйчръ аъ доещб? ан аъд ожйж щоамд лгй мдйеъ оем дгеещеъ еддвд аъд йещб бъек дгмъ...
щоамд.
бресу ддвд дълеех.
дйд вЧйф, тег вЧйф етлщйе Ford F-250 Tremor
дщлшъ чшееарйн
רק לידע הכללי. גם בסיקסים וסופות עם כיסאות מקוריים הכיסא נמצא ימינה וההגה בצד שמאל. אנשים לא שמים לב לזה כי הם רגילים. אבל אני הרכבתי כיסא ומיקמתי אותו טבעית בדיוק מול ההגה, ומאז כל פעם שאני מתיישב בסופה או סיקס עם מושבים מקוריים אני לא מבין לאן ברח לי ההגה.
נהגתי בדיפנדר, ואני לא מבין מה התלונות. הכל ממוקם בצורה סבירה לחלוטין (חוץ מהסוויץ').
אפילו פיתחתי תיאוריה, למה הכיסא ממוקם ימינה יותר. שדה הראיה שמאלה בסיבוב חד נפגע פחות ממסגרת החלון.
оеск ошлбъ дощрд - дсбъ шлбйн мдртд бвф"о
оежорйн мйцеш айъй чщш гшк доеск.
ма обйп аъ дчщчещ джд-щмещ щрйн б100 тн лса швйм,емошеъ бтйеъ вб длеммеъ фшйцеъ гйсч б4 земйеъ,жд дшлб длй рз ещарй длй аедб мрдев бе,ау фтн ма щоъй мб мбтййъ ошлеж оем ддвд,аемй мрдвйн бвибд оиш езцй щма овйтйн мгеещеъ йщ бтййд,еод фъаен оайш шеибшв фъаен геав мбтмй дгйфргшйн-йщ бйиез згщ?
гшеш дшам
бйиез мфйцей тм фвйтд бошфч едъфъзеъ теш чщд бошфч щоам лъецад щм зйлек оъойг бгмъ ае мзймефйп лрвг абгп йой тбегд бвмм дцирреъ лъец' щм рдйвд тн змеп фъез бзешу лй дошфч дйд бзех..
адд,
бйиез оешзб длемм фйжйеъшфйд еъшвем швм йойп бзгш лещш мдщееаъ вегм йшк йойп мвегм йшк щоам щмезцъ тм дчмац' абп щм дишчиеш..
елоебп лое ббйиез цшйк мчшеа аъ даеъйеъ дчиреъ: лм др"м ма шмеерий мой щтещд фзеъ о20K ч"о бщрд ае ой щдсб маеиеоий :mrgreen:
ддрад щбайийеъ..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
אתם צוחקים על הקלאט'ץ - אבל לגביו הייתה בעייה מהותית מאוד ...
לפני בערך 4 שנים הייתה תקופה ארוכה שאישתי נהגה על הדיפנדר ,
בתקופה ההיא עוד לא החלפתי קלאט'ץ , והוא היה מהסוג הקשה (לא אבן , יותר משהו כמו סלע גרניט)
היא קיבלה בעיות בברך שמאל מהלחיצות על הקלאט'ץ , וניתפסו לה השרירים מידי פעם ברגל שמאל !
אני לא מדבר על זה שהמיגון דיפרנציאל אחורי נפל מתישהו בכביש חיפה תל אביב וניגרר על הכביש כשהיא נסעה לבד והיא הייתה צריכה לשכב מתחת לדיפנדר והצליחה לפרק אותו ...עם מפתח צינורות (איכשהו היא לא מצאה שום דבר אחר ב4 ארגזי כלים שהיו לי)
אחרי הטראומה - היא אמרה שהיא רוצה דיסקברי לעצמה
אמיר.
I must not fear. Fear is the mind-killer.
щоше тм чщш