Close
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: Body Lift

חבר רשום IlanHadar's Avatar

ברירת מחדל Body Lift

פנה אליי חבר מפורום בחו"ל ושאל אם אפשר להתקין בודי ליפט 1" ברכב שלי. החבר טוען שהוא עשה משהו דומה בפורד אקספלורר.

השאלה הנשאלת היא האם ב SUV המודרניים, כל האלה שיושבים על שלדה נפרדת אפשר להתקין הגבהה לבודי.

על פניו אני יכול למצוא הרבה סיבות למה לא, ציר ההגה, דוושות, חיווט, פלסטיקים וכו'. האם אני טועה ולהכניס 1" ב SUV מודרני לא כזה קשה?
    היה BMW עכשיו הרפתקה חדשה

ברירת מחדל חוזר: Body Lift

לצורך העניין נתעלם לרגע מכל הסיבות הרבות של "למה לא", כולל היווצרות סדקים בבודי לאורך השנים במקומות החיבור לתושבות.

נשאלת השאלה למה בעצם, מה נותן בודי ליפט ב-SUV חוץ מפוזה? אני מחזיק סופה הנועלת צמיגי '33 ומיציתי את כל האופציות להגבהת הרכב על מנת להרחיק את הצמיגים מבתי הגלגל - ולמרות שבמצבים מסויימים זה עדיין קורה, אין לי שום כוונה להכניס בודי ליפט לעולם. למיטב ידיעתי, זו אולי הסיבה היחידה שיכולה להיות לשים דבר כזה.
    אבל ב-SUV? :shock:
    גיתאי
    סוויץ' בראש מחבר את כולנו אל העולם המדהים של המכונה-שבמכונית, וכך מייסד תרבות חדשה-עתיקה של חזרת האדם לשלוט בכליו.
    www.switch-barosh.com

הSUV שלך אילן לא ממש מודרני - הוא עדיין מרכב על שלדה נפרדת, אז אפשר להרחיק אותם אחד מהשני. אני מסופק אם מישהו אי פעם עשה ביצע כזה דבר, אבל ברור שזה אפשרי.
    איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
    היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988

נמרוד,

הכוונה למודרני היא ב SUV הבנוי על שלדה נפרדת שהוא רך יותר מסופה, דיפנדר וכו'.

נראה שהבחור רציני והוא הולך על זה, אם יהיה עדכון אעדכן.
    היה BMW עכשיו הרפתקה חדשה

אילן עזוב אותך מהגדרות מילונאיות של עיתונאי רכב...:smile: הסורנטו לא רכב מודרני וטוב שכך! תסתכל מתחת לאוטו ותראה - אם המרכב יושב על מספר סופי של תושבות פשוטות שבהן הברגים אנכיים, אז אפשר להגביה את הרכב בדיוק כמו סופה... ואם יש אלמנטים מפריעים - צריך לאתר אותם ספציפית, וזה לא קשור לשנת הייצור של הרכב.
    היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988

'צטער שאני הקטן מתפרץ ככה פתאום :|, למה זה טוב?...
    סוויץ' בראש מחבר את כולנו אל העולם המדהים של המכונה-שבמכונית, וכך מייסד תרבות חדשה-עתיקה של חזרת האדם לשלוט בכליו.
    www.switch-barosh.com

גיתי זה לא טוב, זה סתם דיון תיאורתי... אף אחד לא הולך להתקין בודי ליפט על סורנטו :lol:

זה מה שהבחור עשה לרכב הקודם שלו, הוא היה צריך את זה בשביל הצמיגים, עכשיו הוא טוען שהוא הולך לעשות אותו הדבר לסורנטו.

אם הוא רציני, אני לא יודע.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות Click image for larger version. 

Name:	exp.JPG‏ 
Views:	190 
Size:	37.0 קילובייט 
ID:	6575  

נושאים דומים

1. תגובות: 82
    עדכון אחרון: 20-05-11, 11:16
  2. HI -LIFT
    על ידי שגיא חן בפורום לוח מודעות חלקים וציוד שטח משומש למכירה
    תגובות: 0
    עדכון אחרון: 02-08-09, 23:19
  3. body lift