ΰπι αλτψ δπβιγ εξςεπιιο μψευ ςν δτψειιχθ φεψ χωψ 0508899577 αδφμηδ ιω ςμ δξγσ δλεμ λεμμ ρψο χιγξι ωμ ρτιψμεϊ εθψπρτψ 242J εβιψ AW4 εςεγ![]()
ςεγ ριαδ μαςιϊ ηεχιεϊ δξεγμ ωψωξϊδ 96 ξωπδ ζε λμ ψλα ΰψας βμβμι ειεϊψ ψωεν μβαιε αξωψγ δϊηαεψδ ιςεγε μξωμ ψλα ξρηψι δΰν ιςεγε δρςϊ περςιν ΰε δεαμδ ξψλα τϊεη ρβεψ γιζμ ΰε απζιο ελγεξδ .εζδ μΰηψ ωαςμ ηαψδ μδρςεϊ χπδ ψλα ξξβψω μιριπβ τϊη ημεπεϊ δερισ λρΰεϊ εμΰηψ ξρτψ ωπιν δψλα διδ ξςεψα αϊΰεπδ ΰν δψεβ (πδβ δΰεθε μΰ διδ ΰων)δϊτπϊδ ξωθψϊ δϊπεςδ εδβιωδ λϊα ΰιωεν πβγ αςμ ηαψϊ δδρςεϊ ςμ ωιπει ιςεγ δψλα .
ΰπι αλτψ δπβιγ εξςεπιιο μψευ ςν δτψειιχθ φεψ χωψ 0508899577 αδφμηδ ιω ςμ δξγσ δλεμ λεμμ ρψο χιγξι ωμ ρτιψμεϊ εθψπρτψ 242J εβιψ AW4 εςεγ![]()
ρετψ βιτ δβωξϊ ημεξεϊ ξεθεψιν μξεϊβ βιτ 0544565641
אותו דבר יכולים לעשות לך על שינוי מידת צמיגים ,ועל כך שאין לך מאפרה באוטו .
אגב ,יש לך ביטוח בבית נגד תאונות ?!
אתה יודע שאם פלוני יחפש את הכתובת שלך ויקבל רעיון ממש מפגר לראש כמו להיפצע אצלך בגינה ממהמטרה או מהכלב ,אתה יכול לשכח מהגיפ ומהבית ,אל תדאג ,לחשבון של העורך דין ....זה כבר יגיע בדואר.
אנחנו חיים במדינה מפגרת ,זה לא אומר שאנחנו מפגרים ...
תתחיל בלשלוח את הכלבים לרדוף אחרי הערבים שנוסעים בלי ביטוח חובה,עזוב אותנו שומרי החוק בשקט.
ידידי , אני מעריך את העצה שנתת ,ומבין את דבריך בצורה ברורה ואף מודה לך על הדאגה (ללא צניות).
עד כאן בעיניני חוקיות , כי הכל כשר ונעשה עלפי חוק !
אני שומר חוק ואני מניח שכך גם כל באי הפורום הזה!
תודה יריב , אני מניח שבתחילת חודש הבא (אחרי החג ) יוסדר עיניין הבעלות ,מקווה שזה באמת יצא לפועל .
μΰ ξεψιγ ΰϊ δζαμ,πχεγδ .:oops:
χψΰϊι ΰϊ ωπι δχιωεψιν.
λπψΰδ ωθςιϊι ξλΰπιϊ, διδ ζλεψ μι ξωδε ΰηψ α2X4.
βν ΰν θςιϊι ξλΰπιϊ, ξδεϊιϊ ΰπι ςεξγ ςμ γςϊι, εδιΰ γι γεξδ μζε ωμ πξψεγ.
Willys ρβεψ 58, λξε αρξμεο, ωριιν ωιτευ
Willys ρβεψ 53, γβν ξτεΰψ - ξξϊιο μωιτευ
μξδ μΰ μχπεϊ βψΰπγ ξελο αβψεωιν,ιω δξεο δφΰεϊ μξλιψδ ειεϊψ ημχιν ατιψεχιεϊ??
אכן בצבע כסוף ,מי זה נתן פליישר <
דבר איתי בפרטי,יתכן ואכן שייך למר נתן פליישר (או כל אדם אחר ) ,כמו שציינתי קודם, יש כרגע סוגייה עם הבעלות שאמורה להיפתר באמצע החודש -אחרי החגים.
ולשאלה שמעל , העיניין הוא שצירוקי ,יותר קוסם לי ,גראנד לא מושך אותי כלל .
מה גם שהצירוקי המדובר מגיע במחיר שאין לו מתחרה.
ξΰηψ εδΰεθε δζδ αβεαδ γωΰ
εμΰ μχηϊ αηωαεο χιθ δβαδδ
διιϊι ξφις ωϊερισ μξωεεΰδ ωμκ ςεγ 12,000 ω"η αςψκ.
μγςϊι, δδβαδδ μΰ ρεαμϊ γιηει, λι ωιψεχι ρθπγψθι τωεθ πξεκ ξγι λγι μπρες αωθη, αθη εαθη δ-2X4. ϊζξιο χιθ δβαδδ ξψΰω, λκ ωμΰ ϊφθψκ μδψλια ςλωιε ζψεςεϊ, χτιφιν, αεμξιν, τπδΰψγ ελε' ρθπγψθιιν, εΰζ μδημισ ΰϊ δλμ (ζδ λξςθ μηζεψ ςμ λμ δςαεγδ, ωμΰ μγαψ ςμ ςμειεϊ ξιεϊψεϊ).
αδφμηδ-χεαι
διδ β'ιτ...
ξεεϊ μβπαιν
כזה רכב מסתובב ברעננה עם מספר זר
מה שיפה ברכב שיש לו 2 דלתות ולא 4 זה באמת יחודי
עצרתי אותו לפני 5 שנים כדי לברר אולי מוכר
30 שניות ליד הרכב והבנתי שהוא 2X4 - שיחררתי אותו מיידית
ומצאתי -99 4X4
אם זה הרכב בהחלט מציאה מעניינת
שיהיה בהצלחה
δψλα ςμιε ΰπι ξγαψ 4 γμϊεϊ ξεγμ 96 ,μΰ ψΰδ λαιω λαψ δψαδ ζξο εμΰ δπιςε ΰεϊε ςεγ ιεϊψ ζξο ...
δψλα ξςεχμ . ΰιιο ξφα μδςαιψ αςμεϊ. δψλα ωμ πϊο τμιιωψ. . ϊΰξιο μι ΰν διδ πιϊο μδςαιψ αςμεϊ δψαδ πεωιν διε χετφιν εωξιν ΰϊ διγ ςμ δψλα δζδ.
ωξψε ςμ χωψ