Close
עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 41 עד 60 מתוך 65

ברירת מחדל תגובה להודעה: פרוייקט פירנה X

אני שואל בגלל שאני משקיע מאמץ מאוד גדול למצוא פתרון יעיל לחופש הזה

ציטוט נכתב במקור על ידי eilonoz צפיה בהודעה
    והאם הטבעת הזאת, שמבוססת על שני ברגי אלן קטנים יחסית שמפעילים חיכוך בלבד, משביעה רצון בשביל לספוג את כל הכוחות שפועלים על הגלגל הצידה?
    כן, הטבעות עם הברגי אלן הקטנים בהחלט עושים את העבודה. אל תשכח שברגע שתחזק את הברגים של הבתי מיסב הם ינעלו את המיסב על הציר וכבר אז תרגיש שאין סיכוי למשוך את הציר הצידה.
    אם אתה רוצה לבטל את החופש לגמרי שים שימס או שניים וזהו.

אלעד

ציטוט נכתב במקור על ידי gasgas צפיה בהודעה
    כן, הטבעות עם הברגי אלן הקטנים בהחלט עושים את העבודה. אל תשכח שברגע שתחזק את הברגים של הבתי מיסב הם ינעלו את המיסב על הציר וכבר אז תרגיש שאין סיכוי למשוך את הציר הצידה.
    אם אתה רוצה לבטל את החופש לגמרי שים שימס או שניים וזהו.

אלעד
    היי אלי אלעד צודק בהחלט...גם אני הייתי סקפטי לגבי היכולת של נועלי המיסב והאלן לעמוד בכוחות הצד בסחיפות כוח והן עושות את העבודה מצויין !אין לך מה לחשוש.

היי חברה...יש לי שאלה לא טכנית אבל בהחלט מדירה שינה מעניי...יש לנו באיזור השרון מבצעי אכיפה בשטח כל שני וחמישי ,כולל מסוקים?1?!?..
    הפחד הכי גדול שלי, שאחרי שנתיים של בניה הוצאה כספית גדולה ולא פחות מזה היקשרות ריגשית, זה החרמה ורחמנא ניצלן גריסה של הפירנה ..מה עושים?אני יוצא לסיבובים של חצי שעה בפחד מטורף.
    אם שוטר תופס אותי ואת הרכב החדש של קבוצת סרטינה האם דיננו שווה ?(גריסות והחרמות ?)
    תומר.

אם אתה יודע שיש מבצעי אכיפה, תתאפק קצת ואל תצא.

אין פה פתרונות מיוחדים ואין מה לעשות בנידון זאת באמת בעיה. ברגע שיהיה חוק ספורט מוטורי אולי נוכל לקבל רישוי על הרכבים האלו.
    תנסה לא למשוך תשומת לב, תנהג רק במקומות מרוחקים מהעין, כבישים או ציבור בכלל והכי חשוב אל תריב עם השכנים בתקופה הקרובה

חבר רשום הצפרדע's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי TOMER-D צפיה בהודעה
    היי חברה...יש לי שאלה לא טכנית אבל בהחלט מדירה שינה מעניי...יש לנו באיזור השרון מבצעי אכיפה בשטח כל שני וחמישי ,כולל מסוקים?1?!?..
    הפחד הכי גדול שלי, שאחרי שנתיים של בניה הוצאה כספית גדולה ולא פחות מזה היקשרות ריגשית, זה החרמה ורחמנא ניצלן גריסה של הפירנה ..מה עושים?אני יוצא לסיבובים של חצי שעה בפחד מטורף.
    אם שוטר תופס אותי ואת הרכב החדש של קבוצת סרטינה האם דיננו שווה ?(גריסות והחרמות ?)
    תומר.
    אי אפשר לייפות את המציאות העובדתית והחוקית הפועלת נגדנו ואתה בהחלט צודק בפחד שלך, שהוא - אגב - הסיבה לכך שאני כבר לא נוהג בכלים כאלה במירוצים ולא בשטח בכלל.

ההחרמה היא אכן דבר מעשי, אם כי בד"כ נותנים לבעל הכלי אפשרות לפרקו ולחתוך את השילדה, כך שהמכלולים לפחות ניתנים להצלה.

אותו דין לגבי כל רכב בלתי חוקי, דהיינו ללא רשיונות - אין לרכב מפואר ומתוחכם, יקר ויוקרתי, שום עדיפות או זכות יתר על פני באגי קטן ופשוט.

הדברים הם מקל וחומר אם חלילה מתרחשת תאונה, שאז ההחרמה היא ללא החזרה כנראה חוץ מהעונשים, התביעות והצרות הכרוכים בדבר.

רק אם סוף סוף(בעוד כשתים עשרה שנים בערך....:evil ייכנסו החוק ותקנותיו לתוקף ויינתנו על פיהם רשיונות של כלים תחרותיים ואף ניתן יהיה לרכוש ביטוח מתאים, רק אז ניתן יהיה ליסוע עם רכבים כאלה בשטח ובמירוצים, באופן חוקי ובשקט נפשי.

עד אז - האחריות כבדה, הסיכון גבוה, הקזינו עובד, ורק אלוהים ישמור.
    הכל שטויות

ציטוט נכתב במקור על ידי Porsche_Dude צפיה בהודעה
    אם אתה יודע שיש מבצעי אכיפה, תתאפק קצת ואל תצא.

אין פה פתרונות מיוחדים ואין מה לעשות בנידון זאת באמת בעיה. ברגע שיהיה חוק ספורט מוטורי אולי נוכל לקבל רישוי על הרכבים האלו.
    תנסה לא למשוך תשומת לב, תנהג רק במקומות מרוחקים מהעין, כבישים או ציבור בכלל והכי חשוב אל תריב עם השכנים בתקופה הקרובה
    חח הרגת אותי עם השכנים.
    היציאה מהבית שלי היא לתוך שטח אני לא עובר אפילו 10 מטר כבביש. עדיין אני פוחד לאללה .
    חוצמזה נראה אותך לא מושך תשומת לב עים זוג אגזוזים בניה אישית ב 12,000 טור ,האדמה רעדת.!

ציטוט נכתב במקור על ידי הצפרדע צפיה בהודעה
    אי אפשר לייפות את המציאות העובדתית והחוקית הפועלת נגדנו ואתה בהחלט צודק בפחד שלך, שהוא - אגב - הסיבה לכך שאני כבר לא נוהג בכלים כאלה במירוצים ולא בשטח בכלל.

ההחרמה היא אכן דבר מעשי, אם כי בד"כ נותנים לבעל הכלי אפשרות לפרקו ולחתוך את השילדה, כך שהמכלולים לפחות ניתנים להצלה.

אותו דין לגבי כל רכב בלתי חוקי, דהיינו ללא רשיונות - אין לרכב מפואר ומתוחכם, יקר ויוקרתי, שום עדיפות או זכות יתר על פני באגי קטן ופשוט.

הדברים הם מקל וחומר אם חלילה מתרחשת תאונה, שאז ההחרמה היא ללא החזרה כנראה חוץ מהעונשים, התביעות והצרות הכרוכים בדבר.

רק אם סוף סוף(בעוד כשתים עשרה שנים בערך....:evil ייכנסו החוק ותקנותיו לתוקף ויינתנו על פיהם רשיונות של כלים תחרותיים ואף ניתן יהיה לרכוש ביטוח מתאים, רק אז ניתן יהיה ליסוע עם רכבים כאלה בשטח ובמירוצים, באופן חוקי ובשקט נפשי.

אךךך אלוקים הייתי כמעט בטוח שזו התשובה (בתור אחד שהחרימו לחבריו באגי אחת או שתיים,או שיבעים חח, מול העניים).
    כמה רציתי לשמוע אחרת...בהחלט מצער ואף מדכא אבל כמו שאמרת לא ניתן לייפות את העובדות בשטח נקודה!
    יותר מזה העובדה שהפסקת "לצאת" לשטח בגלל המצב עושה את זה למצער פי כמה וכמה !
    זה רק נותן לי חשק ל...יאללה אני יוצא לשטח !

ההצעה היחידה שלי אליך,לנהוג בפרדסים ובשבילים שרחוקים מאוד מהעין.

גם אני נמצא באותה הבעיה, אם כי עוד לא בניתי את הבאגי שלי.

ועוד הצעה, אם לדגומה יש מרדף לא עלינו ואתה מתחמק, אל תצא תקופה ארוכה שלא יארבו לך. אני יודע שזה נשמע מופרך אבל תחשוב על זה..

ציטוט נכתב במקור על ידי הצפרדע צפיה בהודעה

אז מה אתה אומר פה? שאתה רק בונה רכבים ולא נוסע כלל?
    HUSQVARNA WR360 בשביל האדרנלין
    BMW R80G/S בשביל הנפש

חבר רשום freeline's Avatar

עצה שלי לכול הבונים שבנינו תעברו לגור בערבה
    רק שלא נדע מכאלו צרות...

ארי.
    ארי כהן -0528804135

אם יש לך קראוון לארגן לי ומסוק שיטיס אותי כל יום למרכז, אני בא מחר

חבר רשום הצפרדע's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי huski360 צפיה בהודעה
    אז מה אתה אומר פה? שאתה רק בונה רכבים ולא נוסע כלל?
    שמע, כל הכבוד על התפיסה המהירה שלך.....

לצערי זה המצב, למרות שהייתי מאד רוצה להשתתף במירוצים ובאימונים לקראתם.

המאכסימום שאני רואה את עצמי עושה, הוא להשתתף במירוץ במתחם סגור, כמו האירועים שמיקי יוחאי היה מארגן עד לפני כמה שנים. שם היה שטח מגודר עם נוכחות שוטרים, על העקרון של שטח תפעולי סגור, וזה היה פחות מדאיג.

אין כאלו תחרויות כבר חמש שנים לפחות, ולכן גם פירקתי את ה 6X6 ואת ההונדה שהיו מיועדים לסוג הזה של מירוצים.
    הכל שטויות

ציטוט נכתב במקור על ידי Porsche_Dude צפיה בהודעה
    אם יש לך קראוון לארגן לי ומסוק שיטיס אותי כל יום למרכז, אני בא מחר

800$ לחודש ויש לך ווילה בצוקים עם שטחים בלי סוף לשרוף דלק....

תומר , לדעתי היית צריך לחשוב על הדברים האלה לפני שהתחלת לבנות אחד הסיבות שאני לא בונה fsae כי אני יודע מראש שלא יהיה לי מה לעשות איתה.
    אם בכל זאת החלטת לבנות וידעת שיש סיכון מסוים בזה אז אין יותר מידי פתרונות.
    האחראים למצב הם כל הילדים שנוסעים עם הטרקטורונים בכבישים ומשתוללים בלי ביטוח בלי קסדות מציקים לשוטרים בכוונה כדי למשוך צומת לב.
    הם הסיבה שבגללה אנשים שבאמת אוהבים את התחום ובאמת מבקשים להנות מבלי להזיק לאיש או למשוך צומת לב ומשקיעים הרבה כסף בבטיחות נרדפים ע"י החוק.
    חבל שזה ככה , אבל זה ככה.

סע בזהירות,
    עדי
    זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור

חבר רשום יקיר גרין's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי freeline צפיה בהודעה
    עצה שלי לכול הבונים שבנינו תעברו לגור בערבה
    רק שלא נדע מכאלו צרות...

ארי.
    לא חייבים לעבור לגור, אפשר גם עגלה ולרדת לדרום ליום של התחרעות ...

כמה עולה לבנות רכב כזה ?

ציטוט נכתב במקור על ידי אריה פאהן צפיה בהודעה
    כמה עולה לבנות רכב כזה ?
    היי אריה אחרי חישובים כלליים(מרוב השקעה וזמנים הפסקתי לספור)
    משהו כמו 50 K +-

ציטוט נכתב במקור על ידי TOMER-D צפיה בהודעה
    תומר.
    אתה בורח להם,עד שיגיע המסוק אתה כבר לא תהיה שם
    דרך הגב הפירנה שבניתה היא על פי תקן עם אני לא טועה

עדכון כמה תמונות משבת ..הסרט בדרך!

ציטוט נכתב במקור על ידי באגי 1600 צפיה בהודעה
    אתה בורח להם,עד שיגיע המסוק אתה כבר לא תהיה שם
    דרך הגב הפירנה שבניתה היא על פי תקן עם אני לא טועה

אתה טועה :>
    זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון