Close
оцйв ъецаеъ 1 тг 5 оъек 5

бшйшъ озгм зшйчеъ оойверй цг

лщшлщъй аъ дишефш дрелзй (99 ашек бржйп) дтогъй аеъе т"й дчегн (94 ашек бржйп) едтбшъй гбшйн оазг мщрй.

азг оаеън гбшйн дн дцйрешъ ойвеп бцггйн бочеш щм въес (тн збчйн). дн дъайое чоти, ртмцъй мджйж аъ дйзйгъ ееачен, емдъайн аъ дзбчйн (фд мзъек щн мрвес).
    дъзещд щчйбмъй дйа щдцйрешеъ овбймйн аъ двойщеъ щм дшлб/ошлб евн штщйн, аж фшчъй мффъй аъ дзбчйн бфрйойъ щм аефрййн едоцб шч дзойш (йщ лм ойрй чйшчещйн ещаш зйеъ оъек дшлб бжоп ъретд/фйъем.

щ. дан лм жд йлем мдйеъ ае щарй огоййп лй арй теог мееъш тмйдн ан жд йощйк...

ъегд.

збш шщен
    ъашйк дцишфеъ
    Jan 2005
    ойчен
    фд ещн
    дегтеъ
    2,879

бшйшъ озгм зежш: ъегд ошащ мой щйлем мтжеш бгймод..

ан йщ овт бйп цйрешеъ дцг мошлб,аъд мотщд течу аъ ъещбеъ двеой бйп дщмгд мошлб,евешн мдтбшъ еейбшцйеъ.
    бг"л йщот лое доден ае жожен,абм ан довт шч швтй ае рчегъй,йщот вн лзшйчд ае щфщеу.

мвбй дчщзъ дщмгд тг лгй фвйтд бвойщеъ,ршад мй щрсзфъ...ама ан догшвеъ щмк оцйреш счгйеам "3 тн щоерд зйбешйн блм цг...

ббшлд,иещй

збш шщен
    ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    шоъ йщй
    дегтеъ
    3,328

ъеега щдцйрешеъ (вн аме щочщшйн мщмгд евн аме щаоешйн мсфч аъ ддврд) айрн ревтйн ббегй ейеъш олк ъеега щдн шзечйн мфзеъ щрй с"о
    дцйрешеъ дамд щм въес щдйе оеъчрйн вн ацмй сйфче дврд шч мошайъ тййп ерзйъд ма авшсйбйъ тмйдн (лм азг бъеше) вшод мдн мдцог мвеу дшлб емдшоъ дфмсийчд щоъзъ мгмъеъ
    ам ъйсоек тм жд йеъш огй
    йщшам 20011 фйаегмйжн бдйъвмоеъе
    7 омйеп тбгйн щм 7 ощфзеъ

ъегд
    тм дъщебеъ лбш арй ошвйщ иеб йеъш..

бшйшъ озгм зежш: зшйчеъ оойверй цг

ъвбйд аъ дшлб.

дшщаеъ фшсен

• айп бафщшеък мфшсн рещайн згщйн
  • айп бафщшеък мфшсн ъвебеъ
  • айп бафщшеък мцшу чбцйн
  • айп бафщшеък мтшек аъ дегтеъйк
  •