Close
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: Bar Pin Eliminator

ברירת מחדל Bar Pin Eliminator

לכל המשתמשים בבולמי זעזועים לא מקוריים וסובלים ממיני רעשים במעבר על במפים מצורף שרטוט ל BAR PIN ELIMINATOR המבטל את החופש בבוקסה של הבולם.
    לפין יש דיסקית בצד אחד ואום(לא מופיע בשרטוט) אותו סוגרים על הבוקסהעל מנת לדחוס אותה מעט ולבטל את החופש בינה לבין עין הבולם.
    הורכב ונמצא יעיל ברכב שלי אינו משנה את מיקום הבולם דבר שמשאיר לבולם את טווח התנועה הרגיל שלו.
    הפין בנוי מבורג 16 ממ שראשו נחתך וכורסמו לו המשטחים שיחוברו על התושבת. מכוון שגיליתי שהתושבות ברכב אינן חתוכות במדויק יש סיכוי לצורך בשיוף קל שלהן, חוץ מזה עובד מצוין הבדל שמיים וארץ.
    מדובר על גרנד צירוקי
    למי שמעונין אוכל ליצר כאלו תמורת 250 שקלים, שלחו מייל דרך האתר.
    נסיעה טובה ושקטה.
    אופיר
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות Click image for larger version. 

Name:	BarPin.GIF‏ 
Views:	210 
Size:	7.1 קילובייט 
ID:	8522  
    נערך לאחרונה על ידי bibi544; 15-02-08 בשעה 23:21. סיבה: טעות בהדפסה

חבר רשום גניסלב רונן's Avatar

ברירת מחדל חוזר: Bar Pin Eliminator

ציטוט נכתב במקור על ידי bibi544
    לכל המשתמשים בבולמי זעזועים לא מקוריים וסובלים ממיני רעשים במעבר על במפים מצורף שרטוט ל BAR PIN ELIMINATOR המבטל את החופש בבוקסה של הבולם.
    לפין יש דיסקית בצד אחד ואום(לא מופיע בשרטוט) אותו סוגרים על הבוקסהעל מנת לדחוס אותה מעט ולבטל את החופש בינה לבין עין הבולם.
    הורכב ונמצא יעיל ברכב שלי אינו משנה את מיקום הבולם דבר שמשאיר לבולם את טווח התנועה הרגיל שלו.
    הפין בנוי מבורג 16 ממ שראשו נחתך וכורסמו לו המשטחים שיחוברו על התושבת. מכוון שגיליתי שהתושבות ברכב אינן חתוכות במדויק יש סיכוי לצורך בשיוף קל שלהן, חוץ מזה עובד מצוין הבדל שמיים וארץ.
    מדובר על גרנד צירוקי
    למי שמעונין אוכל ליצר כאלו תמורת 250 שקלים, שלחו מייל דרך האתר.
    נסיעה טובה ושקטה.
    אופיר
    אופיר / ביבי ,
    האם זה לא אותו דבר ?

http://www.ironrockoffroad.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=IROR&Product_Code=JS-SABPE

נראה לי שגם אחרי עלות משלוח ,יהיה אותו מחיר כך שאם הנ"ל כרוך בטרחה שלך ,
    תדע יש פתרון קיים וטוב.

רונן

זה אכן דומה בהבדל אחד שעבורי הוא היה משמעותי (אחרת למה לא פשוט להזמין את החלק משם...) וזה שהפתרון שלהם מגביה את התושבת התחתונה כלפי מעלה בערך באינץ' אינץ' וחצי לעומת הפתרון שלי שמגביה את התושבת בערך כ 3 ממ, דבר שלא מהווה בעיה מבחינת אורך והתאמת בולמי הזעזועים.
    דבר זה הוא המהווה את עיקר העבודה על החלק וכמובן שכל אחד יכול, אם ירצה ובהיסתמך על השרטוט המצורף, ליצר זאת בעצמו או אם הנקודה שהעלתי לא רלוונטית אצלו, גם יכול להזמין זאת מחול.
    כך או כך שיהיו רק נסיעות טובות ומהנות.

אתה צודק שרוב הפתרונות הקיימים בשוק מעלים את נקודת החיבור בס"מ-שניים. אבל מה שאתה עושה לא פשוט לייצור, לכרסם בורג מוקשה זה לא טריביאלי ולא זול. בכל מקרה הייתי מדגיש ומוסיף לשרטוט רדיוס נדיב כמה שיותר (לפחות את 4 המילימטר) בכל ארבעת המדרגות.
    איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
    היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988

אם תעשו חשבון תגלו שאוזני החיבור הן בעובי של 8 ממ שאמור להיות חזק בהרבה מ 4.5 ממ של פרפר החיבור ששמים לבולם.

נושאים דומים

1. JKS-BAR-PIN-ELIMINATOR ל XJ
    על ידי Saar בפורום לוח מודעות חלקים וציוד שטח משומש למכירה
    תגובות: 0
    עדכון אחרון: 29-12-09, 13:27
  2. slip yoke eliminator
    על ידי Neilman בפורום פורום ג'יפ סופה ורנגלר YJ/TJ
    תגובות: 3
    עדכון אחרון: 05-10-08, 00:25

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות