מדדתי 20X8X130 ס"מ עם רווח מסויים בכל צד
נותן כ 20-21 ליטר בכל צד.
לא רע ... הבעיה שני צינורות של 4 צול ספק אם יכנסו בכל צד ויהיה יותר קשה לעגן
נסה ליצור קשר עם עידו לוריה, חבר כאן בפורום. לפי התרשמות מהעבודות שהוא הציג כאן באתר, נראה שמדובר בעבודה שהוא בהחלט יכול לבצע.
למען הסר ספק, אין לי שום היכרות עם האיש, אבל אני בהחלט עוקב אחרי העבודות שלו בפורום הבונים
קובי
היה ג'יפ...
מוות לגנבים
התכתבנו.
עלה רעיון חדש לייצר את המיכל מפלסטיק. יש למישהו ניסיון ? הערות ? יתרונות חסרונות ?!
מה?
אולי ערסל מתכתי מינמלי
לקחת יריעת P.V.C, ליצור את המלבן הדרוש עם הדבקה ?
יהיה אפשר להוציא ולהכניס את המיכל בקלות מהערסל ,לקפל ולשים במחסן ?
יהיה מספיק גמיש נגד אבנים אכזריות מצמיגי השטח ?
יהיה אפשר לדעת עם האצבע,דרך הערסל כמה מיים יש ?
חסין גם מהילד של החברים לטיול שאוהב לידחוף מקלות לאן שאסור ?
יהיה קל (בלי מיים) ?
יהיה זול ?
אולי ,יש מצב
borderline velocity disorder
דווקא חשבתי על פלסטיק קשיח בהלחמה
קל יותר מנירוסטה או אלומיניום, זול הרבה יותר [ נגיש לי ] וקל לתיקון במידת הצורך.
והכי חשוב, לא צריך לצבוע, זה כבר בא בשחור ...
אם זה שחור אז כן צריך לצבוע.... באדום.
JK ארוך 2008 עם חיישני רוורס ועץ ריח.
ואפילו במצבו הסטנדרטי הוא הפך למחליף ראוי ל-WJ..
פלסטיק קשיח הולך להיות מותקן קבוע ?
אם כן,הוא צריך להיות מוחרש כשהוא ריק. (דגדם.. דגדם.... גדמבם... דגמבם...) תיבת תהודה לא פריירית בכלל. ועוד שתיים...
יש משהו מציק ששותפים את כל הכלים של החבורה ליד האוטו שליד האוהל.....
שלולית של בוץ מעורבבת בשאריות שקשוקה חריפה,שהקטנים אוהבים לדרוך דוקא שם.... שלא נדבר על להתקלח...
כן כן, תזיז את האוטו, שמענו...
צינור ארוך? ,איפה מגולגל ? טוב נו..
הקיצר ,תחלק בפנים לתאים שמחוברים בינהם עם חור קטן ,כי אני לא יודע כמה מסה תרוץ שם מצד לצד,התאים יעזרו לנ"ל וגם להחרשה כמובן.
אהבתי את המיקום של המיכלים.
בהצלחה
לקח לי זמן להבין שב "מציק ששותפים את כל הכלים ש" התכוונת ש "שוטפים" כי אני לא אוהב שותפים [ שותף ] אצלי באוטו ...
הרעיון / בקשה , במקור, היה של זוגתי שתחיה, לצורך מקלחת. לכן בתוכנית גם לקבע ע"י קפיץ סוג של וילון ניילון שיירד כמעט עד לרצפה. ולנצל את הדלת שמתרוממת למעלה, למיקום ה"דוש" ובבדיקה, היא מספיק גבוהה אפילו בשבילי ...
את שטיפת הכלים, פתרנו, השטיפה לכלים - אצל אחי, כך שאני לא מוטרד משאריות השקשוקה... ד"א, גם אצלו בקרוב יהיה בנוסף לאמה לסקוטש ולברז, יצטרף כיור שיאסוף את המים וינקז אותם אל מתחת לאוטו ...
לצד החשוב שהעלית, הרעש, למה זה יותר גרוע בפלסטיק מאשר בנירוסטה ? מה עושה את ההבדל ?
ואיל, הגחון , שחור ... הבודי אדום ...
לא אמרטי שפלסתיק קשיכ "מתהד" יותר מנרוסתה.
זה תלוי בהרבה גורמים.
תבודד עם תאים מחוררים במיכלים זה יעזור לחיזוק ,תיהוד ותנודתיות המיים עם כל המשמעויות שבכך.
והאישה שתחיה.... ,זה אחד מהסממנים הראשונים ש"נמאס לי מהטיולים האלה,אני רוצה בית מלון באילת".
תגיד לי שלא?
ימים יגידו....
ואללה, הרבה זמן שלא ביקרתי פה.
אז הסיפור החל בזה שבנסיעה בעומס ובקור מקפיא של שלג בציר 5, הצלחתי לשבור את שלושת הברגים שמחברים את תיבת ההגה ל"שלדה"... ומהנסיון לפתור את העניין ולאלתר את הדרך החוצה הבנתי שעדיף שזה לא יקרה לי שוב. . . . די מעצבן לנסוע בבוץ, בשלג, בלי הגה. קצת בעייתי אפילו.
אז מסתבר שבארה"ב העניין די מוכר, והבעיה נפוצה יותר, כנראה בגלל ריבוי הרכבים שנוסעים עם גלגלים "קצת" יותר גדולים מ "31...
ולקווין יש פתרון מוכן בדמות החיזוק הבא שמגיע צבוע יפה בצבע שחור, איך לא, בתנור כמובן...
אני מניח שאפשר בקלות לייצר כזה פה בארץ, למי שיתעקש, או שאוהב לעשות לבד. ממש לא מסובך. מצד שני, אחרי שראיתי איזה ברגים מעפנים מחזיקים לנו את תיבת ההגה, אני חושב שזה חיזוק מתבקש וחשוב.
אז, הנה מצאתי תירוץ טוב כדי להוציא את השירשור הזה מהנפטלין...
עשינו את החיזוקים האלו בסיקס, חיפוש באתר מעלה את אחת הכתבות הטכניות הראשונות... 10 שנים אחורה
http://www.jeepolog.com/forumstest/c...epolog-archive
בכל מקרה רעיון טוב וקל לביצוע לכל Jeep.
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
יוסי יש עוד תמונות?
מהתמונה הזאת לא רואים כלום![]()
וואו רק עכשיו ראיתי את הפרוייקט הזה .. פשוט מדהים. אחד הג'יפים היפים שראיתי!
שמרו על קשר