елап доелш щмк дъзйм мсбп аеък, емсфш мк сйфешй фшаййш...
"бемой ййцеб", дн лм лк шцйрййн, очцетййн еиебйн, ъелм шч мджлйш мре мод бгйеч?
чебй
дйд в'йф...
оееъ мврбйн
אם יש למישהו נסיון?.....
אלה שודדי דרכים.
מטרת המארבים שלהם היא להוריד מהכביש כמה שיותר ולמלא את הקופה בקנסות - בנוסף להורדה מהכביש מקבלים גם קנס (250 ש"ח לליקויים "קלים", 1000 ש"ח לליקויים "חמורים")
עצרו אותך לבדיקה? לא משנה מצב הג'יפ. תגיד שלום לרשיון הרכב שלך, תכין אלפיה לדו"ח ותתכונן לטסט...
שום ג'יפ סיקס או סופה, גם סטנדרטי לחלוטין במצב מקורי ותקין לא עובר אצלם.
במה הם אוהבים לחטט? בהכל, אבל דבר ראשון הם הולכים למידות הצמיגים ולהגבהות.
- אסור לגלגל לבלוט אפילו מ"מ מהכנפונים, למרות שזה לא כתוב בשום מקום בתקנות התעבורה.
- הקפיץ היחידי שמקבל מהם חותמת כשרות הוא קפיץ עייף וישר לגמרי, כדי ש"לא יהיה גבוה". גם זה לא כתוב בשום מקום.
אם כל אלה תקינים, הם מתחילים לחטט בדברים אחרים עד שימצאו משהו, ותאמין לי - הם תמיד ימצאו. דוגמאות?
- כל דבר שצריך להיות רשום ברישיון - מידת צמיגים, מנוע, וו גרירה, כננת, סגירה קשיחה/ברזנט, מס' מושבים וכו'.
- כל צמיג שאין לו "שערות" או שהדופן שלו לא חלקה כמו תחת של דוגמנית, הוא כבר "בלוי ופסול לשימוש".
- כל צינור שאינו מבריק וחדש הוא "פסול ודולף".
- גומיה חסרה על אחת הדוושות - עילה להורדה.
- סדק של ס"מ וחצי בזכוכית של פנס קדמי - כנ"ל.
ועוד ועוד.
איך אמר לי פעם בוחן שנואש מלמצוא ליקויים אמיתיים שלא היו, והתחיל לעשות לי טסט קומפלט ולהתקרצץ על שטויות - "אם אני החלטתי שזה לא תקין, אז זה לא תקין, ואם אני החלטתי שאני מוריד אותך מהכביש, אני כבר אמצא משהו שיצדיק את זה". ככה זה עובד.
כדי להימנע מהמפגשים איתם, צריך לשנן וללמוד איפה הם עומדים ולהימנע מלנסוע שם בשעות העבודה שלהם (בוקר עד אחה"צ). יש להם מקומות קבועים פחות או יותר שחביבים עליהם.
ма терд бфешен
мщамеъ, чещйеъ, тцеъ, ъебреъ, ра мфреъ бд"ф
боймйн азшеъ цшйк мрдев бсефд тн ог гефч одйш..лоебп щма йтмд тм доеъш!!!
рщот оощ фшейчи ,тцн дрдйвд "одемд" баргшрмйп..
од тещйн щйецайн мийем ашек?? боймйн азшеъ ъъзфщ моажгд
афщшй- лп, чм- (рфщйъ бтйчш) оощ ма.
мдйреъ оддътммеъ джаъ оп дсън ау азг ма рдрд абм тн джоп (ебойезг мой оайъре щзй бошлж, щн дбтйд чщд дшбд йеъш), аъд меог айк мдорт оаеън офвщйн елап ртцеш.
вн ан ъдйд дрдв доциййп щм дщрд еажшз дтщеш, лм тег аъд тм в'йф одсвреп догебш аъд тбшййп бтййрй аме щодн аъд зещщ. мод? ллд. амд дгбшйн еан аъд зещб азшъ аъд ощмд аъ тцок.елп арй редв бтгйреъ ма ощъемм блбйщ..
мод щма ъшад бое тйрйк од лъеб еъсфш мре од шайъ, бочен мсфш од деа иетп?шщйеп щшщен бе двбдеъ арй обйп щддъйзсеъ ма мбегй мйфи мошеъ щбтм дшлб иетп щлп зг ощотй ещжд тбш тогд 1 бощшг дшщей (щйрей обрд)..
бемой йцеб йщ баефретйн лбгйн. ма бсефеъйщ бшлб бемой ййцеб отбш мбемойн дшвймйн ебтм дшлб иетп щзебд мщйн бегймйфи тм оръ щдбемн ййцеб йщб бцешд иебд!!.
арй олйш. йщ ой щчйбм айщеш лгйп, еогебш бсефеъ сфешеъ. ау азг ма аеош щдв'йф джд деа азг одп, абм ой йегт? ъбчщ одоелш аъ олъб дайщеш дочешй, ещйдйд цоег мшщйеп, ъойг.ойщде олйш шщйеп лжд? жд шщйеп щдеа ъчрй ?
асу.
"scars are tattoos with better stories"
айп ълрйъ. зййн. рчегд.
дчофш - VW TYPE 2 1978 | диргш - дйймчс 2008
мъбет аъ ой?
аъ дбезрйн?
ма терд бфешен
лп. тм жд щфесмйн аеък тм ощде щма оевгш.
ъбйтд айщйъ. аемй ббйъ ощфи мъбйтеъ чиреъ ?
אל תדאג, הם לא טיפשים.
בנוסף להערה שלו על צמיגים בולטים, הוא תמיד ימצא לך ליקוי נוסף, כדי להצדיק הורדה מהכביש/החרמת רשיון וכמובן דו"ח וקנס, על פי תקנה מסוימת. יש להם גם סעיף כללי של "רכב לא תקין" לפי שיקול דעתו של הבוחן, שמאפשר להם לעשות ככל העולה על רוחם - משהו שדומה לסעיף "נהיגה בחוסר זהירות" כשלא נעברת עבירת תנועה מוגדרת אבל שוטר תנועה בכל זאת צריך משהו להיאחז בו כדי לרשום דו"ח. לי זה מזכיר משטר טוטליטרי, אבל מי אמר שאנחנו חיים במדינה חופשית?....
עכשיו לך תדבר ללמפה.
מה תגיד לשופט? שעובד ציבור שמבצע את עבודתו מתנכל לך אישית?... הבוחן יסביר שהצמיגים שלך היו בלויים, או שצינור בלם שלך היה משופשף. זו מילתך כנגד מילתו. הוא בוחן מוסמך ואתה מה? (זה שאתה גורו רק אנחנו יודעים...) למי השופט יאמין?
עדיף לבצע סלטה עצמאית במדרגות בית המשפט מאשר לקבל את הבעיטה בתחת מהשופט.
פשוט יותר לשנן וללמוד את המקומות הקבועים שהם מתמקמים בהם, ופשוט להימנע מלנסוע שם. או לחילופין, לפתח עיני נץ ולראות אותם לפני שהם רואים אותך.
רק השבוע איתרתי מבעוד מועד אחד כזה שאורב בפינת רחוב ליד הבית שלי. לא בוחן של משרד התחבורע אלא בוחן משטרתי מתחנת מרחב איילון שכבר טעמתי את נחת פנקסו בעבר.
מכיוון שהלוקיישן המסוים הזה אהוב עליו במיוחד, אני נזהר מאוד ולפני שאני עובר שם אני מקפיד לוודא שהוא לא יושב שם. החרא הזה מתחבא מאחורי מכוניות חונות וקופץ לכביש כדי לעצור רכבים תוך כדי סיכון חייו, ובכל זאת הספקתי לשים לב אליו כמה שניות יקרות לפני שהספיק לקפוץ, מה שהיה הורס לי יום עבודה.
ма терд бфешен
טוב בהמשך לדברך דרור ,נראה לי שיהיה מחובתנו לרשום כל אחד מאיתנו לפי ידיעתו כמובן איפה יש ביקורות של משרד התחבורה???
בלי שום קשר שמעתי שיש גם שוטרים רגילים( על קטנוע) , שיכולים להאכיל את בעלי הגיפים מרורים ולהוריד את הגיפ מהכביש
рлъеб фд, еозш лемн йзмйие щцшйк моцеа цоъйн згщйн, лй фшсое аъ шщйоъ дцоъйн бв'йфемев...
од щаъд йегт-щоеш мтцок, ае щъзмеч баоцтйн фшиййн йеъш, ам ъщлз щма шч аъд, арй егшеш чешайн аъ дщшщеш джд!
чебй
дйд в'йф...
оееъ мврбйн
бгйеч лк.
в'йфемев жд лбш ма ощде айжеишй, еарзре йегтйн беегаеъ щдарщйн дштйн блзем рлрсйн млап етечбйн азшй лм фйфс.
тшлъй аъ дъвебеъ.
ма терд бфешен
гшеш мфй гтъй аъд цшйк мзщеб тм отбш машйам
рйщот щаъд себм лбш йеъш ойгй елбш дййъ ооп зефщд бзем бозйш щм дгезеъ щчйбмъ тг дйен.
арй оощ ма аеош щфд айп ойщишт од щлп дн йеъш шветйн ейщ мк дйжгореъ мдсбйш аъ тцок.
вшжп мфежд чфд митн еащшай моъгмч
ъщоте чит одйен..аоа щм збш щмй рст тм дейишд щме
лщмфът тцш аеъд щеиш мбйчешъ
дейишд ртемд бцойвйн 215 лоебп ма бшйщйеп
абм бшйщйеп оаещшйн цойвйн 245\65\15
аж дщеиш аеош мд щдцойвйн дамд ийфд бемийн ебшйщйеп шщен щцшйлйн
мйдйеъ цойвйн 245 щдн йеъш вгемйн
аж дйа бъойоеъд(ае бъзореъд) аеошъ ме щдрд дн ''бае'' мчшаъ дзеч (ае ощде лжд)
ещое цойвйн йеъш чирйн лгй щдн ма йбмие\ ае йбмие фзеъ
аж деа аеош мд щдйа иетд еан дцойвйн д245 дйе оешлбйн аж дн дйе бемийн фзеъ..
дшй мйфрй швт аошъ щдн йеъш вгемйн ма? аж айк..?
зззз арй оаойп еочеед щдеа цзч айъд ан ма аж деа йца ... зеоес
елоебп щдешйге аеъд одлбйщ вн тм аеш шеешс щдорешд дйъд щшефд
JEEP аойъй жд лое ййп иеб- шч ощъбз тн дщрйн..
шецд мзжеш мщшщеш дочешй.....
дан олмем дбтйеъ щм двгмъ цойв мойгеъ аме (33 еотмд) бсефеъ роцаеъ вн бгйфргшйн ?
One Life - Live It Well
щоше тм чщш