לגבי התחלת הפיתול בציריה שעוד לא נגזרה, הדבר מוכר וקורה עם הזמן ומכות המומנט המופעלים עליה (בעיקר במעלות וכו'...). הדבר היותר מדאיג הוא שלרוב, השבר בציריה (לפחות בציריה מקורית) הוא בקו ישר (ולא באלכסון כמו בתמונה) ודווקא בשינים הקרובות לנאבה.נכתב במקור על ידי ד ו ר ו ן
העניין הוא שלא הייתי מזכיר את זה בכלל אלמלא העובדה שבעבר יצא לי להתקל בציריות שנשברו כמו בתמונה (סוג מסויים שאינני ידע מה המקור שלו) ובחלק מהמקרים הן "התפוצצו" למספר גרדים שנשארו התוך הסרן וגרמו נזק ובמקרים אחרים השבר האלכסוני גם התעקם בצורה כזו שלא אפשר את הוצאת הציריה בלי פירוק מסובך.
לסיכום, שים לב אילו ציריות אתה מרכיב!
דורון-מה שרואים בתמונה זה שתי ציריות שונות,אני לא כזה מטכשר שיודע להכניס את שני צדדי הצירייה לאותה תמונה.
הצירייה הגזורה היא הקצרה,והצירייה השנייה היא הארוכה שהוצאה על מנת לדחוף את הקצרה החוצה,כמובן ששתיהן הוחלפו בצמד ציריות חדשות מקוריות בעלות של 2000 ש"ח כולל כאפות.האמת היא שאני הרגשתי בטיול האחרון שהחופש בסרן האחורי גדל והחלטתי שאחרי הטיול אני מחליף ציריות,הצירייה לא הסכימה לחכות עוד 24 שעות ונפחה נשמתה,יהי זכרה ברוך.
כרגע אני מנסה להתרגל לכך שרעש הדפיקה מאחור בעת החלפת הילוך ובתחילת נסיעה נעלם,אני חייב ללכת למישהו מקצועי לברר לאן נעלם הרעש,זה די מטריד אותי.
דרור הראל
שמרו על קשר