δψχεμρ ξψΰεϊ 036828265 ξεμ δξωθψδ αρμξδ.
110TD5
Festina lente
δψχεμρ ξψΰεϊ 036828265 ξεμ δξωθψδ αρμξδ.
δξερκ ψεφδ μδψεειη, ΰν ΰϊδ ϊαιΰ ΰϊ δημχ ιχηε μκ ιεϊψ ςμ ςαεγδ, ιβιγε μκ ωδιδ ΰιζδ ςιπιιο εμχη ιεϊψ ζξο.
αχωψ μφμα, δξερκ ξωμν αςψκ 80 μ 100 ςμ δ GKN,
αχωψ μ "ζξο = ωεεδ" λρσ, ζδ πλεο, εαψεψ, ΰφμ ψεαιπε ζδ λκ, ΰαμ ψεαιπε βν ΰεδαιν μςαεγ ςμ δψλα αξρβψϊ δ FUN ωμπε, εμλο δξωεεΰδ μΰ ξξω πλεπδ.
ΰπι ξηζιχ ψλα ρτιιψ, δγιτπγψ δεΰ δψλα δςιχψι, ΰαμ ΰιο μι αςιδ μδωαιϊ ΰεϊε μηεγωιν ξγι τςν.
πλεο ωγπδ πιψΰϊ θεαγπδ = δηϊεμδ ςν δψβμ αΰτριιγ
אין לי רכב ספייר. השבתה של הרכב = הוצאות על השכרת רכב / מוניות ספיישל (אני גר במושב). לכן, עם כל הסבבה של לטפל ברכב, אם באמצע הטיפול מתברר שחסר חלק, כלי עבודה, נוזל כלשהו, וכולי... זה אומר שאני נכנס לפאזה לא מתוכננת לגמרי שאני לא נייד בה.
ψιπζΰι
כיוון מהלך גובה דוושת קלאצ' כנראה יפתור לך את הבעיה, עשית את העבודה במוסך זכותך לחזור אליהם לתיקון, בא לך לעשות לבד - יש באתר הסבר מדוייק על התהליך תעשה חיפוש - לא סיפור גדול רק קצת סזיפי (יצא לנו אתמול ב2 בצהריים בערבה לעשות את זה) - לא תמצא תחזור ותבקש הסבר ואכתוב לך בערב.
ϊϊηγω.
μβαι δϊιαϊ δβδ- ΰτωψ μηιεϊ ςν πζιμδ χμδ, ΰαμ μΰ φψικ μδωμιν ΰιϊδ. μψεα, δπζιμδ διΰ ξξηζιψι δωξο, ΰε ΰσ τωεθ ιεϊψ- ξδπιτμιν, εμΰ ξδφιψ. ΰν ζδ λλδ, χψΰ ΰϊ http://www.jeepolog.com/161.html εΰεμι ϊελμ μΰϊψ πλεο ιεϊψ ΰϊ ξχεψ δπζιμδ εΰσ μτϊεψ ΰεϊδ αχμεϊ εαζεμ.
μβαι δχτιφιν/αεμξιν - ΰν ΰϊδ μΰ ψεφδ μδεφιΰ δεο (μΰ ωΰπι πβγ, ΰαμ δζλψϊ ΰϊ ςπιιο δξηιψ, ξλκ ΰπι ξπιη ωμΰ αΰ μκ ςμ δεφΰδ βγεμδ) - ΰπι ξφις μπρεϊ μηιεϊ ςν δΰεθε λξε ωδεΰ, αδπηδ ωδαεμξιν μΰ βξεψιν εδχτιφιν μΰ ωχεςιν. ΰϊδ ϊβμδ ωδρθ-ΰτ δξχεψι μΰ ψς αλμμ, εςεμδ ςμ λμ ψλα ΰηψ χφψ ωιω αωθη.
ΰρσ.
"scars are tattoos with better stories"
ΰιο ϊλπιϊ. ηιιν. πχεγδ.
δχξτψ - VW TYPE 2 1978 | δθπγψ - διιμχρ 2008
ζλα ρτιιψ ζδ βμιχ βγεμ,
χεπιν ΰιζδ ξωδεΰ ιωο, ζεμ εθεα, μξωμ θπγψ ρεαψε, ξΰεγ ωιξεωι, αιθεη ελμ δωΰψ ξξω ζεμ
ξξω ϊςπεβ.
ΰτωψ βν μχπεϊ ΰιζδ ψλα ξξω ιωο, αο 30 +
ςμεϊ αιθεη εψιωει μψλα ΰρτπεϊ ζδ ρδ"λ 1000 ω"η αωπδ. πλεο, ΰρεψ μπες αλαιω αιο 7 μ 9 αξι ηε"μ. ΰαμ ωιδιδ ξωπεϊ δ 70, λι ψλα αο ηξιωιν ζδ μΰ ξξω ψλα ρτιιψ.
πλεο ωγπδ πιψΰϊ θεαγπδ = δηϊεμδ ςν δψβμ αΰτριιγ
אם הייתי רוצה רכב ספייר, הייתי יכול להשאיר לי את הסמוראי 89 (שאני מתכוון למכור)... יש לי אותו 4 שנים... והוא לא אכזב אותי אף פעם ולא נתקע בשטח אפילו פעם אחת, גם בתנאי מזג האוויר הקשים ביותר (סופת שלג בחרמון).
בקשר לתיבת הגה: הוספתי 0.1 ליטר היום שמן ATF DEXRON III תוצרת ZIC. קניתי במדביק... 35 ש"ח לליטר. צבע אדום... אני מקווה שזה השמן המתאים (זה מה שהיה רשום בספר אחזקה - PDF - של הרכב). תור הטיפול בתיבה יגיע גם הוא.
כמו-כן החלפתי כובע לשנורקל (270 ש"ח) ...גריל קידמי (270 ש"ח) ...ומראה חדשה כולל בית מראה (160 ש"ח). ...הפעם קניתי את החלקים אצל ג'קי אוטומיני :-)
הגומי סביב השמשה הקידמית סדוק בפינות ...עומד לפני החלפה ...שהאוטו עומד בבוקר אחרי לילה+טל, יש ברצפת האוטו שלולית קטנה של מים. אני משער שהם מתגלצ'ים על השמשה ומשם לרצפת תא הנהג (מתחת לדוושות) זה מים לא שמן ולא הדלקתי את המיזוג.
צמיגי BF 265/75 MT - נמצאים בהזמנה (4000~ ש"ח).
וכמו שהזכרתי יש צורך לטפל בקפיצים+בולמים. אתל ג'קי, קפיץ BRITPART עולה 400 ש"ח... השמועה אומרת שאלה קפיצי OLDMAN. לא לגמרי הצלחתי לבסס את העניין - כלומר למצוא את קוד הפריט למעבר מ- BRITPART ל- OLDMAN. בכל מקרה, בכל מקום אחר, קפיצי OLDMAN עולים הרבה יותר מ-400ש"ח לקפיץ. אני לא סגור עדיין על איזה ואיפה להחליף קפיצים. לומד את הנושא מבחינה טכנית (חוות דעת ממתקינים ומפורומים בעיקר).
ψιπζΰι
ΰπι αρτχ ΰν χτιφιν ωμ αψιθ-τΰψθ ζδ ΰεμγξο...
αβγεμ , ιφΰ μι ξρτψ τςξιν μχπεϊ ημχιν ωμ αψιθτΰψθ , εΰσ τςν μΰ διιϊι ξψεφδ.
δημχιν ξψβιωιν "ριπιν" μβξψιι . δτμρθιχ αΰιλεϊ ιψεγδ .
δξιγεϊ μΰ ϊξιγ ξγειιχεϊ .
ϊπρε μωτυ χμιτψιν ςν χιθ ωμ αψιθτΰψθ , εςν χιθ ξχεψι , ϊψΰε ΰϊ δαγμ .
εαχωψ μξιν ςμ δψφτδ.....φγ περς ? ϊαγεχ ψγιΰθεψ ηιξεν .
שלולית המים (הקטנה) היא על רצפת הדוושות (הנהג) והמים מגיעים מתחתית החלון ...רואים את קו הרטיבות מוקדם בבוקר לפני שהשמש מחממת וזה מספיק להתייבש. גם אם זו הסיבה וגם אם לא: הגומייה של השמשה הקידמית סדוקת בצידה החיצוני לכל אורכה ...דיי ברור שהיא צריכה להיות מוחלפת.
גם בפורומים בחו"ל קראתי כמה חוות דעת שליליות על קפיצי BRITPART, אבל גם שהם באמת תוצרת OLDMAN. מה שלא הצלחתי זה למצוא את הקשר בין מק"ט BRITPART למק"ט OLDMAN - וזה חשוד בעיני.
ψιπζΰι
ΰφμ "ΰψξεο" αψηεα δξχαιμ μβ'χι - ραιαεϊ δ 800 ωχμ μωιτευ ϊιαδ. (φψικ λξεαο μδαιΰ ΰϊ δϊιαδ).
ξςαψ μςπιιο ωδχτιφιν ωμ β'χι δν μΰ ΰεμγξο, ξςαψ μςπιιο ωδν αψξδ ξΰεγ πξελδ ,ξςαψ μλμ ζδ χη βν αηωαεο ωδν μΰ ξϊΰιξιν μγιτπγψ 90, δν ξεϊΰξιν μγιρχαψι ωωεχμ λξδ ξΰεϊ χ"β ιεϊψ ξξκ=ΰφμκ αψλα δν ιδιε ξΰεγ χωιν ειβψξε μψλα βν μδιεϊ ξΰεγ βαεδ ωζδ ΰεξψ αςιεϊ αδιβει.
βξμ ζδ ρερ ωϊλππδ εςγδ.....
δθμτεο δηγω ωμι: 0544897064
αςπιιο δχτιφιν: (ξηιτεωιν αΰϊψιν αηε"μ ξϊαψψ μι) μΰεμγ-ξο ιω 3 γψβεϊ χτιφιν (MD, HD, EHD) ςαεψ ρψο χιγξι, εΰεϊε δγαψ 3 γψβεϊ ςαεψ ρψο ΰηεψι. MD = ξγιεν γιεθι, HD = ΰδει γιεθι, ε- EHD = ΰχρθψδ ΰδει γιεθι. ςαεψ δρψο δχιγξι: MD δεΰ ςγ 110lb ωζδ ΰεξψ 50~ χιμε. HD ζδ ςαεψ 50~ ςγ 200~ χιμε. μςεξϊ ζδ αρψο δΰηεψι MD/HD μΰ ξφειιπιν μβαιδν ξωχμιν (λϊεα unspecipied).
ωϊι ωΰμεϊ δϊςεψψε: (1) δΰν δξωχμ δξφειιο ςαεψ δχτιυ δχιγξι πεβς μδςξρδ αημχε δχιγξι ωμ δψλα? πβιγ βμβμ ψζψαι ςμ ξλρδ δξπες + λππϊ, ΰε ωδεΰ πεβς μξωχμ δςεξρ δλμμι? ...πψΰδ μι ωδχτιυ ωμ δ- 50-200 χιμε (HD) διδ ςγισ, λι λππϊ + βμβμ 265/75 ιηγ ιωχμε ιεϊψ ξ-50 χιμε (?). (2) ΰν αηψϊι αΰξϊ χτιυ HD μχιγξι, δΰν μμλϊ βν ςμ HD μΰηεψι??? ςαεψ χτιφιν ΰηεψιιν μΰ ξφειιο θεεη ςεξρ.
ψιπζΰι
ΰϊδ ξϊλπο μωιν ΰϊ δβμβμ δψζψαι ςμ δξλρδ ξπες? μξδ?
ψΰωιϊ ϊιχεο: αχτιφι OLDMAN χιγξιιν: γψβϊ δ-MD διΰ ςγ 50 χιμε. γψβϊ δ-HD διΰ 50 ςγ 100 χιμε (~ τηεϊ ΰε ιεϊψ). δΰν δλεεπδ ωζδε δςεξρ δπερσ αημχε δχιγξι ωμ δψλα? ...ΰν λο ΰπι ξπιη ωδλππϊ + δβμβμ ρτιιψ ιϊπε μτηεϊ ΰϊ δ- 50 χιμε ωμδν.
ςλωιε δΰν ΰπι ξϊλεεο μωιν ΰϊ δρτιιψ ςμ ξλρδ δξπες: δβμβμ ςμ δγμϊ δΰηεψιϊ ξϊαψψ λριγεψ βψες (ξψςιω αχτιφεϊ εδεψρ ΰϊ δγμϊ). λψβς δρτιιψ ωελα ξΰηεψδ αϊεκ δΰεθε - ξαηιπϊ ξιχεν ζδ ΰιγΰμι (ξψλζ δλεαγ πξεκ αιο 4 δβμβμιν). ΰαμ ςμ ξπϊ μτπεϊ ξχεν, ηωαϊι μδςαιψε μΰηψ λαεγ μξλρδ δξπες... ΰμΰ ΰν ιϊαψψ ωζδ ψςιεο βψες (τβιςδ αωγδ δψΰιιδ ελε').
ψιπζΰι
ζδ ψςιεο βψες! βν αβμμ ωγδ δψΰιιδ εβν λι ζδ μΰ τωεθ αλμμ μτϊεη ξλρδ ξπες ξγι τςν.
ζδ τϊψεο θεα μθιεμιν ΰψελιν τςν α, λρτιιψ ωπι...
ΰπι ξφις μκ μηζχ ΰϊ φιψι δγμϊ δχιιξιν ΰε μαπεϊ ξϊχο SWING AWAY ιςεγι μτβεω δξχεψι.
בתור פתרון גלגלי הספייר הפתרון האידאלי מבחינתי הוא לבנות מתקן שיחזיק את גלגל הספיר שכוב על הרצפה מאחור. כלומר שהוא יחליק לתוך מתקן אחזקה צמוד לרצפת תא המטען ויקובע איכשהו במצב הזה שהוא מוחלק פנימה. מעליו יהיה ספסל רוחב ל-2 נוסעים נוספים שיוכל להפתח למיטה :-) זו הכוונה. אמנם לא הכי נוח לישון מאחור ב-90, אבל שיורד בחוץ גשם או שיש חזירי-בר, לפעמים זה הפתרון המועדף.
ψιπζΰι
ΰϊδ μΰ φψικ ωεν ξϊχο ξιεηγ - ψφτδ λτεμδ ϊτϊεψ μκ ΰϊ ζδ εϊωΰιψ μκ ξωθη δςξρδ πεη. απδ μκ ξωθη αβεαδ δβμβμ εςεγ χφϊ (ππιη ωιϊΰιν μφξιβ 265 λξηωαδ μςϊιγ) εξχριξεν ΰιζε ψφεςδ ωϊϊτερ ΰϊ δβμβμ αξχεν λκ ωμΰ ιθιιμ ξϊηϊ μψφτδ ειφιχ μκ.
βμςγ
לגבי מחשבה לעתיד: הוזמנה רביעיית BF 265/75 MT :mrgreen:
אני מקווה שזו לא תתברר כטעות (בעקבות קריאת שרשור "דיפנדר אוהב צמיגים צרים?")
πςψκ μΰηψεπδ ςμ ιγι rinzai; 21-06-08 αωςδ 22:35.
ψιπζΰι
ωξψε ςμ χωψ