שלום,
דיפנדר 110,שנת 96 דגם קאונטי,480000 ק"מ,יד רביעית
מצב מכני מעולה,מטופל למשעי-חיצוני יפיפה,שמור גם מבפנים
תוספות:
א.מטבח "פראנקאנה" כולל-הצתה אלקטרונית,שתי כירות,מוגן מפני דליפה,כיור נירוסטה,וברז חשמלי.כמו כן-כולל מאחז מברשות שיניים וסבונים,מתקן מגנטי לסכינים ותאורה
ב.מיכל מים נירוסטה64L ,כולל משאבה חשמלית,כולל ברז וצינור.
ג.מתקן מגירות נשלפות
ד.חיפוי מלא של כל רצפת הרכב עד לקיר האש באלומניום מרוג.
ה.גגון יעודי,מקצועי כולל סולם הבנוי על פי קווי מתאר הרכב
ו.טמבון אחורי,כולל מגיני "פינות" ומדרגת טיפוס מגנטית.
ז.מתקן יעודי,לגלגל רזרבי
ח.חיפוי אלומניום מרוג-מכסה מנוע,כנפים קדמיות,כנפים אחוריות.
ט.מקרר 50 ליטר-מקצועי,מקפיא
י.מכשיר קשר-מקס טראק
י"א.מגיני סף
י"ב.מיגון מיכל דלק,מיגון ביצה קדמי
י"ג.מגבר אורות,חיישן מפלס מים בתא עיבוי,מד טמפרטורת ראש מנוע
י"ד.טמבון כננת קידמי-כננת ברשיון(אין כננת בפועל). כולל גשר לפנסי שטח
ט"ו.טסט לשנה
י"ז.צמיגי שטח מלא 235.85.16 ברשיון כולל גאנטים טיובלס
י"ח.ספסל נוסעים אחורי-"קנגו" כולל משענות ראש
מחיר-90000 ש"ח ,לא גמיש ולא בטיח.
לא להתקשר לגבי רכישה של חלק זה או אחר-אם אני מפרק משהו,אני שומר במחסן לדיפנדר הבא.
אם אתם,סתם מתעניינים,משעמם לכם,אין לכם מה לעשות בבית-אז תמצאו מישהו שינענע אתכם ואל תתקשרו אליי-אני לא לחוץ,אני לא צריך את הכסף מחר,אני לא חייב לאף אחד כלום,וכשאני בחו"ל יש מי שיטפל וימכור את הרכב.
לעומת זאת-אם אתם רוצים שהאשה שלכם תצטרף לטיולי שטח-זה הרכב שישכנע אותה.
דרור הראל-052-5255608
![]()
щйрей черсфцйд мшвм дрсйтд доъчшбъ.
дъесфеъ дйзегйеъ йфешче шебп одшлб-дшлб бъцешд сиаргшийъ боцб оцеййп,лемм иси мщрд мазш ийфем вгем длемм дзмфъ лм дщорйн едфймишйн.мазш дзмфд щм ощабъ ееачен,бесиш бмн,ам зежш,цмб азешй жев цйшйеъ азешйеъ ечафеъ ,сфйргм азешй еам зежшйн (змчйн згщйн бмбг) бтшк щм 5000 щ"з.
лемм дъесфеъ-зйфей амеорйен-лрфййн,олсд орет,гфреъ,зйфей фрйой ома. сфсм чарве,щрешчм сафшй,ее вшйшд,овйрй су,ойвеп йзегй рвг врйбеъ,овбш аешеъ,щтеп зен гйвиамй,ойвеп ойлм гмч,ойвеп бйцд чгойъ.
озйш 75000 щ"з
дшлб йтоег ейецт молйшд бажеш точ зфш ацм збш тн йфей лз мбйцет олйшд едтбшъ бтмеъ.
щаш дъесфеъ-айрп молйшд амд йщоше,мшелщ дшлб ъйръп джлеъ мшлещ змч одъесфеъ бозйш ома.
вйм-052-3987691
гшеш-052-5255608
гшеш дшам
щоше тм чщш