ΰβα αγχϊι αςζψϊ ψα ξεγγ λξδ εεμθ ξεφιΰ δωπΰι εδεΰ ξψΰδ 16.4v δΰν ΰτωψι μαφς αγιχδ λζΰϊ ΰε ωςμεμ μδιεϊ πζχ μωρϊεν ΰε ωΰπι αλμμ μΰ αλιεεο εμΰ πιϊο μψΰεϊ αλμμ ΰϊ ϊτχεγε αγψκ ζΰϊ ΰμΰ ψχ λΰωψ δεΰ ξεψλα μξχεξε αψλα, ξδ γςϊλν ?
נניח שאני מפרק את השסתום iac /מנוע צעדים מהרכב ומביא אותו הביתה,אני יכול להפעיל אותו כלומר לראות וויזואלית האם הוא מתפקד בעזרת חיבור שנאי 12v לשקע החשמל בבית ולשסתום עצמו?
אם ניתן לבצע הבדיקה באופן הזה אשמח להסבר כיצד ולאן עליי לחבר את 2 החוטים של השנאי
אגב הכוונה היא לשסתום iac בעל 4 חוטים שמתחבר למצערת tbi כמו של וואנדורה
תודה מראש ושבת שלום לכולם
ΰβα αγχϊι αςζψϊ ψα ξεγγ λξδ εεμθ ξεφιΰ δωπΰι εδεΰ ξψΰδ 16.4v δΰν ΰτωψι μαφς αγιχδ λζΰϊ ΰε ωςμεμ μδιεϊ πζχ μωρϊεν ΰε ωΰπι αλμμ μΰ αλιεεο εμΰ πιϊο μψΰεϊ αλμμ ΰϊ ϊτχεγε αγψκ ζΰϊ ΰμΰ ψχ λΰωψ δεΰ ξεψλα μξχεξε αψλα, ξδ γςϊλν ?
δρϊλμϊι αωψθεθ εΰιο ΰιζλεψ ςμ λξδ εεμθ ζδ ςεαγ εβν ΰν διδ ΰϊδ μΰ ιεγς αΰιζδ ηεθιν δεΰ ξχαμ αΰιζδ ξηζιψ ελε
ηευ ξζδ μξδ μδϊςρχ αωθειεϊ ? ϊψλια ΰεϊε ηζψδ ϊβ'ξτψ αωχς aldl εϊψΰδ ΰν δεΰ πτϊη\πρβψ
ΰν ϊηαψ ΰεϊε λωδεΰ ξηευ μξφςψϊ δχτιυ ιςεσ εμΰ ϊξφΰ ΰεϊε !!!
θλπΰι ξλεπεϊ λαιρδ www.idangold.co.il
כאשר השסתום מורכב במצערת ואני פותח סוויץ אני לא מצליח לשמוע שהוא אכן נפתח/נסגר, פירקתי אותו וניסיתי לתת לו מתח בעזרת השנאי 16v הוא כאילו ממש מנסה להסתובב אך משהו עוצר בעדו ולאחר כמה נסיונות מרגישים שהוא קצת חם, יכול להיות שאי אפשר בכלל להפעיל אותו בעזרת השנאי בבית או שפשוט יש מספיק מתח אך הקפיץ עצמו תקוע/תפוס ואינו מצליח להסתובב, מה דעתכם?
מהשנאי עצמו יוצאים 2 חוטים ובקונקטור של השסתום iac ישנם 4 חוטים,זה משנה לאיזה מהם אני מתחבר עם ה2 של השנאי?
יכול להיות שבנוסף ל2 חוטיים של השנאי עליי לגימפר את ה2 הנוספים שבשסתום או שאין צורך?
γςϊι διΰ ωλδψβμκ αχεγω, ΰϊδ ςεωδ ΰϊ δγαψιν δτεκ.
ΰν διϊδ μκ ϊχμδ ηωξμιϊ αIAC λπψΰδ ωδιιϊ ξχαμ ςμ ζδ χεγι ϊχμδ. ΰϊ δτςιμεϊ δξλπιϊ εδηωξμιϊ ωμ δIAC, λξε ωδιιϊ ιεγς ΰν διιϊ χεψΰ ΰϊ δχιωεψιν ΰμιδν δετπιϊ, πιϊο μαγεχ ς"ι χιφεψ ηεθ δγιΰβ' αALDL ετϊιηϊ ρεειυ' εδχωαδ μϊχϊεχ δIAC.
αξχεν μδχωια εμιιων ΰϊδ ξξφιΰ αγιχεϊ ςμ ψλια ωΰϊδ μΰ ξαιο ΰικ δεΰ ςεαγ εξδν ϊτχιγν ωμ ΰψαςϊ δηεθιν ωξηεαψιν ΰμιε. λμ δΰψαςδ δν ριξθψιιν, ΰβα, εΰμ ϊπρδ μχφψ ΰεϊν ΰε μρεαα αΰξφςεϊ DC ΰϊ δξπες. ΰϊδ αγψκ δπλεπδ μβψιξϊ πζχ.
ααγιχϊ δϊπβγεϊ αςζψϊ ψα ξεγγ λξδ ΰεν φψικ μδψΰεϊ δϊπβγεϊ δρμιμιν ωαξπες φςγιν/iac ξδγβν δζδ αξφα ϊχιο?
ωξψε ςμ χωψ