ωμεν μλεμν,
μΰηψ δϊχπϊ JKS Disconnects πψΰδ λι ηρψιν 2-4 ρ"ξ μφιπεψεϊ αψχρ χιγξιιν ςμ ξπϊ ΰτωψ τϊιηδ ξμΰδ ωμ δξϊμδ (μΰ ξγγϊι αγιεχ ΰμΰ λκ ζδ πψΰδ αςιιο αςϊ δτϊιηδ).
ψφιϊι μγςϊ ΰν ξιωδε διδ αξφα γεξδ αε μΰ διε με φιπεψεϊ αψχρ ξεΰψλιν ξδϊχπϊ δβαδδ?
ωξςϊι ωπιϊο μχηϊ φιπεψεϊ αψχρ χιγξιιν ωμ ρετδ εδν ΰψελιν ιεϊψ ξωμ δ- XJ α- 2 ςεγ 4 "ξ εξϊΰιξιν αγιεχ ξαηιπϊ ηιαεψιν. ξιωδε ιεγς ΰν ζδ πλεο ΰε μΰ?
ξεφΰ ΰηψεο λαψ ξφΰϊι ξιωδε ωιλεμ μιιφψ μι ΰϊ δφιπεψ ΰκ δγαψ μΰ ζεμ ελξε λο δεΰ ξαχω μδαιΰ με ΰϊ δφιπεψ δξχεψι αλγι ωμΰ ϊδιιπδ θςειεϊ αιιφεψ, γαψ ωξωαιϊ μι ΰϊ δψλα.
ϊεγδ μλεμν,
μξλιψδ ημτιν μγπδ 35: φιψιεϊ ΰηεψιεϊ, ξλρδ γιτψπφιΰμ.
There is a very fine line between hobby and mental illness
διι ΰψιχ,
ϊεγδ ςμ δλιεεο ΰαμ μφςψι ξδλψεϊι ΰϊ ηαψπε αξηχμϊ ιαεΰ ημτιν αξωψγ δϊηαεψδ δεΰ μΰ ιΰωψ μι μιιαΰ ημχ ηιμεσ ωξαηιπϊε δεΰ ξεβγψ λαθιηεϊι. γιαψϊι ΰιϊε ςμ λκ αςαψ εδεΰ δραιψ μι αςγιπεϊ ωδεΰ μΰ ξϊλεεο μΰωψ ωεν γαψ αθιηεϊι (λξε αψχριν, φιπεψεϊ αψχρ, ξςψλεϊ διβει ελε').
ιλεμ μδιεϊ ωδζξπϊ ΰϊ δφιπεψεϊ λημχ ξδχιθ εΰζ δεΰ μΰ ων μα....
ϊεγδ αλμ ζΰϊ.
There is a very fine line between hobby and mental illness
ωμεν χεαι ΰπι λωμα ψΰωεο ιωψϊι ΰϊ δφιπεψεϊ δξϊηϊιιν εζδ δρτιχ ςγ 3.5 ΰιπυ ςλωιε δβαδϊι μ5 ΰιπυ εμιλαεγ ζδ χπιϊι ξιπεαιυ ζεβ φιπεψεϊ α670 ωη αμαγ.[φιπεψεϊ ωζεψιν]
χεαι ωμεν
πρδ μμλϊ ςν γεβξδ ωμ δφιπεψ δξιεςγ μ"θλπε φιπεψ" ιφηχ ωγδ 34 ΰε γαψ ΰιϊν αθμτεο 035374479 αχω ΰϊ ιγγιιδ.
δν ιωξηε μςζεψ.
ααψλδ ιεΰα
שלום קובי,
אני עשיתי את אותו הדבר בדיוק אצלי בסופה לפני זמן קצר לאחר הרכבת קפיצי RE. אלו המלצותיי:בהצלחה
- בדוק האם ניתן להאריך את הצינורות הקיימים ע"י משיכה. לפני ימים ספורים יצא לי להעיף מבט בגרנד של חבר, ושמתי לב שהצינורות הקדמיים הגמישים שם די מפותלים כך שיש - לכאורה - מספיק יתרה על מנת למשוך בלי להחליף צינורות.
- אל תיגע בצינורות השזורים פלדה שמגיעים כחלק מהקיט של רוביקון. מנסיון מצטבר של חברים בארץ ובארה"ב הם נוטים להיקרע, למרות הדימוי החזק לכאורה! בבטיחות אסור לשחק.
- על מנת לייצר צינורות בלם חובה לקבל את אישור משרד התחבורע - משהו כמו כ-100K ש"ח לשנה (כן כן, לא התפספס לי...). מכיוון שכך אפשר לספור על יד אחת את כמות היצרנים המורשים בארץ. הנגזרת מזה היא שהם יכולים לתקוע לך מחיר כאוות נפשם, הכל תלוי במצב הרוח שלהם באותו יום וכן במורכבות ונדירות הצינורות שאתה זקוק להם. צינורות של סופה למשל, למרות שהם לכאורה מצויים בהמוניהם אצל כוחות הבטחון, אינם בנמצא במפעל ואני שילמתי עליהם הרבה מאות ש"חים; באותה מידה ייתכן מאד שמוישה יענקל, שהגיע יום אחריי לאותו מקום, שילם שליש מחיר...
- אני יכול לומר לך שאת שלי עשיתי אצל "אחים סמי" בת"א, רח' קיבוץ גלויות 12. לגבי טכנו-צינור אני יודע שהם מייצרים לטובת שווקים בעולם השלישי, אבל מסופקני אם הם בעצמם עומדים בתקן ישראלי ובעלי רישיון של משרד התחבורה. השמועות מספרות שהם בעצמם 'מייצרים' אצל האחים סמי, אבל לך תדע...בכל מקרה גם אצלם המחירים על אותה סקאלה, אז אני כבר הייתי הולך ל"אחים סמי" כדי להיות 'על בטוח'.
- מכיוון שיש עדיפות למצוא צינורות סטנדרטיים של רכב אחר כלשהו, הן מבחינת המחיר והן כדי שיהיו צינורות ספייר למקרה של תקלה, חיפשתי לסופה צינורות של בלייזר.
אני לא מצאתי. אולי אתה יכול לחפש ולמצוא משהו אחר לרכב שלך.- ברר במפעל אם ישנה אפשרות לייצר צינורות-מאריכים בלבד, מה שיוזיל את הסיפור. מכיוון שבסופה אין אפשרות כזו, וגם אתה מגיע עם כלה לבית קרייזלר, אני מאמין שהתשובה ידועה מראש. ובכל זאת, לשאול לא עולה כסף.
- הקפד שהצינורות החדשים יהיו עטופים בקפיץ מגן. עד שאתה נכנס להוצאה וטרטור כאלה, שווה להגן על ההשקעה.
- במקרה של הסופה הייתי חייב לפרק את צינורות שלי ולהשאירם במפעל ליום אחד (עד למחרת) כדי שהם יראו כיצד בנויות הסופיות. אין ברירה...
- זרוק את הצינורות הנוכחיים בבגאז' לחירום.
גיתאי
πςψκ μΰηψεπδ ςμ ιγι βιϊΰι πεδ; 19-06-08 αωςδ 02:50.
ρεειυ' αψΰω ξηαψ ΰϊ λεμπε ΰμ δςεμν δξγδιν ωμ δξλεπδ-ωαξλεπιϊ, ελκ ξιιργ ϊψαεϊ ηγωδ-ςϊιχδ ωμ ηζψϊ δΰγν μωμεθ αλμιε.
www.switch-barosh.com
μδερισ μξδ ωβιϊΰι λϊα,
ΰπι ΰιωιϊ τιφφϊι ιεϊψ ξφιπεψ ωζεψ ΰηγ, δν μΰ διε ηγωιν ΰεξπν.
ξδ ωμΰ ξρτψιν μκ, ωΰεψκ δηιιν ωμδν χφψ ξΰγ, μςεξϊ φιπεψεϊ βεξι ρθπγψθιιν,
δαςιδ, ωΰιο γψκ μδςψικ ΰϊ θεεη δηιιν, λι λωδν ξημιθιν μμλϊ, δν ξϊτεφφιν, εΰϊδ...τϊΰεν πωΰψ ςν δτγΰμ γαεχ μψιφτδ.
ηιτεω χμ ΰπβμιϊ ιςμδ μκ ξρτψ μΰ χθο ωμ ριτεψι ζεεςδ ςμ δπεωΰ.
ΰζ ΰν ΰϊδ λο ξημιθ μαζαζ ΰϊ λρτκ ςμ δζαμ δζδ, ϊϊλεπο μδημισ ΰεϊν ωπϊιϊ, εζδ ςφδ ιγιγεϊιϊ, μξχψδ ωΰϊδ μΰ ψεφδ μωμν μψετΰ ωιπιιν ΰηψι ωθςξϊ ΰϊ θςν δδβδ....
βν μι δϊτεφυ φιπεψ ωζεψ ωμ ψεαιχεο.
πιϊο μδωιβ φιπεψεϊ βεξι ξωεαηιν αΰεψλιν ωεπιν, ΰεγι ξζψηι δωιβ μι λζδ.
ωξψε ςμ χωψ