θψετψ λςιχψεο ψλα ξεξμυ, δωπϊεπιν δαςιιϊιν δν:
ωπϊ 99 εδμΰδ, εψχ αξπεςι δγιζμ. ξπεςι δαπζιο ηζχιν εΰξιπιν
ωμεν μλεμν !
ιγες μι ωιω γβξιν ωμ θψετψιν ωμΰ λγΰι μδιϊχψα.
ΰιζδ γβξιν ???
ΰιζδ ωπϊεπιν ??
αχιφεψ ξδ ξεξμυ ?? εμξδ μΰ μδιϊχψα ??
ϊεγδ μξωιαιν...
μΰπγχψεζψ 2005 μςαεγδ.
βιτ ριχρ 83 μπωξδ.
θψετψ λςιχψεο ψλα ξεξμυ, δωπϊεπιν δαςιιϊιν δν:
ωπϊ 99 εδμΰδ, εψχ αξπεςι δγιζμ. ξπεςι δαπζιο ηζχιν εΰξιπιν
δωαες ωΰμϊι μβαι δπεωΰ,
θψετψ ξπεςι γιζμ 3.0 ξωπϊ 99
ιω μδν αςιεϊ αΰιπβ'χθεψιν, ψΰω ξπες εΰσ λΰμδ ωδημιτε ξπες.
εΰπι ΰεξψ ΰζ ξδ?
πλεο ωμγβξι δγιζμ ξ 99 ιω αςιεϊ ρτφιτιεϊ αξπες ΰαμ αξψαιϊ δξλεπιεϊ αΰψυ λαψ αεφς δψιχεμ δξγεαψ εψλα ωθετμ λδμλδ εμΰ δεζπη ιιρς διθα βν αγβξι δγιζμ
ξςαψ μλκ ςχα δαςιεϊ δπ"μ ξηιψ δψλα πωηθ ωμΰ αφγχ εξι ωξςζ ιλεμ μδπεϊ ξψλα ςν ΰιλειεϊ πριςδ αλαιω εαωθη εδθεαεϊ αχθβεψιδ εαςμεϊ ξβεληϊ
μξωμ αξηιψ ωμ τψγε 99 ςν 125 λ"ρ πιϊο μχπεϊ θψετψ ηγω ιεϊψ εαδτψω δλρσ βν μδϊχιο πςιμεϊ / δβαδεϊ ελε'
ιωψΰμ 20011 τιΰεγμιζν αδιϊβμξεϊε
7 ξμιεο ςαγιν ωμ 7 ξωτηεϊ
ψιχεμ=recall. αξχψδ ωξΰεϊψ τβν αριρι αιφεψ γβν ξρειιν ξετφϊ χψιΰδ μλμμ δψελωιν μδβις μϊιχεο αξερκ δηαψδ εςμ ηωαεπδ.
δξγεαψ=φιθεθ-"ιω μδν αςιεϊ αΰιπβ'χθεψιν, ψΰω ξπες εΰσ λΰμδ ωδημιτε ξπες".
αδφμηδ.
ϊΰξιο μι ωαγχϊι ΰϊ δπεωΰ μςεξχ... ψλαιν ωμΰ αΰηψιεϊ μΰ ιχαμε ωιψεϊ ϊιχεο ΰεμι αξχψιν ξιεηγιν.
εμψεα δξπεςιν δΰμδ πχψΰε μRECALL δξγεαψ εργψ δπζχιν διδ λξε ωΰξψϊι
χεγν λμ ξζψχιν ΰηψι ζδ αγψκ λμμ αςιεϊ αψΰω εμαρεσ βν δεημσ δξπες. ΰπι μΰ ΰωμεμ ωξςϊι ςμ ξχψιν ωμ ψλαιν ωΰιο μδν ΰϊ δαςιδ δζε εμΰ πϊχμε ααςιδ δζε μτηεϊ ςγ διεν..
ωιχεμ ωμκ αρετε ωμ γαψ..
ΰπι ξΰεγ ΰεδα ΰϊ δθψετψ, ΰϊ δφεψδ ΰϊ δπριςδ αλαιω εΰπι ξπιη ωβν αωθη δεΰ μΰ ψς μξψεϊ ωων ΰιο μι πριεο ΰιϊε ΰαμ δμα ωμι ΰεξψ μι μΰ μδλπρ μψλαιν δΰμδ.
πϊχμϊι αθψετψ χφψ ξεγμ 2003 ιγ ωπιδ αξηιψ ωμ 72000 ωχμ ςν δψαδ ξΰεγ ϊερτεϊ ξιβεο ελγ' εςεγ διδ βξιω αωαιμ μξλεψ εχ"ξ ραιψ ξΰεγ ραια δ140 ΰμσ.. ΰαμ ςγιιο ΰπι ηεωω μΰ μδλπρ μφψεϊ ωμ μδημισ ξπες εΰπι ΰωΰ αϊωμεν ωμ 15-20 ΰμσ ωχμ ςμ ξλμεμιν ελμ ξδ ωπγψω μδημισ.
ωεα τςν![]()
αδφμηδ εΰπι ξΰημ μκ ξλμ δμα!
עידן כתב...
אני מאוד אוהב את הטרופר, את הצורה את הנסיעה בכביש ואני מניח שגם בשטח הוא לא רע למרות ששם אין לי נסיון איתו אבל הלב שלי אומר לי לא להכנס לרכבים האלה.
.
שוב פעם![]()
בהצלחה ואני מאחל לך מכל הלב![/QUOTE]
התגובה שלך לא באה מהלב כי לפי הלב אתה רוצה טרופר אבל המח שלך אומר אחרת
אז אתה יכול להנות מטרופר בנזין
נכון אין ארוחות חינם ומה שלא תוציא על תיקונים תוציא על דלק / הסבה לגפ"מ
ואם אתה חושב שבטויוטה / פג'רו אין נזקים גדולים אתה טועה
תעשה חיפוש על דיפרנציאלים קדמיים של פרדו
תחפש מנוע בנזין לפג'רו 3.5 ליטר
אני יכול לספר לך שלפני שקניתי טרופר חיפשתי במשך חדשים פג'רו קצר /פוררנר
ראיתי כ30 רכבים ורובם ככולם היו מזבלות אמיתיות שדרשו עליהם מחיר מחירון
באותו הכסף קניתי טרופר צעיר בשנתיים יד שנייה עם כל שיפור אפשרי (2נעילות הגבהות כננת וכו')
אפילו יישור קו לא עשיתי מאז הקנייה ואני כבר שנתיים עליו .....
הוא לא הפתיע אותי לרעה בכלום - אפילו לא בצריכת הדלק אלא להיפך
איכות הבנייה שלו היא מהטובות שיש
אחרי שנים של נסיעות בשטח (אף אחד לא שם שתי נעילות לנסוע בכביש)אין כמעט קרקושי מרכב
כל המערכות החשמליות (נעילה מרכזית /ח"ח/וכו')מתפקדות כמו ביומן הראשון וכאחד שגם מפרק לבד הכל אני מבין למה - איכות הבנייה גבוהה מאד
על פניו נראה שלטרופר יש יותר בעיות אבל לא בטוח שסטטיסטית זה נכון באופן משמעותי מכיוון שיש הרבה יותר טרופרים מכל suv אחר
ככלל מכלולי ההנעה שלהם מסיבים יותר מרוב המתחרים וגם התכנון ההנדסי (למעט המנוע)די פשוט
אין כמעט דבר בטרופר שאני לא עושה על המדרכה ליד הבית
בקיצור לכל אחד יש ראש אחר![]()
ιωψΰμ 20011 τιΰεγμιζν αδιϊβμξεϊε
7 ξμιεο ςαγιν ωμ 7 ξωτηεϊ
ωξψε ςμ χωψ