יש לי בדיוק אותו ליפט כמו שלך. (איפה שמת? אצל ארז?)
אתה צודק בהההההכול. האוטו עובר הכול ולא צריך שום דבר. פשוט מפלצת.
למרות כל זה אתמול היתה הפעם הראשונה שנסעתי על ה 285 בשטח, ואני בדרך כלל לא נוסע בטיולי שבילים עדינים. נסענו להר-טוב ואני חייב לציין שהאוטו קיבל משמעותית הרבה פחות נגיעות בשלדה ובשאר המכלולים.
ארז (אוברלנד) אמר וצדק שהאוטו יתנהג אחרת לגמרי בשטח עם צמיגים יותר גדולים.
תמונות
אני עוד לא יודע מה המשמעות של צריכת הדלק כי עוד לא היה לי מספיק כביש עם הצמיגים האלה, אבל גם אני "מודאג" כי הרכב משמש אותי ברמה יומיומית. עד היום הוא צרך משהו כמו אחד ל שש. בנסיעה משולבת - על צמיגי ה 245 הישנים שלי.
לגבי ספייסרים - עדיין לא שמתי למרות שאני מתכוון לשים בימים הקרובים. בדיוק קראתי שרשור על ספייסרים ב jk-forum ואני, כמו רוב המגיבים לשרשור ההוא, לא רואה שום בעיה בטיחותית בספייסרים.
צריך לדעת לא לחזק אותם יותר מדי על מנת שהבורג לא יעבור דרך הספייסר עצמו וידפוק את ההברגה, אבל חוצמזה - אני לא רואה בעיה.
לגבי הג'אנטים - שמע הצמיג יושב עליהם בול. אני חושב שאם כבר לקנות ג'אנטים אז לקנות בידלוקים כמו שצריך, ולרדת לג'אנט 15. עוד שנתיים תוכל לראות את האוטו שלי יושב על 35-12.5-15.
איפה שמעת על העניין הזה עם הציריות המחוזקות מקדימה?
אגב - אני רואה מהתמונה שלך שאין לך מדרגות. אם אתה מעוניין אני רוצה למכור את שלי. היו על האוטו משהו כמו שבועיים... חדשות להפליא... אני כמובן מדבר על מדרגות הכסף שמוכרים בחברה. אם מעניין אותך - כתוב לי בפרטי.
מ.
שמרו על קשר